Co tu pokazywac,zdechlinek taki bidny..sa zdjęcia,wysłałam do meg11 do wstawienia,nie wiem,czy da rade...Tez bym chciała,zeby juz tutaj były,no xle wygląda...
asia2 pisze:Bożena zapytaj weta jak się łaczy ten antybiotyk z niesterydowymi przeciwzapalnymi typu metacam czy tolfina? Lepiej wiedziec w przypadku wysokiej temperatury a mi się cos kołacze. Wg mnie nie można łaczyć a przynajmniej nie jest to wskazane
zapytam przy okazji,dzisiaj zostal specjalnie,bo wiedział,że dojade jak tylko maz mnie odbierze z domu...
Bez wsparcia finansowego nie dam rady...oddałam 220zł dzisiaj zaległego długu,+dzisiejsza wizyta (nie mam paragonu)Na koncie nie mam NIC...Jutro maja dojechac chrupki RC dla maluszka i kilka puszeczek...zapłaciłam...
Nie wiem czy chce tego kota spod szkoły zabrac, czy nie ..Nie mam kasy,a tamten to jeszcze gorzej wygląda,niz Winter ,Z drugiej strony chyba wyszłabym z siebie i staneła obok gdybym miała go tam zostawić...Jeszcze ,żeby ciepło było,a tu "gwiźidzi"równo,zimno...Dobrej karmy zostało mi góra do niedzieli

Ciezko jest żyć bez perspektywy,ze "nie martw się będzie dobrze"...tylko pytam "kiedy"

Wiele usłyszałam,żeby "mierzyć siły na zamiary",ze zaciagam długi u weta i żebram potem,żeby je oddać"..Tak,zebranie jest upodlajace...tak jak zdychanie pod płotem,a wokół tyle idealnych ,dobrych ludzi