Wiejskie Kociambry-zamykamy wątek ,jesteśmy w nowym

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 10, 2012 21:51 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

ja też lubię żaby! Bardzo :D.
A Mały Kot (http://kociki-abigail.blogspot.com/ - taki srebrny tam) je uwielbia :D... Jest fanem żab! Myślę, że w poprzednim wcieleniu musiał być zaklętą księżniczką :D... :), bo ciągle by się chciał z żabami całować... :)!.

A Wy nie zazdroście tylko wsiadać w pociąg i sio! do... Bielska :D, przez Goleszów. Albo odwrotnie.
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Śro paź 10, 2012 21:57 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

Kociamo!

CUDNE rzeczy robisz. Ot, tak sobie 8O
Talent masz niebylejaki!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw paź 11, 2012 8:28 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

moś pisze:Kotek cudny :mrgreen: Jaka technika robilas pudelko?

Adam się smieje ze to nie Kot tylko sowa :oops: trochę racji ma bo nosek spitoliłam
ale to pierwsze moje dzieło jest tego typu
pudełko decoupage robiłam

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Czw paź 11, 2012 8:30 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

ewung pisze:Piękne prace Iwonko. Pudełeczko jest naprawdę urocze. Podoba mi się też granatowy kot :
Mam nadzieję, że maluszki w końcu znajdą odpowiedzialny domek. Trzymam mocno kciuki!

Mistrzu :D ja ci do pięt nie dorastam
Twoje prace to sa istne cuda,Madzi pokazałam komode na fotkach i mówi że to jest powalające dosłownie
Uczę sie Ewuś sama ale to mi sprawia odrobinke radości

Kociama

Post » Czw paź 11, 2012 8:32 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

agusialublin pisze:Czytam ten wątek i nie mogę powstrzymać płaczu.
Brak mi słów na to by opisać jak bardzo mi przykro że takiego wspaniałego człowieka jak Ty KOciamo takie nieszczęścia spotykaja jedno po drugim.
Musiałaś pożegnać jedno po drugim swoje maleństwa.Wierz mi że bardzo Ci współczuje.
Ale podziwiam za tak wielkie serce i wrażliwość dla tych wszystkich kociaków które uratowałaś i którymi się opiekujesz.
Jesteś niesamowitym człowiekiem, pełnym serca i miłości. Wiedz że swoim sercem jestem przy Tobie. Mimo że osobiscie Cię Kociamo nie poznałam to myślami i wsparciem jestem przy Tobie. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nie wyobrażam sobie teraz dnia bez wejścia na Twoj wątek.

Bardzo mi miło że Jesteś :)
Zapraszam ,czasem tu tez bywa wesoło
a na te dobre słowa pod moim adresem nie zasługuję,ale postaram się przyjąć skoro tak Myślisz,Dziękuję

Kociama

Post » Czw paź 11, 2012 8:36 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

dagmara-olga pisze:fajne i kocie rzeczy :-) z czego te mega superanckie dynie? Pamiętam dynię smażoną u Ciebie mniammmm......

Daguś naprawde Ci ta dynia smakowała? :) ja uwielbiam gotować
jak tylko znowu Zawitacie w moje skromne progi to zrobię dla Ciebie coś pysznego
ja myslę że krokiety z wafli z kapustą i grzybami by Ci smakowały

małe dynie robione sa z masy solnej :D
te chciała bym wystawic na bazarku dla malutkiego Maciusia którego wzięła ode mnie BUDRYSEK
ale moge dla Ciebie zrobić jesli chcesz :D

Kociama

Post » Czw paź 11, 2012 8:40 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

girlonthebridge pisze:zazdroszczę, ja talentu żadnego, zdolności manualnych zero a t takie cudeńka, podoba mi się strasznie pudełko :)

To samo przyszło Luiza
po śmierci Euzebiuszka przyszła wena ,musiałam coś ze soba zrobić bo mi wtedy serce pekło

Kociama

Post » Czw paź 11, 2012 8:42 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

RudyiSrebrnyKot pisze:Piękne pudełeczko i kotek!!! :).
Jeśli nie masz na niego jeszcze kupca to ja go chętnie przechwycę :D... :))).
A dynie są śliczne też :)!!!

Masz Ty talenty dziołcha ;)

Zrobię Ci kota i maskę obiecaną :D
Ty wiesz że to pewnego rodzaju ucieczka od smutku
żeby znowu kolory nie znikneły ,po śmierci Sulki przestałam widziec kolory,jak wróciły to umarł Dartuś więc szybko zabrałam się do roboty
musze byc silna

Kociama

Post » Czw paź 11, 2012 8:53 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

agusialublin pisze:No i cierpliwość musisz mieć Kociamo żeby takie cudeńka robić :ok:
Ja niestety stałam w innej kolejce jak Bozia talenty rozdawała :mrgreen:
Cierpliwości tez nic a nic nie posiadam, całe życie w biegu co pradzić. :mrgreen:

Swoją drogą to zazdroszcze Ci i Wam dziewczyny że mieszkacie w tak pięknym miejscu.
Jak Iwonka pisała że do jej ogrodu sarny przychodzą to aż mi dech zaparło. Ja mieszkam w bloku i z moich okien widzę co najwyżej okna z bloku naprzeciwko. :roll:
Całe szczęscie ze rodzina mojego męza(w sumie to i moja) ma działkę za miastem. Jak się tylko dało to jeździliśmy z kotami na nią co by sie dzieci wybiegały

Słońce nie mam cierpliwości,ja się ucze odpoczywac w ten sposób bo inaczej na doopie nie usiedzę
ja dopiero stwaiam pierwsze kroki w robieniu róznych rzeczy,może z czasem cos ładnego wyjdzie :D

Sarenki i inne gadziory kochane sa u mnie cała zimę i latem tez odwiedzają
wstawie dla Ciebie fotki
nie ma czego zazdrościc :wink: zima to nikt by tu nie wytrzymał ale latem wpadaj na zlocik kociarzy do Kociamowa to na własne oczka zobaczysz

Kociama

Post » Czw paź 11, 2012 8:57 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

RudyiSrebrnyKot pisze:ja też lubię żaby! Bardzo :D.
A Mały Kot (http://kociki-abigail.blogspot.com/ - taki srebrny tam) je uwielbia :D... Jest fanem żab! Myślę, że w poprzednim wcieleniu musiał być zaklętą księżniczką :D... :), bo ciągle by się chciał z żabami całować... :)!.

A Wy nie zazdroście tylko wsiadać w pociąg i sio! do... Bielska :D, przez Goleszów. Albo odwrotnie.

Dobrze prawisz w pociąg i sruu do nas :D

Żaby to ja osobiście kocham jak wariatka
we wrześniu wycałowałam takich małych żabolców dziesiątki,tak się cieszę że tyle ich przyszło na świat
trochę się śmieję sama do siebie gdy przed koszeniem łażę i zbieram do kosza coby TŻ kosiarka nie pozabijał
albo poranek na schodkach przy potoku i pogaduchy z żabkami
te wielkie zielone sa bardzo towarzyskie,tak sobie siedzimy i patrzymy na śliczne niebieskie ważki :D

Kociama

Post » Czw paź 11, 2012 9:02 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

dawaj dynie pędem na bazarek :-) to se kupię :-)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw paź 11, 2012 9:03 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

Lucynka Pamiętasz?
To był bardzo miły dzień,Dziękuje bo wtedy byłam w rozsypce po zawale Mamy

ale nas Mirek uchwycił ,tyłki wypięte :oops:
Obrazek
a tu Basia,ja i moje śliczności Rude
Obrazek
Basia z Urwiskiem
Obrazek
Basia z Maluchem
Obrazek
Mały Słodziak
Obrazek
ciąg dalszy nastąpi :D

Kociama

Post » Czw paź 11, 2012 9:05 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

dagmara-olga pisze:dawaj dynie pędem na bazarek :-) to se kupię :-)

ok zrobie bazarek :oops:
viewtopic.php?f=20&t=146962&p=9291290#p9291290
Zapraszam

Kociama

Post » Czw paź 11, 2012 9:23 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

[quote="agusialublin"]Obrazek

To moja najmłodsza dziewczynka KOKO :1luvu:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Czw paź 11, 2012 9:24 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

[quote="agusialublin"]Obrazek
I jeszcze raz KOKO :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

[poprzednia][następna]