A Mały Kot (http://kociki-abigail.blogspot.com/ - taki srebrny tam) je uwielbia

A Wy nie zazdroście tylko wsiadać w pociąg i sio! do... Bielska

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Kotek cudnyJaka technika robilas pudelko?
ewung pisze:Piękne prace Iwonko. Pudełeczko jest naprawdę urocze. Podoba mi się też granatowy kot :
Mam nadzieję, że maluszki w końcu znajdą odpowiedzialny domek. Trzymam mocno kciuki!
agusialublin pisze:Czytam ten wątek i nie mogę powstrzymać płaczu.
Brak mi słów na to by opisać jak bardzo mi przykro że takiego wspaniałego człowieka jak Ty KOciamo takie nieszczęścia spotykaja jedno po drugim.
Musiałaś pożegnać jedno po drugim swoje maleństwa.Wierz mi że bardzo Ci współczuje.
Ale podziwiam za tak wielkie serce i wrażliwość dla tych wszystkich kociaków które uratowałaś i którymi się opiekujesz.
Jesteś niesamowitym człowiekiem, pełnym serca i miłości. Wiedz że swoim sercem jestem przy Tobie. Mimo że osobiscie Cię Kociamo nie poznałam to myślami i wsparciem jestem przy Tobie.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie wyobrażam sobie teraz dnia bez wejścia na Twoj wątek.
dagmara-olga pisze:fajne i kocie rzeczyz czego te mega superanckie dynie? Pamiętam dynię smażoną u Ciebie mniammmm......
girlonthebridge pisze:zazdroszczę, ja talentu żadnego, zdolności manualnych zero a t takie cudeńka, podoba mi się strasznie pudełko
RudyiSrebrnyKot pisze:Piękne pudełeczko i kotek!!!.
Jeśli nie masz na niego jeszcze kupca to ja go chętnie przechwycę...
)).
A dynie są śliczne też!!!
Masz Ty talenty dziołcha
agusialublin pisze:No i cierpliwość musisz mieć Kociamo żeby takie cudeńka robić![]()
Ja niestety stałam w innej kolejce jak Bozia talenty rozdawała![]()
Cierpliwości tez nic a nic nie posiadam, całe życie w biegu co pradzić.![]()
Swoją drogą to zazdroszcze Ci i Wam dziewczyny że mieszkacie w tak pięknym miejscu.
Jak Iwonka pisała że do jej ogrodu sarny przychodzą to aż mi dech zaparło. Ja mieszkam w bloku i z moich okien widzę co najwyżej okna z bloku naprzeciwko.![]()
Całe szczęscie ze rodzina mojego męza(w sumie to i moja) ma działkę za miastem. Jak się tylko dało to jeździliśmy z kotami na nią co by sie dzieci wybiegały
RudyiSrebrnyKot pisze:ja też lubię żaby! Bardzo.
A Mały Kot (http://kociki-abigail.blogspot.com/ - taki srebrny tam) je uwielbia... Jest fanem żab! Myślę, że w poprzednim wcieleniu musiał być zaklętą księżniczką
...
, bo ciągle by się chciał z żabami całować...
!.
A Wy nie zazdroście tylko wsiadać w pociąg i sio! do... Bielska, przez Goleszów. Albo odwrotnie.
dagmara-olga pisze:dawaj dynie pędem na bazarekto se kupię
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Myszorek i 585 gości