M jak ...masakryczna pora roku :/

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 12, 2012 21:58 Re: Migdał.Pierwsza krew...

Poszła spać i 1:1 :D

Jak będziemy grać z Czechami zamknij ją z dala od TV :P :P
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Od: Sob gru 03, 2011 10:43

Post » Śro cze 13, 2012 6:08 Re: Migdał.Pierwsza krew...

kotx2 pisze:
Broszka pisze:Czy są już wyniki histopatologii?

Dzis własnie je odebrałam,przepraszam za pisownie ,mam Migdała na kolanach ,który mi utrudnia dostep do klawiatury.
Cytuje: badaniem mikroskopowym preparatów z guza sledziony obsetrwowano cechy zastoju krwii zylnej i krwiaka haematoma.cech nowotworzenia nie obserwowano.

Czyli to był krwiak a nie nowotwór - super :piwa:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Śro cze 13, 2012 18:26 Re: Migdał.Pierwsza krew...

Broszka pisze:
kotx2 pisze:
Broszka pisze:Czy są już wyniki histopatologii?

Dzis własnie je odebrałam,przepraszam za pisownie ,mam Migdała na kolanach ,który mi utrudnia dostep do klawiatury.
Cytuje: badaniem mikroskopowym preparatów z guza sledziony obsetrwowano cechy zastoju krwii zylnej i krwiaka haematoma.cech nowotworzenia nie obserwowano.

Czyli to był krwiak a nie nowotwór - super :piwa:

Zanim to przeczytałam usiadłam i wzięłam głęboki oddech :roll: Potem tylko ufffffff :ok: Prawdopodobnie potrącił go wczesniej samochód,może leżał tam biedny jakiś czas zanim doszedł do siebie... :( Brrrrr nie chcę nawet myśleć ,było minęło.I tak sobie myślę ,że na każdego chyha taki kot...prędzej czy pózniej się ujawni :D Do głowy by mi nie przyszło,że będe kota łapać na autostradzie :strach: Leży teraz i gapi się na mnie ,robi jedną ze swoich goopich min ,maślane oczy ,otwarta paszcza i ni to miauczy ,ni to purczy .Dziwak jeden.Kot dziwak.Prawie jak z Alicji w Krainie Czarów :lol:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw cze 14, 2012 17:19 Re: Migdał.Pierwsza krew...

Bo każdy kot jest inny :D To indywidualiści :mrgreen: A Migdał to nie dziwak,tylko orginał :1luvu: :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Czw cze 14, 2012 18:05 Re: Migdał.Pierwsza krew...

Znów zmiana,mała i na lepsze.Koty dzis cały dzien leza razem na kanapie.Figa poburczy co jakiś czas na dziada, jakby broniła swojego kawałka tapczanu :D, Zuzia odpręzona ,rozwalona w pozycji biegnącego charta :D ,n ie wiem co im się znów odwidziało :roll:
Od wczoraj podaję rc calm ,zobaczymy czy będzie efekt.

Przed chwilą Zuzia pogoniła Migdała 8O .Nigdy nie zrozumiem tych kotów , mogły by się juz zacząć dogadywać ,bo osiwieję :? ,już mi się po nocach snią moje koty przytulone do siebie :roll: O,znów Figa pogoniła Migdała :roll:

kotx2

Post » Czw cze 14, 2012 18:09 Re: Migdał.Pierwsza krew...

kotx2 pisze:Znów zmiana,mała i na lepsze.Koty dzis cały dzien leza razem na kanapie.Figa poburczy co jakiś czas na dziada, jakby broniła swojego kawałka tapczanu :D, Zuzia odpręzona ,rozwalona w pozycji biegnącego charta :D ,n ie wiem co im się znów odwidziało :roll:
Od wczoraj podaję rc calm ,zobaczymy czy będzie efekt.

Przed chwilą Zuzia pogoniła Migdała 8O .Nigdy nie zrozumiem tych kotów , mogły by się juz zacząć dogadywać ,bo osiwieję :? ,już mi się po nocach snią moje koty przytulone do siebie :roll: O,znów Figa pogoniła Migdała :roll:

Dotrą się,zobaczysz :ok: :D Po prostu potrzebują czasu :D
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Post » Pt cze 15, 2012 9:23 Re: Migdał.Pierwsza krew...

Może pozazdrościła mu pozycji lidera/pogromcy grupy :)
Oby ten Calm się sprawdził, bo ładne masz tam trio, szkoda byłoby rozdzielać :)
Poza tym Migdał to takie nietypowe znalezisko..
Ja mam ten sam syndrom kociego radaru co Ty, jechałam wczoraj (na szczęście jako pasażer) przez okoliczne wiochy i w jednym miejscu często widzę koty, pewnie tam mieszkające, ale zawsze sprawdzam czy to znany egzemplarz.. Akurat mało nie wyskoczyłam przez okno, żeby zobaczyć co dziwnego z twarzą ma jakiś buras na poboczu, wydawało mi się, że coś jest na rzeczy, a tu się okazuje, że z miną bandziora i zmrużonymi oczami niósł resztki jakiejś szaro-burej zdobyczy...

A ja oczywiście zagotowana już, czy to nie aby potrzebujący koteczek...
W roku akademickim mogę być tu bardzo rzadko, proszę o cierpliwość

Zireael666

Od: Śro lut 15, 2012 13:41

Post » Pt cze 15, 2012 16:28 Re: Migdał.Pierwsza krew...

Wróciłam do domu obolała,zmarnowana,wycieńczona a tu w nagrodę czekał na mnie taki obrazek 8O 8O 8O Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

kotx2

Post » Pt cze 15, 2012 16:33 Re: Migdał.Pierwsza krew...

jedno i drugie ma minę jak gdyby nigdy nic... :) ciekawe co robiły jak Cię nie było w domu ;p

edit: jestem dobrej myśli :) tak same z siebie..

Zireael666

Post » Pt cze 15, 2012 16:34 Re: Migdał.Pierwsza krew...

Zireael666 pisze:Może pozazdrościła mu pozycji lidera/pogromcy grupy :)
Oby ten Calm się sprawdził, bo ładne masz tam trio, szkoda byłoby rozdzielać :)
Poza tym Migdał to takie nietypowe znalezisko..
Ja mam ten sam syndrom kociego radaru co Ty, jechałam wczoraj (na szczęście jako pasażer) przez okoliczne wiochy i w jednym miejscu często widzę koty, pewnie tam mieszkające, ale zawsze sprawdzam czy to znany egzemplarz.. Akurat mało nie wyskoczyłam przez okno, żeby zobaczyć co dziwnego z twarzą ma jakiś buras na poboczu, wydawało mi się, że coś jest na rzeczy, a tu się okazuje, że z miną bandziora i zmrużonymi oczami niósł resztki jakiejś szaro-burej zdobyczy...

A ja oczywiście zagotowana już, czy to nie aby potrzebujący koteczek...

:D

kotx2

Post » Pt cze 15, 2012 16:36 Re: Migdał.Pierwsza krew...

Zireael666 pisze:jedno i drugie ma minę jak gdyby nigdy nic... :) ciekawe co robiły jak Cię nie było w domu ;p

edit: jestem dobrej myśli :) tak same z siebie..

No myślałam ,że mam zwidy po znieczuleniu ,zamrugałam parę razy oczami,obraz nie zniknął :D
Czyli nie wszystko jeszcze stracone :ok:

kotx2

Post » Pt cze 15, 2012 16:37 Re: Migdał.Pierwsza krew...

jeszcze sobie będą uszka myć nawzajem..

Zireael666

Post » Pt cze 15, 2012 16:47 Re: Migdał.Pierwsza krew...

Zireael666 pisze:jeszcze sobie będą uszka myć nawzajem..

Nie mogę się doczekać ,wiem że nie nastąpi to od razu ale cieszę się że znów jesteśmy kroczek do przodu.Tymczasem muszę trochę poleżeć,bom padnięta.Podczytywać będę 8) jeśli nie zasnę oczywiście :wink: :D

kotx2

Post » Pt cze 15, 2012 17:31 Re: Migdał.Pierwsza krew...

kotx2 pisze:Wróciłam do domu obolała,zmarnowana,wycieńczona a tu w nagrodę czekał na mnie taki obrazek 8O 8O 8O Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

O Boziu :!: Jakie cudne ujęcie :1luvu: :1luvu: :1luvu: No widzisz,będzie dobrze :!: :ok: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Pt cze 15, 2012 17:42 Re: Migdał.Pierwsza krew...

No zaskoczona jestem mile,bo nie spodziewałam się zupełnie takiego obrotu spraw :D .

kotx2

[poprzednia][następna]