Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
egwusia pisze:Oglądając zdjęcia ostrzyżonego Sonego , mam wrażenie, że strzyżenie było jakiś dobry miesiąc temu- doprawdy to dziwne, wyraźnie KTOŚ dbał o tego kota, i też widzę jego SMUTNE oczy.
Gdyby trafił do Ciebie ze złych warunków, jadłby za trzech i odsypiał stresa.
Jego szybka adaptacja, brak reakcji lękowych , "zrozumienie" ludzkich gestów, słów (intencji) świadczy o tym, że żył w dobrym domu, był dobrze traktowany. Jakim cudem ZOSTAŁ WYRZUCONY ???
Nic z tego nie rozumiem .
Taki PIĘKNY DUŻY - idealny ( będzie po odjajczeniu). Jak odrośnie mu futro przestanie być długi- będzie duży! No nie kumam.
egwusia pisze:Aga, cóż by tu napisać-
na forum miau bywam tak rzadko, że mam problemy z poruszaniem się - ( w tym bałaganie, z kasowanymi postami i innymi np podpis) gubię się w wątkach szczególnie jak są równoległe=podwójne o "prawie" takich samych tytułach. No i nie obserwuję stale żadnego wątku, a z doskoku jedynie ten w podpisie . Cud prawdziwy , że tu trafiłam
ale od dwudziestu z okładem lat zamieszkuje stale ze mną jakieś futro plaskate - dla mnie to zupełnie zwykłe koty.
Oglądając zdjęcia ostrzyżonego Sonego , mam wrażenie, że strzyżenie było jakiś dobry miesiąc temu- doprawdy to dziwne, wyraźnie KTOŚ dbał o tego kota, i też widzę jego SMUTNE oczy.
Gdyby trafił do Ciebie ze złych warunków, jadłby za trzech i odsypiał stresa.
Jego szybka adaptacja, brak reakcji lękowych , "zrozumienie" ludzkich gestów, słów (intencji) świadczy o tym, że żył w dobrym domu, był dobrze traktowany. Jakim cudem ZOSTAŁ WYRZUCONY ???
Nic z tego nie rozumiem .
Taki PIĘKNY DUŻY - idealny ( będzie po odjajczeniu). Jak odrośnie mu futro przestanie być długi- będzie duży! No nie kumam.
na razie![]()
- i szkoda, że tylko Tu można odwiedzić Sonego
Neigh pisze:Sciągnijcie tu Kotkinsa, ona jest okulistką. Z oczami u persów to jest różnie. Lepiej dopytać specjalisty.
Słuchajcie, a może on się jednak zgubił. Wiem, że to troszkę niewiarygodne, ale z drugiej strony, kto zadaje sobie trud strzyżenia kota żeby potem wywalić? Przecież to nielogiczne....W końcu nie wszyscy ludzie to taborety.
kotkins pisze:Wszystko jedno-poprzedni wąłściciele mieli pełnojajecznego kocura.Zastanawiałyście się może PO CO???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 234 gości