Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 27, 2012 11:46 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

Rozrabiaki do góry :!:
Niech ktoś wreszcie wypatrzy pięknotki :1luvu:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Wto mar 27, 2012 12:09 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

Mam fotkę Tuptusia jak śpi przewieszony w wiklinowym koszu.Nie słyszy więc miałam czas iśc po apatrat i pstryknąć fotkę. :lol:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto mar 27, 2012 13:36 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

Prześlij Basiu, wstawię :ok:
po_prostu_kaska

Post » Wto mar 27, 2012 18:28 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

po_prostu_kaska pisze:Prześlij Basiu, wstawię :ok:

Dzięki wysłałam :lol:

horacy 7

Post » Wto mar 27, 2012 19:33 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

horacy 7 pisze:Mam fotkę Tuptusia jak śpi przewieszony w wiklinowym koszu.Nie słyszy więc miałam czas iśc po apatrat i pstryknąć fotkę. :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Wto mar 27, 2012 19:47 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

Uroczy. :D Kolejna zaleta kota niesłyszącego. Moje to zawsze czmychną przed aparatem. :evil:
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Śro mar 28, 2012 12:37 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

Od miesiąca obserwuję wątek, jestem jedną z osób ściskających kciuki za szczęśliwy dom dla Białasków.
Są chłopcy po prostu przepiękni i gdyby nie :
1. Mąż
2. brak zabezpieczeń balkonu
na pewno chciała bym ich bardzo.
Mąż z trudem po śmierci naszej ostatniej kociej przyjaciółki zgodził się na nową kocią współlokatorkę, ale więcej nie chce niestety
No i ciągle walczę z nim o zabezpieczenie balkonu by Sasza ( obecnie 3i pól msc) mogła bezpiecznie na nim bywać.
Może zmądrzeje?..
ech w każdym razie reklamuję tych fajnych chłopaków :)
Tyle tylko, ze w Katowicach..

ikka104

Od: Sob sty 28, 2012 20:08

Post » Śro mar 28, 2012 14:49 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

Dowóz do dobrego domu, nawet do Katowic przez całą Polskę, na pewno da się zorganizować, więc pytaj, proszę, znajomych.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro mar 28, 2012 20:40 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

ikka104 pisze:Od miesiąca obserwuję wątek, jestem jedną z osób ściskających kciuki za szczęśliwy dom dla Białasków.
Są chłopcy po prostu przepiękni i gdyby nie :
1. Mąż
2. brak zabezpieczeń balkonu
na pewno chciała bym ich bardzo.
Mąż z trudem po śmierci naszej ostatniej kociej przyjaciółki zgodził się na nową kocią współlokatorkę, ale więcej nie chce niestety
No i ciągle walczę z nim o zabezpieczenie balkonu by Sasza ( obecnie 3i pól msc) mogła bezpiecznie na nim bywać.
Może zmądrzeje?..
ech w każdym razie reklamuję tych fajnych chłopaków :)
Tyle tylko, ze w Katowicach..

odnośnie pkt.2 mogę się wypowiedzieć, bo ostatnio zakłądałam sama siatkę - nie takie diabeł straszny ;-)
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Czw mar 29, 2012 9:39 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

Mam adres dostawcy siatki, wymierzyłam juz ile mniej więcej trzeba znalazłam bardzo konkretną rozpiskę co i jak. Jedyne co brakuje to jakiejkolwiek akceptacji ze strony M. Póki co jest " po moim trupie, nie bedę za siatką mieszkał..
Chętnie M bym się nawet pozbyła względem tak miłego białaskowego towarzystwa :D :wink: ale to tez nie takie łatwe..
Pytam pytam :)
Mam sąsiadkę, która lubi koty, ale na razie nic z tego nie wynika..

ikka104

Od: Sob sty 28, 2012 20:08

Post » Czw mar 29, 2012 10:18 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

ikka104 pisze:Jedyne co brakuje to jakiejkolwiek akceptacji ze strony M. Póki co jest " po moim trupie, nie bedę za siatką mieszkał..
Chętnie M bym się nawet pozbyła względem tak miłego białaskowego towarzystwa :D :wink: ale to tez nie takie łatwe..

:ryk: :ryk: :ryk: Rozbawiłaś mnie do łez :smiech3:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Czw mar 29, 2012 11:09 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

Oj co za TZ problem z nimi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ostatnio edytowano Czw mar 29, 2012 18:13 przez horacy 7, łącznie edytowano 1 raz

horacy 7

Post » Czw mar 29, 2012 17:34 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

ikka104 pisze:Mam adres dostawcy siatki, wymierzyłam juz ile mniej więcej trzeba znalazłam bardzo konkretną rozpiskę co i jak. Jedyne co brakuje to jakiejkolwiek akceptacji ze strony M. Póki co jest " po moim trupie, nie bedę za siatką mieszkał..
Pytam pytam :)
Mam sąsiadkę, która lubi koty, ale na razie nic z tego nie wynika..

u mnie też było "w takim więzieniu będę mieszkał????" a teraz przekonał się że nie jest tak źle :ok:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Czw mar 29, 2012 17:57 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

ewexoxo pisze:
u mnie też było "w takim więzieniu będę mieszkał????" a teraz przekonał się że nie jest tak źle :ok:

A to pewnie dlatego, że zakładaliście jak już Morris u Was był.
Z filmików (szczególnie z tego ostatniego) wynika, że Morris ukradł serce Twojego TŻ :D
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Czw mar 29, 2012 18:14 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

ksb pisze:
ewexoxo pisze:

A to pewnie dlatego, że zakładaliście jak już Morris u Was był.
Z filmików (szczególnie z tego ostatniego) wynika, że Morris ukradł serce Twojego TŻ :D

Na to wygląda. :1luvu:

horacy 7

[poprzednia][następna]