Niech ktoś wreszcie wypatrzy pięknotki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ikka104 pisze:Od miesiąca obserwuję wątek, jestem jedną z osób ściskających kciuki za szczęśliwy dom dla Białasków.
Są chłopcy po prostu przepiękni i gdyby nie :
1. Mąż
2. brak zabezpieczeń balkonu
na pewno chciała bym ich bardzo.
Mąż z trudem po śmierci naszej ostatniej kociej przyjaciółki zgodził się na nową kocią współlokatorkę, ale więcej nie chce niestety
No i ciągle walczę z nim o zabezpieczenie balkonu by Sasza ( obecnie 3i pól msc) mogła bezpiecznie na nim bywać.
Może zmądrzeje?..
ech w każdym razie reklamuję tych fajnych chłopaków
Tyle tylko, ze w Katowicach..
ikka104 pisze:Jedyne co brakuje to jakiejkolwiek akceptacji ze strony M. Póki co jest " po moim trupie, nie bedę za siatką mieszkał..
Chętnie M bym się nawet pozbyła względem tak miłego białaskowego towarzystwa![]()
ale to tez nie takie łatwe..
ikka104 pisze:Mam adres dostawcy siatki, wymierzyłam juz ile mniej więcej trzeba znalazłam bardzo konkretną rozpiskę co i jak. Jedyne co brakuje to jakiejkolwiek akceptacji ze strony M. Póki co jest " po moim trupie, nie bedę za siatką mieszkał..
Chętnie M bym się nawet pozbyła względem tak miłego białaskowego towarzystwa![]()
ale to tez nie takie łatwe..
Pytam pytam
Mam sąsiadkę, która lubi koty, ale na razie nic z tego nie wynika..
ewexoxo pisze:
u mnie też było "w takim więzieniu będę mieszkał????" a teraz przekonał się że nie jest tak źle
ksb pisze:ewexoxo pisze:
u mnie też było "w takim więzieniu będę mieszkał????" a teraz przekonał się że nie jest tak źle
A to pewnie dlatego, że zakładaliście jak już Morris u Was był.
Z filmików (szczególnie z tego ostatniego) wynika, że Morris ukradł serce Twojego TŻ
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 155 gości