Co to znaczy - kończy tytuł

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bolkowa pisze:A Roksi kiedy![]()
Bolkowa pisze:Co to znaczy - kończy tytuł
MariaD pisze:Musi jeszcze uzyskać jeden certyfikat do uzyskania najwyższego tytułu na wystawach FIFe - Supreme Championa. Potem idzie na emeryturę wystawową.
A o nas znowu zapomniałaMariaD pisze:Mysłowice. Koniec lutego:
25-26 lutego 2012.
Miejsce: Hala MOSiR Mysłowice,
ul. Ks. N. Bończyka 32z, 41-400 Mysłowice,
Będę z Roksi.Kicorek z Hestią. Kocurro z Gio. Atka z ... a czort wie z czym, pewnie z Gullis i bengalami. Wystawa TICA, wiec egzotyka dla nas, FIFe-owców.
Oststanio na pokazie to zaprezentowała się Sonia, ale ciąge nie mogę namówić Marii żeby ja na normalną wystawę wziełaBolkowa pisze:A Bajra na emeryturze nie jestKołacze mi się, że niedawno była wystawiana.
Bolkowa pisze:MariaD pisze:Musi jeszcze uzyskać jeden certyfikat do uzyskania najwyższego tytułu na wystawach FIFe - Supreme Championa. Potem idzie na emeryturę wystawową.
Brzmi nieźle![]()
A Bajra na emeryturze nie jestKołacze mi się, że niedawno była wystawiana.
Kurcze, zamieniam się w Anulkę
koteczekanusi pisze:Zapomniałam dopisać jak zwykle - czy wiecie, czy na Powstańców Śląskich mają dobry aparat USG? Ewentualnie w przychodniach, w których pojawia się wet. Marciński - gdzie jest najlepszy? Ewentualnie, czy jest w Warszawie lepszy specjalista od USG niż on? (To tak wracajac do tematu kup).
Neigh pisze:Moja wetka ma takie zajefajne edukacyjne. Hmm .......jest z przeźroczystego plastiku. Po zewnętrznej ma taką hmm rynnę z piłeczkami - wygląda jak talerz ufo z myszą osadzoną na bujanej antenie na czubku - są też rózne otwory w które można wsadzać łapę i tę piłeczkę do rynny przesuwnej przekładać.
Zajefajne. To jest ponoć zabawka edukacyjna dla kota, ale ilekroć tam jestem to się tym bawię
kotkins pisze:Taka zabawka jest za inteligentna dla persów!
Jak tak czytam to poprostu nie wierzę: Mansalu- u mnie nieodmiennie hitem jest myszka z kocimiętką.Mam jedną sztukę tej fauny na dwie kocice.I jest o nią wojna.
Podkradanie.
Chowanie.
(pamiętasz Neigh,że Amelka chowała taką mysz u Ciebie? ona jest mistrzynią chowania myszki, Fio się nauczyla od niej!)
Myszka ma jakąś chorobę dermatologiczną- już połowy włosów w sierści nie ma (jest ciągle lizana i tarmoszona),ale wciąż najpiękniejsza!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 788 gości