Marta_od_Kropeczki pisze:Przyłączę się, można?
Witamy nowego sympatyka wszystkich kotów Ani

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marta_od_Kropeczki pisze:Przyłączę się, można?
Anna Rylska pisze:Kochani wiem, że wszyscy zabiegani przed świętami- ale może komuś coś zalega, coś już jest nie potrzebne, a nam się przyda. Bardzo potrzebne są środki wzmacniające ( typu beta glukan, immunodol, pasta witaminowa, energetyczna i karma dla tymczasów- w każdej ilości).
Boluś już chodzi ale sam nie chce jeść, ciągle jest karmiony strzykawką. Wygląda jak mały kurczaczek![]()
Dziś z Iskierką idziemy na kontrolę uszka - nadal jest bez zmian, dala jest wydzielina ropna. Przy zmianie leku - na chwilę jest dobrze, jakby się leczyło, wydzieliny ropnej jest mniej, wysusza się uszko, a potem jakby gronkowiec się uodparniał na leki? i wracało wszystko do stanu pierwotnego.
phantasmagori pisze:Anna Rylska pisze:Kochani wiem, że wszyscy zabiegani przed świętami- ale może komuś coś zalega, coś już jest nie potrzebne, a nam się przyda. Bardzo potrzebne są środki wzmacniające ( typu beta glukan, immunodol, pasta witaminowa, energetyczna i karma dla tymczasów- w każdej ilości).
Boluś już chodzi ale sam nie chce jeść, ciągle jest karmiony strzykawką. Wygląda jak mały kurczaczek![]()
Dziś z Iskierką idziemy na kontrolę uszka - nadal jest bez zmian, dala jest wydzielina ropna. Przy zmianie leku - na chwilę jest dobrze, jakby się leczyło, wydzieliny ropnej jest mniej, wysusza się uszko, a potem jakby gronkowiec się uodparniał na leki? i wracało wszystko do stanu pierwotnego.
Właśnie udało mi się trafić na promocję betaglukanu 1,3/1,6 w kapsułkach. Za cenę 30 szt mam 60![]()
Chętnie wyślę Ci te nadprogramowe 30. Proszę o adres
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 93 gości