Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:No żartowałamKoty jednak się zmieniają.Moja filigranowa, zagłodzona Mela jest dużą, grubą kocicą, Czaruś z chudą szyjką i sznurówkowym ogonkiem stał się kotem dużym, puchatym i ma ogon jak wiewiórka.Kto więc wie? Bazyli musiał mieć rasowych przodków, bardzo odległych może, ale zawsze.Najbardziej pasuje nam z p.Izą szkocki zwisłouchy.
Rakea pisze:Pięknego masz tego Bazyla![]()
ewar pisze:No żartowałamKoty jednak się zmieniają.Moja filigranowa, zagłodzona Mela jest dużą, grubą kocicą, Czaruś z chudą szyjką i sznurówkowym ogonkiem stał się kotem dużym, puchatym i ma ogon jak wiewiórka.Kto więc wie? Bazyli musiał mieć rasowych przodków, bardzo odległych może, ale zawsze.Najbardziej pasuje nam z p.Izą szkocki zwisłouchy.
no cóż, u foldów jest odmiana długowłosa![]()
a Bazyli ma pięknie rasowo zwinięte uszka, w ogóle cudooo![]()
![]()
ewar pisze:P.Izy nie było w domu.Tino biegał na zewnątrz i zazdrościł Bazylemu, że jest w domu, a Bazyli Tino, bo się mógł powylegiwać na słonku.takie zdjęcia zrobiłam komórką.Bazyli pokazał mi język![]()
![]()
Tino posadziłam na parapecie, posiedział jednak chwilę i zeskoczył, bo pojawił się Wiesio.Już do domu nie chciał iść.
zwierzak08 pisze:Cześć Bazylku,
Bazylemu pomogłyście, miał wielkie szczęście.
Znowu kolejny, biedny kot
ewar pisze:Nie, nie zostanie. P.Iza opiekuje się bezdomnymi kotami, to wystarczy.Zawsze może być takim awaryjnym DT.Poza tym chciałabym, aby Bazyli mógł mieć zabezpieczony balkon, albo chociaż okno.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1398 gości