Dziękuję jadziII za obsłużenie lecznicze kociarstwa - dzięki temu w miarę szybko mi dyżur poszedł

W Lupusie spotkałam panią od Westy - sterylizowała kocurka, któremu groził kamień w łeb, bo znaczył

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jadziaII pisze:A co to za sliczne kocie do adopcji moze![]()
Albo to fotki z domu adopcyjnego.
jadziaII pisze:Miodek jest caly czas pod kontrola jak tylko cos nie tak momentalnie zauwazam i reaguje jakby jutro trzeba polecimy do weta. Jeszce nie jak ale cos wymysle oby nie trza bylo.
Ale juz mu lepiej siedzi kolo mnie na biurku i podglada co ja pisze
terenia1 pisze:jadziaII pisze:A co to za sliczne kocie do adopcji moze![]()
Albo to fotki z domu adopcyjnego.
Jadziu ani to ani to![]()
To jest kot prosto z Litwy zdjęcie zrobiłam w miejscowości Nida na Mierzei Kurońskiej nad litewskim Bałtykiemtak mi się to kocisko i ten widoczek kota wyglądającego przez okienko z tymi wystawionymi łapkami spodobał, że nie mogłam się oprzeć przed zrobieniem mu fotki
Cookie1706 pisze:jadziaII pisze:Miodek jest caly czas pod kontrola jak tylko cos nie tak momentalnie zauwazam i reaguje jakby jutro trzeba polecimy do weta. Jeszce nie jak ale cos wymysle oby nie trza bylo.
Oby wszystko było dobrze![]()
Ziutek-obecnie Cezar (kojarzycie typa? main coon ze schroniska) tez chory![]()
Od poniedziałku przyjmuje antybiotyk i krople do oczu (w jego przypadku to bardzo trudne)
jadziaII pisze:Cookie1706 pisze:jadziaII pisze:Miodek jest caly czas pod kontrola jak tylko cos nie tak momentalnie zauwazam i reaguje jakby jutro trzeba polecimy do weta. Jeszce nie jak ale cos wymysle oby nie trza bylo.
Oby wszystko było dobrze![]()
Ziutek-obecnie Cezar (kojarzycie typa? main coon ze schroniska) tez chory![]()
Od poniedziałku przyjmuje antybiotyk i krople do oczu (w jego przypadku to bardzo trudne)
Czemu w jego przypadku trudne? co nie pozwoli sobie podawac czy o cos innego chodzi.
A co mu jest kk?
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 115 gości