Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob paź 15, 2011 13:52 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

no a ja oddałam kotkę dziadków w naszym mieście, i co została wywalona za drzwi, kotka domowa, szukałam kilka miesięcy, bardzo się zraziłam po tym wydarzeniu, szczególnie że smarkacze pozmieniali nr komórek... :evil: :evil: więc nie ma reguł, jak ktoś ma źle potraktować to zrobi tuż za przysłowiowym płotem..
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Sob paź 15, 2011 17:45 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Kocia Lady pisze:no a ja oddałam kotkę dziadków w naszym mieście, i co została wywalona za drzwi, kotka domowa, szukałam kilka miesięcy, bardzo się zraziłam po tym wydarzeniu, szczególnie że smarkacze pozmieniali nr komórek... :evil: :evil: więc nie ma reguł, jak ktoś ma źle potraktować to zrobi tuż za przysłowiowym płotem..

oczywiście. Ale jeżeli kot jest na miejscu to można mu pomóc, a tak daleko to zostaje samiusieńki...
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Sob paź 15, 2011 19:51 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Dziewczyny, przepraszam, pogubiłam sie trochę :oops: .
To Bursztynek jedzie jednak do tych Niemiec, czy nie?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon paź 17, 2011 11:43 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Przepraszam za OT, ale zajrzyjcie, proszę. Sytuacja jak u Bursztynka i równie drastyczne zdjęcia:
viewtopic.php?f=1&t=134430
Może jakieś podpowiedzi...

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Śro paź 19, 2011 21:21 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Czy została podjęta jakaś decyzja , co do Bursztynka?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Śro paź 19, 2011 21:43 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Bursztynku, co u ciebie kociu słychać?
Pani Bożeno, prosimy o wieści ...

bozennak

Od: Pt sie 07, 2009 22:49

Post » Śro paź 19, 2011 22:01 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Bursztynek nadal jest u p.Bożenki.Prócz rudaska doszły dwa maluchy znalezione na osiedlu.Cała trójka mieszka w malutkiej łazience :cry:
ObrazekObrazek

Sonia93

Od: Sob lis 20, 2010 23:19

Post » Czw paź 20, 2011 12:46 Re: Bursztynek- oblany kwasem; stracił wszystko...

gumis pisze:Boże jak widze coś takiego to naprawde kdjfjkdsudsuindjfjiosilj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! k*rwa mac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dlaczego tacy ludzie prawie nigdy nie zostają ukarani!???????Straszne!!Ja niestety niemoge pomóc bo nawet jeszcze nie pracuje ale nie mogłam nic tu nie napisać :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Dokładnie czuję sie tak samo... normalnie się pobeczałam :cry: a faceta chyba bym..... wrrrr...
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Pt paź 21, 2011 10:15 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Sonia93 pisze:Bursztynek nadal jest u p.Bożenki.Prócz rudaska doszły dwa maluchy znalezione na osiedlu.Cała trójka mieszka w malutkiej łazience :cry:

Takie maluchy chcą się bawić - mogą niechcący rozdrapywać jeszcze nie zagojone rany :( :(
A co z tym domkiem w Niemczech?
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Pt paź 21, 2011 11:27 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Z domem w Niemczech pani wzięła bardziej potrzebujące koty z ulicy, namiar dostałam z fb, ponieważ tam założyłam kiciowi wydarzenie, ale więcej nie pośredniczę po tych komentarzach na wątku kota, zatem może pani bozenak weźmie kotka, deklarowała niedawno chęć pomocy?
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Sob paź 22, 2011 16:18 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Jagooda pisze:
Sonia93 pisze:Bursztynek nadal jest u p.Bożenki.Prócz rudaska doszły dwa maluchy znalezione na osiedlu.Cała trójka mieszka w malutkiej łazience :cry:

Takie maluchy chcą się bawić - mogą niechcący rozdrapywać jeszcze nie zagojone rany :( :(

Fakt to moze nie byc najlepsze dla Bursztynka, ale mysle ze przy trosce i zaangazowaniu...mozna przypilnowac kociakow by nie zrobily krzywdy... choc ta mala lazienka to tez niezbyt obiecujacy pomysl... choc najwazniejsze by wrocil do zdrowka bylo mu cieplo i mial zapewniona opieke :)

ninakiler

Post » Nie paź 23, 2011 22:56 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Wiecie co, aż normalnie się dziwie, że tyle czasu to trwa :roll: Bolek, rudo-biały kocur z równie dramatyczną historia znalazł dom naprawdę szybko (a do tego było kilku chętnych 8O ) biorąc pod uwagę to, że był nieudomowiony,a tutaj? :conf:
wątek Bolka: viewtopic.php?f=1&t=119948 polecam przeczytać ostatnie strony :wink: Jeśli jemu się udało, to Bursztynkowi tym bardziej :!:
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Wto paź 25, 2011 8:22 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Luspa pisze:Wiecie co, aż normalnie się dziwie, że tyle czasu to trwa :roll: Bolek, rudo-biały kocur z równie dramatyczną historia znalazł dom naprawdę szybko (a do tego było kilku chętnych 8O ) biorąc pod uwagę to, że był nieudomowiony,a tutaj? :conf:
wątek Bolka: viewtopic.php?f=1&t=119948 polecam przeczytać ostatnie strony :wink: Jeśli jemu się udało, to Bursztynkowi tym bardziej :!:

Własnie przeczytałam wąteczek Bolka... :1luvu: :1luvu: :1luvu: kochany...

Do bursztynka też się los usmiechnie... :D nie ma innej opcji... pewnie juz niedlugo... i znowu bedzie powod do radosci :ryk:

ninakiler

Post » Pt paź 28, 2011 17:34 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Jak sie czuje kochany rudzielec? Jak sie goi rana na pleckach?
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Pt paź 28, 2011 21:42 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Ania i jej Nitro pisze:Jak sie czuje kochany rudzielec? Jak sie goi rana na pleckach?

tez chcemy wiedziec :oops:

ninakiler

[poprzednia][następna]