Moderator: Estraven
Kocia Lady pisze:no a ja oddałam kotkę dziadków w naszym mieście, i co została wywalona za drzwi, kotka domowa, szukałam kilka miesięcy, bardzo się zraziłam po tym wydarzeniu, szczególnie że smarkacze pozmieniali nr komórek...![]()
więc nie ma reguł, jak ktoś ma źle potraktować to zrobi tuż za przysłowiowym płotem..
gumis pisze:Boże jak widze coś takiego to naprawde kdjfjkdsudsuindjfjiosilj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! k*rwa mac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dlaczego tacy ludzie prawie nigdy nie zostają ukarani!???????Straszne!!Ja niestety niemoge pomóc bo nawet jeszcze nie pracuje ale nie mogłam nic tu nie napisać![]()
![]()
![]()
![]()
Sonia93 pisze:Bursztynek nadal jest u p.Bożenki.Prócz rudaska doszły dwa maluchy znalezione na osiedlu.Cała trójka mieszka w malutkiej łazience
Jagooda pisze:Sonia93 pisze:Bursztynek nadal jest u p.Bożenki.Prócz rudaska doszły dwa maluchy znalezione na osiedlu.Cała trójka mieszka w malutkiej łazience
Takie maluchy chcą się bawić - mogą niechcący rozdrapywać jeszcze nie zagojone rany![]()
![]()
Luspa pisze:Wiecie co, aż normalnie się dziwie, że tyle czasu to trwaBolek, rudo-biały kocur z równie dramatyczną historia znalazł dom naprawdę szybko (a do tego było kilku chętnych
) biorąc pod uwagę to, że był nieudomowiony,a tutaj?
![]()
wątek Bolka: viewtopic.php?f=1&t=119948 polecam przeczytać ostatnie stronyJeśli jemu się udało, to Bursztynkowi tym bardziej
Ania i jej Nitro pisze:Jak sie czuje kochany rudzielec? Jak sie goi rana na pleckach?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 321 gości