Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 10, 2011 12:42 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

welina pisze:
EdytaB_a pisze:czy ja mam jakieś rozdwojenie czy wykasowano posty :oops:

Nie wykasowano tylko chciałam coś dopisać i zamiast wysłać -niechcący anulowałam NERWY

Mi tak poszła wczoraj wielka tabela z danymi w excel-u (dobrze, że nikt nie słyszał mojego monologu po tym fakcie :twisted: )
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Śro sie 10, 2011 12:50 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

gaota pisze:O Miłowie nic nie wiem, ale o kilku pozostałych słyszałam niepochlebne opinie.
Jaki rejon Warszawy Cię interesuje? Spróbuję się dowiedzieć.
Mam wrażenie, że ta przychodnia stała się jakąś przetwórnią, a nie miejscem godnym zaufania. Sory za offtop.

Ponieważ jestem niepełnosprawna,ciężko mi autobusem,a bratanek może mnie wozić od 21:00,albo i póżniej potrzebuję Kliniki całodobowej z ortopedią. Jak najbliżej Ochoty.

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Śro sie 10, 2011 14:15 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

welina pisze:
gaota pisze:O Miłowie nic nie wiem, ale o kilku pozostałych słyszałam niepochlebne opinie.
Mam wrażenie, że ta przychodnia stała się jakąś przetwórnią, a nie miejscem godnym zaufania. Sory za offtop.

Ponieważ jestem niepełnosprawna,ciężko mi autobusem,a bratanek może mnie wozić od 21:00,albo i póżniej potrzebuję Kliniki całodobowej z ortopedią. Jak najbliżej Ochoty.

Bisennik ma dobrą opinię, ale wieczorami chyba nie przyjmuje.... transport mozna by zalatwic. A co jest z kotkiem?

Gaota, o jakiej lecznicy piszesz, że staje się przetwórnią? Bo jeśli to jedna z tych do których chodzę, to byłabym wdzięczna za sygnał, będę unikać...

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Śro sie 10, 2011 14:20 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

Never pisze:
welina pisze:

Bisennik ma dobrą opinię, ale wieczorami chyba nie przyjmuje.... transport mozna by zalatwic. A co jest z kotkiem?

Gaota, o jakiej lecznicy piszesz, że staje się przetwórnią? Bo jeśli to jedna z tych do których chodzę, to byłabym wdzięczna za sygnał, będę unikać...

Wiem,że jest dobry,ale ja potrzebuję całodobowej i blisko Ochoty :( Tu wątek kici-chyba na ostatniej stronie napisałam m/w co jest.viewtopic.php?f=1&t=130683

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Śro sie 10, 2011 20:44 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

Never, pisałam o elvecie, bo stamtąd jest ten Miłow.
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Śro sie 10, 2011 21:11 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

z kubeczkowego bazarku przelewam 86 zł :ok: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=131067&p=7774293#p7774293
serdeczne podziękowania dla kupujących i dla MałgosiZ od której większośc tych kubeczków była :piwa:
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Śro sie 10, 2011 21:25 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

lanua pisze:z kubeczkowego bazarku przelewam 86 zł :ok: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=131067&p=7774293#p7774293
serdeczne podziękowania dla kupujących i dla MałgosiZ od której większośc tych kubeczków była :piwa:

Super! :D Dzięki wielkie dla wszystkich :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Pewnie już dotarło Lanua, ale zaktualizuję jutro... bo mi właśnie nerwy puściły :evil: Lolka wraca jutro do schronu :evil:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Śro sie 10, 2011 22:50 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

alareipan pisze:
lanua pisze:z kubeczkowego bazarku przelewam 86 zł :ok: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=131067&p=7774293#p7774293

Super! :D Dzięki wielkie dla wszystkich :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Pewnie już dotarło Lanua, ale zaktualizuję jutro... bo mi właśnie nerwy puściły :evil: Lolka wraca jutro do schronu :evil:

To trzeci raz Loli w schronie, a ona jest taka kochana!!!! :( Nie jest kompletnie problematycznym kotem poza tym, że nie nadaje się do życia w stadzie- na jedynaczkę- jak najbardziej.
(trzymajmy się imienia Lola- Lolką ochrzciłaś białouchę ;) )
Wrzucę jutro ponownie jej ogłoszenie do Kącika Adopcyjnego.
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Śro sie 10, 2011 23:10 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

to tylko się wtrącę że mój, ostatnio bardzo zalatany TŻ, wszedł dziś po kilku tygodniach, nakarmić osobiście Gliżdzioła i Bońka oraz Fila :D
...i.... był bardzo zaskoczony jakie z nich piękne,lśniące i wypasione koty :D :kotek: :kotek: :kotek: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw sie 11, 2011 1:26 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

Zapraszam serdecznie na mój pierwszy bazarek, z którego dochód będzie przeznaczony - oczywiście- na Paluszki.
Będę wdzięczna za wszelkie uwagi.

viewtopic.php?f=20&t=131576&p=7820472#p7820472

Kropa

Od: Pt sty 09, 2009 14:57

Post » Czw sie 11, 2011 10:11 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

Aniu-Lanua :D . Podziękowania za bazarek należą się Tobie. To Ty wykonałaś największą pracę :ok: .
A za Lolę pęka mi serce :cry: . I to jest paranoja tego całego życia:jedni mają kota i się go pozbywają, a ktoś czeka,szuka i nic :cry: .

Kasiu - czy od nas nie dotarło 30pln na lampę ?
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Pt sie 12, 2011 6:36 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

wiem, że to niekoniecznie dobre miejsce, żeby o tym pisac, ale.... zajmuję się obecnie łapaniem i sterylkami. Tylko że kotów w okolicy jest zatrzęsienie, nie nadążam. W jednym z budynków są 4 kociaki, muszę je złapac, bo inaczej mieszkańcy je wykończą albo administracja zawoła Straż Miejską - dzwonili do mnie w tej sprawie. Z zeszłego roku łapane tam kociaki musiały przejść walkę o oczy...nie wiem jak będzie teraz... Moze ktoś dac dt choćby jednemu kociakowi.... nie dam rady z czwórką... :(

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Pt sie 12, 2011 18:06 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

Never, co to jest czwórka kociaków. :? Ja mam czwórkę z każdej łapanki. W każdym pokoju miot, nawet własną matkę przerobiłam na DT. 8O

Uwaga: Pyłek pojechał do domu :D Trzymajcie kciuki za aklimatyzację.

Dlaczego Lola ciągle wraca?
Ostatnio edytowano Pt sie 12, 2011 18:27 przez AnielkaG, łącznie edytowano 1 raz
AnielkaG

Post » Pt sie 12, 2011 18:16 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

AnielkaG pisze:Uwaga: Pyłek pojechał do domu :D Trzymajcie kciuki za aklimatyzację.

:piwa: :piwa: :piwa:

Tylko prosimy o doniesienia!
Ostatnio edytowano Sob sie 13, 2011 8:29 przez magaaaa, łącznie edytowano 1 raz

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pt sie 12, 2011 21:26 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

"dolewam" 15 zł na fundusz paluszkowy - dostałam więcej za bazarkowe kubeczki od Jouluatto :piwa:
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

[poprzednia][następna]