Oktus i Hania cz 3 :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 19, 2012 9:38 Re: Oktus i Hania cz 3 :)

agakow82 pisze:
mar9 pisze:Hania na czwartym miejscu jest

teraz na 3 :) ale i tak do pierwszego 100 glosów przewagi :( nie wygramy ale bawimy sie i walczymy do konca:)
dziekujemy za wszystkie glosy

w sumie dla zdrówka Hani i Oktusia to i lepiej (naprawdę lepiej i taniej kupić kawałek mięska niż to badziewie, uwierz nam)
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw sty 19, 2012 11:04 Re: Oktus i Hania cz 3 :)

mar9 pisze:
agakow82 pisze:

teraz na 3 :) ale i tak do pierwszego 100 glosów przewagi :( nie wygramy ale bawimy sie i walczymy do konca:)

w sumie dla zdrówka Hani i Oktusia to i lepiej (naprawdę lepiej i taniej kupić kawałek mięska niż to badziewie, uwierz nam)

wierze wam :) Marysiu one tego nie dostaja codziennie :) tez jedza mieska gotowane i surowe :)
Obrazek Obrazek
OKTUŚ i HANECZKA Nasze aniołki
viewtopic.php?f=1&t=102758&start=0

agakow82

Od: Sob paź 31, 2009 19:36

Post » Czw sty 19, 2012 12:27 Re: Oktus i Hania cz 3 :)

agakow82 pisze:
mar9 pisze:
agakow82 pisze:

wierze wam :) Marysiu one tego nie dostaja codziennie :) tez jedza mieska gotowane i surowe :)

wierzę Ci, za bardzo kochacie te dwa stforki żeby je skrzywdzić
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw sty 19, 2012 12:37 Re: Oktus i Hania cz 3 :)

mar9 pisze:wierzę Ci, za bardzo kochacie te dwa stforki żeby je skrzywdzić

i tak mam w planach w razie wygranej podzielić sie z kims :) ja nie mam juz dawno bezdomniaczkow ale sa Panie na osiedlu które maja :) nie mowie ze całośc bo nie bede was oklamywac nie na tym polega forum prawda?Ja jestem szczera i mimo krytyki przyznałam sie ze moje kociaki czasami jedza saszetki whiskasa .
ps moje kociaki bez mieska i nabiału by nie przezyły :)
Oktus za serek żółty potrafi zabic błagalnym wzrokiem :)
a hanulka za nereczke hahhahahahha
Co nie zmienia faktu ze dostaja tez saszetki i suche .

ps Hania nadal na 3 miejscu :)
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Pt sty 20, 2012 9:32 Re: Oktus i Hania cz 3 :)

jakąś godz temu zadzwonila do mnie moja siostra iż pomiedzy jej garazem a garażem jej sasiada w małej szczelince jest kotek :( pokozał jej go inny kotek który stał przed szczelina i miaukał .........
zadzwoniłam do schroniska w katowicach, gosia na policje.Straznicy miejscy przyjechali i również zaalarmowali schronisko.............pojechała ekipa i próbują wyciągnać bidule.dzwoniłam do siostry mowi że jest bardzo cieżko go wyciagnać :(
mam nadzieje ze im sie uda ........... nie moga go tam zostawic prawda?Musza tak długo próbowac az sie uda , tak?
martwię sie ........... kurcze jeszcze nie moge nic zrobic bo jestem w pracy :(
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Pt sty 20, 2012 9:44 Re: Oktus i Hania cz 3 :)

agakow82 pisze:jakąś godz temu zadzwonila do mnie moja siostra iż pomiedzy jej garazem a garażem jej sasiada w małej szczelince jest kotek :( pokozał jej go inny kotek który stał przed szczelina i miaukał .........
zadzwoniłam do schroniska w katowicach, gosia na policje.Straznicy miejscy przyjechali i również zaalarmowali schronisko.............pojechała ekipa i próbują wyciągnać bidule.dzwoniłam do siostry mowi że jest bardzo cieżko go wyciagnać :(
mam nadzieje ze im sie uda ........... nie moga go tam zostawic prawda?Musza tak długo próbowac az sie uda , tak?

oby im się udało wyciągnąć bidulka
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt sty 20, 2012 10:16 Re: Oktus i Hania cz 3 :)

mar9 pisze:
agakow82 pisze:jakąś godz temu zadzwonila do mnie moja siostra iż pomiedzy jej garazem a garażem jej sasiada w małej szczelince jest kotek :( pokozał jej go inny kotek który stał przed szczelina i miaukał .........

Udało sie !!!!!!!!!!!!!!!! :):):)
kociak jest silny pojechał do schroniska w Katowicach , Pani przez tel mi powiedziała że zbadaja go, zaszczepia i bedzie czekał na domek............. zadzwonie pozniej i zapytam o jego stan zdrowia............ Niestety drugi który dał zanc mojej siostrze jest nadal bezdomny poniewaz nie dało sie go złapać :(
Przyjechała straz pozarna 7 Panów strazaków go ratowała :) zrobili siostrze dziurę w scianie ale to nic najważniejsze że kociak uratowany :)
ciekawe tylko ile bedzie czekał w schronisku na domek ...........:(
ja juz uruchomilam akcje wsrod znajomych zeby poszukać domku dla bidulka ale może byc ciezko bo moi znajomi juz wszyscy maja zwierzaki w domu
ale bardzo sie ciesze że kociak został uratowany :):)
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Pt sty 20, 2012 10:36 Re: Oktus i Hania cz 3 :)

agakow82 pisze:
mar9 pisze:

Udało sie !!!!!!!!!!!!!!!! :):):)
kociak jest silny pojechał do schroniska w Katowicach , Pani przez tel mi powiedziała że zbadaja go, zaszczepia i bedzie czekał na domek............. zadzwonie pozniej i zapytam o jego stan zdrowia............ Niestety drugi który dał zanc mojej siostrze jest nadal bezdomny poniewaz nie dało sie go złapać :(
Przyjechała straz pozarna 7 Panów strazaków go ratowała :) zrobili siostrze dziurę w scianie ale to nic najważniejsze że kociak uratowany :)
ciekawe tylko ile bedzie czekał w schronisku na domek ...........:(
ja juz uruchomilam akcje wsrod znajomych zeby poszukać domku dla bidulka ale może byc ciezko bo moi znajomi juz wszyscy maja zwierzaki w domu
ale bardzo sie ciesze że kociak został uratowany :):)

z jednej strony radość, że jeden juz bezpieczny a z drugiej żal, że drugi dalej marznie na dworze, ech...
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt sty 20, 2012 10:53 Re: Oktus i Hania cz 3 :)

mar9 pisze:z jednej strony radość, że jeden juz bezpieczny a z drugiej żal, że drugi dalej marznie na dworze, ech...

to byli chyba kumple boje sie że beda za soba tesknic:( moze sie uda go zlapac ? bede probowac
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Pt sty 20, 2012 11:16 Re: Oktus i Hania cz 3 :)

agakow82 pisze:
mar9 pisze:z jednej strony radość, że jeden juz bezpieczny a z drugiej żal, że drugi dalej marznie na dworze, ech...

to byli chyba kumple boje sie że beda za soba tesknic:( moze sie uda go zlapac ? bede probowac

tęsknić też ale teraz ważniejsze jest to, by go uchronić przed zamarznięciem
jeśli możesz to próbuj go złapać na jakieś mocno pachnące jedzonko, tuńczyk, czy cos innego, może na głód go złapiesz
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt sty 20, 2012 11:30 Re: Oktus i Hania cz 3 :)

mar9 pisze:
agakow82 pisze:

tęsknić też ale teraz ważniejsze jest to, by go uchronić przed zamarznięciem
jeśli możesz to próbuj go złapać na jakieś mocno pachnące jedzonko, tuńczyk, czy cos innego, może na głód go złapiesz

ja bede próbowac ale wiesz że to nie takie łatwe...................
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Pt sty 20, 2012 11:42 Re: Oktus i Hania cz 3 :)

dzwoniła do schroniska kociak jest w lecznicy o dokladne info mam pytac jutro :) nie chece zapeszać ale moze bedzie dla niego domek :) trzymajcie :ok: :ok: :ok: :ok: osoba zainteresowana musi sie zastanowic i przemysleć sprawe bo to poważna decyzja przygarnąc kociaka :) nie chce aby tak na szybko powiedziała tak a potem ...... wiecie .....
oddała go .....
na razie wszystko idzie w dobrym kierunku.szczescie w nieszczesciu ze utknał przy garzazu gosi ............i szybko sie potoczyła akcja ratunkowa:)
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Pt sty 20, 2012 14:45 Re: Oktus i Hania cz 3 :)

agakow82 pisze:dzwoniła do schroniska kociak jest w lecznicy o dokladne info mam pytac jutro :) nie chece zapeszać ale moze bedzie dla niego domek :) trzymajcie :ok: :ok: :ok: :ok: osoba zainteresowana musi sie zastanowic i przemysleć sprawe bo to poważna decyzja przygarnąc kociaka :) nie chce aby tak na szybko powiedziała tak a potem ...... wiecie .....
oddała go .....
na razie wszystko idzie w dobrym kierunku.szczescie w nieszczesciu ze utknał przy garzazu gosi ............i szybko sie potoczyła akcja ratunkowa:)

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt sty 20, 2012 19:49 Re: Oktus i Hania cz 3 :)

mar9 pisze:
agakow82 pisze:dzwoniła do schroniska kociak jest w lecznicy o dokladne info mam pytac jutro :) nie chece zapeszać ale moze bedzie dla niego domek :) trzymajcie :ok: :ok: :ok: :ok: osoba zainteresowana musi sie zastanowic i przemysleć sprawe bo to poważna decyzja przygarnąc kociaka :) nie chce aby tak na szybko powiedziała tak a potem ...... wiecie .....
oddała go .....

:ok: :ok: :ok: sa potrzbne:) bylam na :garazach " nie ma tam BOHATERA tak nazwalam tego drugiego kociaka :)
jutro dam wam znac co i jak z uratowanym kociakiem :)
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Sob sty 21, 2012 17:10 Re: Oktus i Hania cz 3 :)

agakow82 pisze:
mar9 pisze:
oddała go .....

:ok: :ok: :ok: sa potrzbne:) bylam na :garazach " nie ma tam BOHATERA tak nazwalam tego drugiego kociaka :)
jutro dam wam znac co i jak z uratowanym kociakiem :)

ok, będziemy czekać, a póki co to za łapankę bohatera :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

[poprzednia][następna]