Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 29, 2011 19:18 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

i zabrać Koteckowi możliwość wylegiwania się na łóżku? przecież to jego świętość jest.

To nie jest tak że on się boi cały czas. jak się przekona że ja nie gryzę to gryzie,drapie i poluje :)

No i uwielbia spać obok mojej poduszki - codziennie budzę się z Koteckiem obok głowy :)

ajć chyba go jednak za bardzo rozpieszczam ;/

no i mogę już oddać klatkę-łapkę. nie ma szansy żeby się moja uciekinierka na nią złapała. nawet jeżeli jedyna miska jaka jest stoi OBOK tej klatki to kota nie podejdzie ;/

Dieselka

Od: Sob sty 30, 2010 12:56

Post » Pon sie 29, 2011 21:13 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Gdyby była głodna to by weszła. Ale chyba ja karmicie więc ma w nosie :wink:

Z klatką stac.- jak uważasz, ale kuwetkowanie jest b. ważne przy adopcji :wink:

I ponawiam swoje pytanie:
czy ktoś coś wie na temat chorego małego burasiątka?

Aniu- coś wiesz? :oops:
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Pon sie 29, 2011 21:20 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

nie jest głodna bo jak nie ma w misce żarcia to się gdzieś indziej naje ;/ ona łazi po okolicy i nawet jeżeli jeszcze nie wyczaiła gdzie tu ludzie karmią koty na dworze to zawsze można jakiegoś ptaszka/myszkę przekąsić. poza tym skoro laska potrafi zniknąć na 2dni tzn że aż tak od mojej michy uzależniona nie jest tylko lubi miejsce.

No z kuwetkowaniem pracuje. cały dzień wszystkie moje rzeczy są na dworze żeby się wietrzyć. Jak ją przyłapie na sikaniu to zaraz do kuwety wrzucam. tylko ona tak jakby miała to w nosie. i tak już się musi bawić zaszczaną myszką ;/

Dieselka

Post » Wto sie 30, 2011 6:41 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS - Szukamy transportu WRO - WAWA

martka - 20go pisalam. Niestety na nastepny dzien juz go nie bylo.

turkawka pisze:Maluszek przestał się pojawiać już na następny dzień. Niestety prawdopodobne jest najgorsze. Niestety do tego sąsiedzi zaczęli koty truć. W tej chwili zostały 4 kociaki: jeden bury trochę starszy, podrzucony, leczony w tej chwili w klatce, bo miał straszne zapalenie gardła, dwa czarne - jeden sykający, drugi oswojony i jeden rudy - tez trochę sykający.
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Wto sie 30, 2011 6:57 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Czyli nic nowego nie ma :( myslałam, że może znowu zacząl być widziany...
ObrazekObrazek

martka

Post » Śro sie 31, 2011 23:27 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

czy ja mogę złożyć zażalenie?

czemu mój pierwszy w życiu koci tymczas okazał się taki rewelacyjnym kotem? nie dość że to śliczne to z charakterku fantastyczne! nie robi się tak ludziom!

Kotecek pozdrawia :D
Obrazek

Dieselka

Post » Czw wrz 01, 2011 6:26 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Siostra Zdzicha, siostra Zdzicha! :D
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

Post » Czw wrz 01, 2011 8:22 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Dieselka pisze:czy ja mogę złożyć zażalenie?

czemu mój pierwszy w życiu koci tymczas okazał się taki rewelacyjnym kotem? nie dość że to śliczne to z charakterku fantastyczne! nie robi się tak ludziom!

Kotecek pozdrawia :D
Obrazek

jaka cudna koteczka :1luvu:

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Czw wrz 01, 2011 8:37 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Nie koteczka tylko bestyja co to panoszy się bezczelnie :twisted:

a swoją drogą.... od wczoraj jej strasznie oczy zaczęły ropieć. przemywam ale jest coraz gorzej. myślicie że mogę jej kropnąć to coś na D*? to niby antybiotyk i nie wiem czy tak sobie można kropić kiedy się chce.

mam też w domu scamoune, można to podawać?

(w trakcie pisania tego postu jeden z moich kwiatków zakończył żywot spadając z parapetu - mówiłam że bestyja! :twisted: )

Dieselka

Post » Czw wrz 01, 2011 9:05 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

S.- oczywiście, a oczko- pewnie nawraca KK :cry: - kropić nie ma na co czekać :wink:
ObrazekObrazek

martka

Post » Czw wrz 01, 2011 9:40 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

To na D to Gentamecyna czy to co miałaś wcześniej? Sammu - mona jak najbardziej podawać.
Jakieś słabiusie te koteczki w tym roku :(
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

Post » Czw wrz 01, 2011 10:24 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

noooo mówiłam przecież że na G* :ryk:

oki oczyska już zakropione. przy karmieniu dam pół kapsułki scamoune. se jaja kotecek robi normalnie :evil: u mnie nie wolno chorować bo się Pańcia denerwuje!

Dieselka

Post » Czw wrz 01, 2011 11:45 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

A jak kichnie albo katar zauwaysz, to do weta i antybiotyk niestety.

Więc mała - nie świruj!
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

Post » Czw wrz 01, 2011 13:49 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

kichać to już pare razy kichnęła ;/ z nosa na szczęście nic nie ciecze.

antybiotyk w domu w razie "w" mam tylko nie wiem czy podawać. przecież laseczka dopiero niedawno zakończyła poprzednią kuracje ;/

Dieselka

Post » Czw wrz 01, 2011 14:26 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Ile wtedy dostawala tego antybiotyku?
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

[poprzednia][następna]