DT Smarti4 - koci Alcatraz na ukończeniu !!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 18, 2011 11:27 Re: DT Smarti 4 ...Pusiunia [']...Edisia umiera w szpitaliku...

nie mogę patrzeć na ten tytuł :(
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro maja 18, 2011 11:40 Re: DT Smarti 4 ...Pusiunia [']...Edisia umiera w szpitaliku...

Dziewczyny, jeśli to będzie koniec, to zróbcie sekcję może... :(
Ja wiem, że to brzmi niedobrze, ale mimo tak długotrwałej diagnostyki chyba ciągle nie wiadomo, co maleńkiej było. Może sekcja to pokaże i dzięki temu jakiś inny kot zostanie uratowany...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro maja 18, 2011 12:35 Re: DT Smarti 4 ...Pusiunia [']...Edisia umiera w szpitaliku...

nie, nic nie napiszę!!!
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Śro maja 18, 2011 12:48 Re: DT Smarti 4 ...Pusiunia [']...Edisia umiera w szpitaliku...

Edisia umarla o 10.50

Za chwilę pochowamy ją z innymi zwierzetami smarti.

Nie trzeba robić sekcji - wszystko wiemy, miała zatkany cały nosek i nie mogła oddychać, oddychała pyszczkiem i nie mogła jeść.
Sekcja nic nam nie da.

Proszę nie pocieszajcie mnie, proszę nie piszcie, ze zrobilam wszystko.
Proszę uszanujcie kazda decyzję którą podjęłyśmy zAleksandra59 i nie dyskutujcie o nich.

Ja wszystko wiem, potrzebuję czasu aby zgrać rozum i emocje..

Aleksandra59 dziękuję Ci za to co zrobiłas dla Edisi - proszę nie pisz że to Twoj obowiazek.
Dziękuję barba50 i wszystkim, którzy ją bardzo kochali...

Tak mi strasznie cieżko jest...
Ostatnio edytowano Śro maja 18, 2011 14:04 przez Marzenia11, łącznie edytowano 2 razy
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro maja 18, 2011 12:49 Re: DT Smarti 4 ...Pusiunia [']...Edisia umiera w szpitaliku...

Edisiu - kochana dziewczynko. Zaledwie miałam okazję Cię poznać. Biegaj zdrowiutka za TM.
:1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro maja 18, 2011 12:53 Re: DT Smarti 4 ...Pusiunia [']...Edisia umiera w szpitaliku...

Ja też tylko przez chwilkę ... ale nigdy nie zapomnę ...

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro maja 18, 2011 13:24 Re: DT Smarti 4 ...Pusiunia [']...Edisia umiera w szpitaliku...

A wiadomo, czemu miała zatkany ten nosek..? Czy to w końcu robaki czy jakie licho?

Przykro. Edisiu [*].
Pozdrów Puśka...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro maja 18, 2011 13:26 Re: DT Smarti 4 ...Pusiunia [']...Edisia umiera w szpitaliku...

Szalony Kot pisze:A wiadomo, czemu miała zatkany ten nosek..? Czy to w końcu robaki czy jakie licho?

Przykro. Edisiu [*].
Pozdrów Puśka...

Też chciałabym wiedzieć :?: :?: :?: Edisiu [*] :(
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro maja 18, 2011 13:28 Re: DT Smarti 4 ...Pusiunia [']...Edisia umiera w szpitaliku...

Proszę, pozwólcie przeżyć Marzeni żałobę.
Ona tak długo walczyła.
Myślę, że teraz nie czas na pytania.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro maja 18, 2011 13:30 Re: DT Smarti 4 ...Pusiunia [']...Edisia umiera w szpitaliku...

Edisonku tak mi ciężko... ale nie będę się smucić tym razem... jak sobie o Tobie myślę to mi się robi cieplutko :)
Edisiu byłaś wspaniała :1luvu: taką ją pamiętajmy - kochanego charczącego maluszka, która na widok człowieka jeszcze bardziej się uaktywniała :1luvu:
Już nie będziesz się męczyć - będzie tylko lepiej.
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Śro maja 18, 2011 14:02 Re: DT Smarti 4 ...Pusiunia [']...Edisia umiera w szpitaliku...

Edisia jest już z Ralifisiem Dinkiem Kłapikiem Lawcią, Czarnym Bezimiennym,oraz z Likierkiem Shrekuniem i wczoraj pochowaną maleńką Majeczką a także z Czarunią i Pusianką...
Zaopiekują się Nią już na pewno na zawsze.
Będzie z nimi szczęśliwie brykać za TM...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro maja 18, 2011 14:06 Re: DT Smarti 4 ...Pusiunia [']...Edisia umiera w szpitaliku...

A Majeczka to była u Ciebie? [*]

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro maja 18, 2011 14:10 Re: DT Smarti 4 ...Pusiunia [']...Edisia umiera w szpitaliku...

Szalony Kocie, Zofia&Sasza -
wiem dlaczego Edisia umarła i to napisałam...przykro mi, ale dla zaspokojenia Waszej ciekawości (nienasyconej mimo podanych informacji) nie będę dręczyć schorowanego ciałka Edisi...
Jeżeli nadal będziecie drążyć temat to tylko to świadczy o Was i Waszej delikatności..

Nosek miała zatkany albo z powodu ropy i bakterii lub grzybicy lub alergii... mam nadzieję, że to wystarczy.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro maja 18, 2011 14:17 Re: DT Smarti 4 ...Pusiunia [']...Edisia umiera w szpitaliku...

Majeczka [*] to dwutygodniowa osierocona koteńka, z którą w piątek wróciłam od mojego weta i przez weekend karmiłam butlą, a w poniedziałek zawiozłam do Smarti z nadzieją, że jej karmiąca kotka ją zaadoptuje i prawie się udało, ale widać już było za późno, była zbyt słabiutka. A teraz Edisia [*]. Za dużo tego nieszczęścia....
Dziewczyny przytulam Was bardzo mocno
Majeczko, Edisiu bądźcie szczęśliwe tam gdzie teraz jesteście
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro maja 18, 2011 14:23 Re: DT Smarti 4 ...Pusiunia [']...Edisia umarła.

:cry: :cry: :cry:
nie umiem nic napisać, strasznie mi smutno :(
i jeszcze Halinka z Wrocławia w stanie praktycznie beznadziejnym... a chciałam żeby dziś był dzień cudów :crying: :placz:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]