Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotx2 pisze:i kolejny kocurek,którego spotkalam,zdjęcie jutro ,bo wyszło bardzo niewyraznie,ale jest mega miziasty i niewiadomo czy do kogoś nalezy,zadbany burasek,pod ogonem jajca jak beretykiedy widzi ludzia to pada na plecy i wywala bebech do głasków,normalnie kot marzenie
,rozeznam sie co i jak i moze go capnę do kastracji
halinka1403 pisze:kotx2 pisze:i kolejny kocurek,którego spotkalam,zdjęcie jutro ,bo wyszło bardzo niewyraznie,ale jest mega miziasty i niewiadomo czy do kogoś nalezy,zadbany burasek,pod ogonem jajca jak beretykiedy widzi ludzia to pada na plecy i wywala bebech do głasków,normalnie kot marzenie
,rozeznam sie co i jak i moze go capnę do kastracji
Mają szczescie ,że na Ciebie trafily
halinka1403 pisze:Oj takDobrze wiem o czym mowisz
Wszędzie tak samo
Ale i tak sie coś jakby ruszylo.Troszeczkę wiecej oswiaty .Może to dzieki mediom
Pewnie tak,i chwala im za to
kotx2 pisze:halinka1403 pisze:Oj takDobrze wiem o czym mowisz
Wszędzie tak samo
Ale i tak sie coś jakby ruszylo.Troszeczkę wiecej oswiaty .Może to dzieki mediom
z róznymi opiniami o programach w mediach się spotykam,że to na pokaz ,że taka moda,że pieniądze ech...że lepiej by się dziecmi zajęli i takie tam
halinka1403 pisze:kotx2 pisze:halinka1403 pisze:Oj takDobrze wiem o czym mowisz
Wszędzie tak samo
z róznymi opiniami o programach w mediach się spotykam,że to na pokaz ,że taka moda,że pieniądze ech...że lepiej by się dziecmi zajęli i takie tam
Ale zeby nie wiem co ludzie gadali,to jednak gadająA jak takie gadanie przyniesie pozytek choc kilku zwierzakom, to warto robić pro-zwierzece akcje w mediach i prasie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marvinwenda i 35 gości