Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dagmara-olga pisze:oooo jestemino się ukrywam
jessi74 pisze:iga5 pisze:a mi przekazano, ze 5 maluchow zyje na smietniku na tyłach DH Podwale, za Tuti fruti.
Maja okolo m-ca.Fizycznie nie mam kiedy tam jechac i sprawdzic, i nie mam tez DT dla nich
najwazniejsze to czy ktos moze zaoferowac DT dla maluchow ? w karme zaopatrze w szczepieniach i leczeniu pomoge.
ja deklaruję pomoc w złapaniu, to blisko mnie
sroka7oferuje pomoc transportową , iga
karmę - tylko domu tymczasowego brak
![]()
![]()
nie pozwólmy aby takie maluszki umierały![]()
![]()
![]()
najgorsze że nie ma gdzie zwóric się o pomoc
jessi74 pisze:no to dałyście czadu- jak pisze Edyta
Edyta ! ja czekam na swojego kotkamoże nie okaże się Mega Krzykaczem jak ten u Kluska
jessi74 pisze:może zna ktoś jakąś Fundację która mogłaby pomóc, możemy zorganizować wyłapanie i dowieźć koty w rejonie Wrocławia i okolic
niestety w dt ani kawałka wolnego miejsca, problemy finansowe i jeszcze na dodatek adopcje maluchów stoją![]()
![]()
dzisiaj zadzwoniła do mnie znajoma pani, której kiedyś pomogłyśmy w adopcji kotków z Podwala , szuka pomocy dla dwóch osesków, których matka zginęła prawdopodobnie pod kołami, a jej sąsiadka już pakowała je do worka foliowego![]()
![]()
![]()
k......
iga5 pisze:jessi74 pisze:iga5 pisze:a mi przekazano, ze 5 maluchow zyje na smietniku na tyłach DH Podwale, za Tuti fruti.
Maja okolo m-ca.Fizycznie nie mam kiedy tam jechac i sprawdzic, i nie mam tez DT dla nich
najwazniejsze to czy ktos moze zaoferowac DT dla maluchow ? w karme zaopatrze w szczepieniach i leczeniu pomoge.
ja deklaruję pomoc w złapaniu, to blisko mnie
sroka7oferuje pomoc transportową , iga
karmę - tylko domu tymczasowego brak
![]()
![]()
nie pozwólmy aby takie maluszki umierały![]()
![]()
![]()
najgorsze że nie ma gdzie zwóric się o pomoc
to swietnie bo kroi sie domek tymczasowy z zastrzezeniem ze na około m-c w piwnicy ale pod dobra opieka, jutro potwierdze i można działać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05 i 72 gości