Mam nadzieję, że dobrze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:natasza25 masz jakieś wieści z Kliniki?
natasza25 pisze:Odebrałam Czarka własnie przed chwilą. Stan jest dobry, podwyzszone tylko parametry watrobowe ASPAT I ALAT. Narazie dostaje antybiotyki. Zrobionio tez kastrację. Zęby musza niestety poczekać
.
Alez był szczśliwy jak wrócił do lecznicy. Od razu stał przy miseczkach i przychodził do wszystkich na głaski![]()
.
Schudł bardzo i nie podoba mu się obcisły kubraczek. W piatek zdjęcie szwów a po odstawieniu leków powórka badań watrobowych. Zdjęcia wkleję wieczorkiem
![]()
Podziękowania też dla studenki na UP która przychodziła i opiekowała się Czarusiem nawet w czasie weekendu (dokarmiała głodomora)
Dlatego tez pobyt w klinice stał się bardziej znośny a Czarek nie okazywał żadnych oznak stresu
Fakturę za operację, badania i pobyt w szpitaliku wkleiłam w pierwszym poście. Wyszło tego na kwotę 1100 zł
.
Ale warto było![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
natasza25 pisze:Schudł bardzo i nie podoba mu się obcisły kubraczek.
Małgocha Pe pisze:natasza25 pisze:Schudł bardzo i nie podoba mu się obcisły kubraczek.
Nie schudł tylko pewnie kubraczek go wyszczupla![]()
Mam nadzieję że nie jest w kolorze czarnym bo to daje złudzenie optyczne![]()
Ucałuj Czaruśka w słodki pychol
natasza25 pisze:Małgocha Pe pisze:natasza25 pisze:Schudł bardzo i nie podoba mu się obcisły kubraczek.
Nie schudł tylko pewnie kubraczek go wyszczupla![]()
Mam nadzieję że nie jest w kolorze czarnym bo to daje złudzenie optyczne![]()
Ucałuj Czaruśka w słodki pychol
kubraczek jest w tygrysaa to się gryzie z czarno-białym futerkiem Czarusia, no i jest cieniutki jak niteczka
Małgocha Pe pisze:Jak w tygrysa to Czarek musi wyglądać w nim sexy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 63 gości