Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justyna W pisze:Witam ponownie czy może mi ktoś podpowiedzieć jak ewidencjonowane są hodowle?
Już wiem że nie jak przedsiębiorstwa tylko w jakiś inny sposób tylko w jaki???
Mr.Chmiel pisze:Witam,
straszne rzeczy tu wypisujecie, muszę w takim razie swoją kotkę dać na gruntowny przegląd bo też się skusiłem na kotkę z tej hodowli ale póki co żadnych nie prawidłowości nie przyuważyłem ale może się jeszcze tak nie znam
na jakie objawy należy zwracać uwagę tak w telegraficznym skrócie ?
Mr.Chmiel pisze:Mr.Chmiel pisze:Witam,
straszne rzeczy tu wypisujecie, muszę w takim razie swoją kotkę dać na gruntowny przegląd bo też się skusiłem na kotkę z tej hodowli ale póki co żadnych nie prawidłowości nie przyuważyłem ale może się jeszcze tak nie znam
na jakie objawy należy zwracać uwagę tak w telegraficznym skrócie ?
Weterynarz przebadał moją kotkę, ma wspaniałe uzębienie, mocne serduszko i wszystkie inne "parametry" w porządku... jest również po swoim debiucie wystawowym z którego wróciła z:
2 Medale NOM BIS, Certyfikat Ex1 - najlepszy kot w grupie kolorystycznej i klasie wystawowej, Certyfikat CACJ - Tytuł Champion Junior
Opinie sędziów:
Eveline Preiss, Germany (AB, WCF) - "supa gut", jedynie ogon mógłby być troszkę krótszy ... ale to w trakcie wzrostu kota powinno się wyrównać
Eleonora Ruggiero, Italy (AB,WCF) - świetne uszy, świetna budowa ciała, pożądane było by 1/3 - 1/2 białego w umaszczeniu 0 u mnie jest tak 1/4
Życzę aby każdy był zadowolony ze swojego kota tak jak Ja, pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 85 gości