Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kaja888 pisze:Ewaa6 - Bartek jest jak najbardziej w porządku, to był wybór matki dziecka, że chciała sama wychowywać, Bartek chciał z nią i dzieckiem być. A co się Bartek nacierpial to tylko on i Dorcia wie. I przecież Bartek pomimo wysztko chce płacić - nie uchyla się, ale dziwne jest, że Sąd nawet nie zainteresował się możliwościami finansowymi Bartka. Zawsze Sądy są za matkami, a tatusiowie zwykle są "Beee", a to nie zawsze jest do końca prawdą i Bartek w tej grupie się nie mieści jest super człowiekiem i myślę, że ojcem też![]()
Miłego dnia
kaja888 pisze:Zawsze Sądy są za matkami, a tatusiowie zwykle są "Beee", a to nie zawsze jest do końca prawdą i Bartek w tej grupie się nie mieści jest super człowiekiem i myślę, że ojcem też![]()
Miłego dnia
monika Mojsak pisze: pisała Pani, że Bartek oddaje pani rentę po ojcu. Czy jako pełnoletniej , pracującej osobie sie takowa jeszcze nalezy ?
3 x pisze:dorcia44 pisze:zimno mi ,na dworzu przyjemniej niż w domu![]()
dziś może przyjedzie pan zobaczyć 6l. yorczke.
Na maluchy też są chętni ,tylko jeszcze wybrać ten najlepszy z najlepszych.
spać mi się chce okrutnie ,kolejna noc w plecy ,muszę koniecznie brać coś na sen ,nawet jakieś ziółko.
Dorcia tylko uważaj z tym ziółkiem![]()
żebys się nieprzeziółkowała
ps. jaki kolor ma to zwierzatko?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 85 gości