Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-część 15.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 02, 2011 14:45 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Liwia pisze:
Jek pisze:Czy to do mnie? Jeśli tam, zapraszam niekoniecznie na PW. Pytaj -jeśli wiem to odpowiem. I vice versa?

Ja chciałabym zapytac o Śliwkę - tu mam to robić, na pw czy gdzie?

Wybór miejsca należy do Ciebie. Byłoby fajnie, gdybyś podzieliła się - jeśli masz taką wiedzę - info o Brzydzi i Chadzie. W tej chwili bowiem te dwa koty ze "stada" Mirki mnie interesują najbardziej. Jeśli wolisz na PW czy poza forum - nie ma sprawy. :wink:

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Śro mar 02, 2011 14:49 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Jek pisze:
Liwia pisze:
Jek pisze:Czy to do mnie? Jeśli tam, zapraszam niekoniecznie na PW. Pytaj -jeśli wiem to odpowiem. I vice versa?

Wybór miejsca należy do Ciebie. Byłoby fajnie, gdybyś podzieliła się - jeśli masz taką wiedzę - info o Brzydzi i Chadzie. W tej chwili bowiem te dwa koty ze "stada" Mirki mnie interesują najbardziej. Jeśli wolisz na PW czy poza forum - nie ma sprawy. :wink:

Pamiętaj Jek, nie sprzedawaj się tanio :ok: Informacja za informację.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Śro mar 02, 2011 14:50 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Jek pisze:
Liwia pisze:

Nie mam wiedzy i już piszę pw.
" (...) Ty nieuku pisowski!"
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Od: Pt gru 03, 2004 19:58

Post » Śro mar 02, 2011 14:51 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

dalia pisze:
Amika6 pisze:
dalia pisze:dajcie spokój proszę, wejdźcie w profil sky_fifi i wszystko jasne, dziewczynie się forum z piaskownicą pomyliło, nie warto dyskutować

8O
Zacytuję

ależ proszę
sama sprawdź profili - tam jest funkcja wyświetlania postów - niewiele trzeba aby się zorientować ze najwięcej postów nastukanych jest w wątkach Mirki i Anulki (gdzie sama zaczęła i mąci) i prawie żadnego zapytania o koty
nie jest tego dużo raptem 6 stron - doczytasz bez problemu
to niby kto to jest? miłośnik kotów?

Ja też nie dopytuję Mirka_t o koty, rozumiem, że wg Twojego szufladkowania ludzi nie jestem milośnikiem kotów.
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Śro mar 02, 2011 14:58 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Amika6 pisze:Ja też nie dopytuję Mirka_t o koty, rozumiem, że wg Twojego szufladkowania ludzi nie jestem milośnikiem kotów.

ja nie pisałam o dopytywaniu Mirki, tylko o wszystkich dotychczasowych wypowiedziach
sky_fifi nie jest zainteresowana kotami - to widać po postach które napisała do tej pory
powtórzę ze nie jest tego dużo raptem 6 stron (no może 7 od wczoraj) możesz sama się z nimi zapoznać - ja to zrobiłam i mam takie zdanie jak wyraziłam
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Śro mar 02, 2011 15:13 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

No przecież sky_fifi w innym wątku dopytuje się o koty, dlatego wyszło mi na to, że masz na myśli wątek Mirka_t
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Śro mar 02, 2011 15:33 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Kilka dni mnie nie bylo a ten watek jakiś ekspresowy.Mirka pozdrawiam.

makosz11

Od: Pon sty 08, 2007 14:38

Post » Śro mar 02, 2011 19:31 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Ponad rok temu Richie wraz z Ozzym zamieszkali w nowym domu. Pół roku później Richie stracił młodszego kolegę. O chorobie i śmierci Ozzyego można przeczytać tutaj :arrow: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=6170039#p6170039.

Miesiąc póżniej dołączył do Richiego rudasek od villemo5, który otrzymał imię Kodi. Kodi niedawno przeszedł zabieg kastacji. Dzisiaj odwiedziłam "słonecznych chłopców".

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Richie

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Kodi

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek i razem.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Śro mar 02, 2011 19:40 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

vega013 pisze:
seidhee pisze:
sky_fifi pisze:Luki w pamięci? 8O

No to, drogie panie, marsz parę stron wcześniej, odświeżyć sobie pamięć i poczytać, jaki cyrk urządziłyście z sekcji i romrażania zwłok.

Faktycznie, wielki cyrk i bardzo było śmiesznie. Mirka sugerowała, że nie zrobi sekcji, jeśli nie dostanie na to funduszy. Zofia&Sasza zaproponowała pokrycie kosztów, po czym okazało się, że już po sprawie. Boki zrywać normalnie. Wręcz nie mogę się doczekać powtórki z rozrywki :evil:

Proszę, przestańcie!!! Przepraszam za ten ton, ale już przekraczacie wszelkie granice przyzwoitości.

Tak ,wyłudzanie pieniędzy od Zofii było przekroczeniem granic przyzwoitości, to prawda.
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Śro mar 02, 2011 19:47 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek i razem.

Jakie cudne rudaski :1luvu:

Bardzo mi się podobają rude koty. W przeszłości kilka razy mogłam się dokocić "na rudo", ale zawsze wtedy myślałam, że tym rudym łatwiej znaleźć domek... i rezygnowałam.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro mar 02, 2011 20:01 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

anna57 pisze:
vega013 pisze:
seidhee pisze:Faktycznie, wielki cyrk i bardzo było śmiesznie. Mirka sugerowała, że nie zrobi sekcji, jeśli nie dostanie na to funduszy. Zofia&Sasza zaproponowała pokrycie kosztów, po czym okazało się, że już po sprawie. Boki zrywać normalnie. Wręcz nie mogę się doczekać powtórki z rozrywki :evil:

Proszę, przestańcie!!! Przepraszam za ten ton, ale już przekraczacie wszelkie granice przyzwoitości.

Tak ,wyłudzanie pieniędzy od Zofii było przekroczeniem granic przyzwoitości, to prawda.

Nie będzie jak rozumiem problemu ze wskazaniem cytatu z którego wynika, że sekcji nie będzie jeśli mika_t nie dostanie na nią kasy?
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Post » Śro mar 02, 2011 20:07 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

moje ulubione- foty faworyty
Obrazek :1luvu: Richie

Obrazek i
Obrazek :1luvu: Kodi

egwusia

Od: Pt paź 10, 2008 15:17

Post » Śro mar 02, 2011 20:10 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

vega013 pisze:Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Cudnie razem wyglądają :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Te,które odeszły [*]
Fiona 12.01.2010.r. Borys 01.02.2010.r. Marusia 08.06.2011.r.
Aureliusz i Pyza 06.2011.r. Emiś 31.10.2011.r. Rudy 04.12.2011.r.
Kruszynka 04.04.2012.r. Maciuś 18.08.2012.r.Piękna 25.09.2012.r.

BOENA

Od: Czw lip 05, 2007 16:04

Post » Śro mar 02, 2011 20:20 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Liwia, nie potrzeba linka, przeczytaj pare stron wstecz, tam cytowano to kilka razy. Ile razy jeszcze mozna. :?
a co z chudym?
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Śro mar 02, 2011 20:35 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

moś pisze:Liwia, nie potrzeba linka, przeczytaj pare stron wstecz, tam cytowano to kilka razy. Ile razy jeszcze mozna. :?
a co z chudym?

Mosiu - chociaż raz ale rzetelnie.
Przeczytałam te 20 stron i tym bardziej ponawiam prośbę o link - taki ze mnie głup że nie widzę tego cytatu.
Zresztą - jest potrzebny jak widać i nie w tym wątku należy go szukać.
Obrazek

Liwia

[poprzednia][następna]