Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:panie doktor z ruczaju obdarowały nas kotką Zosią, która wylądowała na kwarantannie ...
Jako, że ewidentnie kot domowy trwają poszukiwania dotychczasowych opiekunów.
Rozmawiałam z KV, możemy i mleko dla małych kociuchów i karmę wet. Jak zdążę to złożę jutro zamówienie, bo muszę sobie jeszcze to raz przeanalizować.
Tweety pisze:o Dyzia nikt nie pytał na razie.
Asher od dzisiaj w domu (Lutro, napiszesz do wszystkich?).
Ustaliłam już pełne zamówienie, jutro złożę bo jeszcze czekam na jedną informację. Już wiem, że w związku z zamówieniem mleka dla smarkaczy potrwa to trochę dłużej. Ale dla nas tyle dobrze, że do Krakowa przyjeżdżają dość szybko.
Tosza zgodziła się udostępnić swoje podziemne salony na schowek, bardzo dziękuję
Tosza pisze:Czy jest jakiś kot z niewydolnością nerek? Zostało po Gargameli troche kasułek Azodylu-to suplement diety z czymś co "zjada" mocznik. Do oddania w Krakowie lun na niedużą odległość, bo musi być w lodówce.
Etiopia pisze:Tweety obydwa listy doszły
Tylko mi jeszcze bazę trza ....
Bo sama nie stworzę![]()
Tosza masz pw
Cammi pisze:Tosza pisze:Czy jest jakiś kot z niewydolnością nerek? Zostało po Gargameli troche kasułek Azodylu-to suplement diety z czymś co "zjada" mocznik. Do oddania w Krakowie lun na niedużą odległość, bo musi być w lodówce.
Fuks ma niewydolność.
Tylko czy jeżeli mu nikt z vetów tego nie przepisał to mogłabym mu to włączyć?
Będę w Krakowie w przyszłą sobotę.
Etiopia pisze:Tweety obydwa listy doszły
Tylko mi jeszcze bazę trza ....
Bo sama nie stworzę![]()
Tosza masz pw
_namida_ pisze:Zapraszam na ciuchowy bazarek dla chorujących sierściuchów Etiopii:
viewtopic.php?f=20&t=124949
_namida_ pisze:O.
Niedługo się u niego zjawimy, tylko skończymy antybiotykoterapię.
Wypłosz jest twardy, nie daje się.
W dupie ma wszelkie podejrzenia o fipy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 65 gości