TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 16, 2011 20:32 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

smycz, kaganiec?... ok, ale komu? Psom czy ich wlascicielom, bo nieraz mam wrazenie, ze i jednym i drugim by sie przydalo :D

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro mar 16, 2011 20:35 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Kociara82 pisze:smycz, kaganiec?... ok, ale komu? Psom czy ich wlascicielom, bo nieraz mam wrazenie, ze i jednym i drugim by sie przydalo :D

Właścicielom smycz i kaganiec w postaci stosownego mandatu?
Zawsze to parę flaszek w plecy :wink: :D
Mamy prawo a policja jest od tego aby pilnować jego respektowania.
Trzeba tylko wystarczająco uparcie i upierdliwie jej to uświadamiać. W końcu wynagrodzenie mają z naszych podatków prawda?
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro mar 16, 2011 20:36 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Justa&Zwierzaki pisze:Dziś o 19.50 w programie UWAGA na TVN o tym ja ''WŁAŚCICIEL'' nie zauważył że zagłodził własnego psa :evil: :evil: :evil:

8O 8O 8O to moze ja "nie zauwaze" jak zrobie temu komus "kuku"? :evil: sory, ale takie teksty mnie wnerwiaja :evil:

Kociara82

Post » Śro mar 16, 2011 21:25 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

phantasmagori pisze:To działa na tej samej zasadzie jak byś dotknęła osoby z palcami w kontakcie. Też cię porazi prąd :wink:

Do kieszeni są składane "pałki sprężynowe", ochroniarze takie mają. Ponoć boli jak cholera :wink:
I dla bezpieczeństwa tak zwany "alarm torebkowy" jest toto na baterię, wielkości pudełka od zapałek, jak wyciągniesz zawleczkę to wyje jak diabli.
Niby nic wielkiego ale można wykorzystać zaskoczenie przeciwnika na ucieczkę no i ktoś zwróci uwagę że coś się dzieje.
No i podstawowa zasada "widzieć co się dzieje dookoła ciebie na jak największą odległość"

To rady mojego sąsiada policjanta, który prowadzi między innymi kursy samoobrony, a także pogadanki na temat zachowania zasad bezpieczeństwa.

A na te wszystkie pitbule pod opieką podchmielonych właścicieli zwróciła bym uwagę policji. Smycz, kaganiec itp
Oczywiście anonimowo :wink:

''Pałki sprężynowe'' muszę to zobaczyć na Google i może to bylo by dobre rozwiązanie , ciekawe ile to kosztuje .
A tak sie zastanawiam czy moje psy by mi wtedy nie wpadły w panike przy takim ''alarmie torebkowym '' , tez o tym pomyśle ...
Już zapowiedziałam Straży Miejskiej ze będą miele ode-mnie tel jak tylko zobaczy pit bula bez smyczy .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro mar 16, 2011 21:27 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Justa&Zwierzaki pisze:Dziś o 19.50 w programie UWAGA na TVN o tym ja ''WŁAŚCICIEL'' nie zauważył że zagłodził własnego psa :evil: :evil: :evil:

ciężko było na to potrzeć ,jeden piesio zagłodzony na śmierć i to u BOGATEGO ROLNIKA ROKU :evil: :evil: :evil: a inne odebrane w ostatniej chwili :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro mar 16, 2011 21:28 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro mar 16, 2011 21:33 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Dzięki :lol:
Łał , faktycznie nie drogo :lol:
Musze to mieć :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro mar 16, 2011 21:35 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Alarm "torebkowy" (osobisty, kieszonkowy) koszt porównywalny :wink:
Lepiej niech się pieski przestraszą niż miała by im się krzywda stać.
Ostatnio edytowano Śro mar 16, 2011 21:36 przez phantasmagori, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro mar 16, 2011 21:35 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw mar 17, 2011 10:57 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Pani Justyno sprzedaż powoli , z oporami ale ruszyła pierwsze pieniążki już się uzbierały. Na koniec gdy uzbieram całą kwotę , wpiszę ile tego wyszło i obiecane 20% pójdzie na Pani kotki a drugie tyle, dla kotków z innego forum , jeszcze raz zapraszam do śledzenia wątku z mojego bazarku, postaram się aby bazarek powiększał się i aby pieniążków przybywało i przybywało :-)

viewtopic.php?f=20&t=125378
Mr-78 [u]Nie bądź obojętny – zbieramy na tyskie mruczki!!!.[/u]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=125378&start=0
Obrazek

mr-78

Od: Czw paź 07, 2010 11:31

Post » Czw mar 17, 2011 11:32 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

mr-78 pisze:Pani Justyno sprzedaż powoli , z oporami ale ruszyła pierwsze pieniążki już się uzbierały. Na koniec gdy uzbieram całą kwotę , wpiszę ile tego wyszło i obiecane 20% pójdzie na Pani kotki a drugie tyle, dla kotków z innego forum , jeszcze raz zapraszam do śledzenia wątku z mojego bazarku, postaram się aby bazarek powiększał się i aby pieniążków przybywało i przybywało :-)

viewtopic.php?f=20&t=125378

Bardzo dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw mar 17, 2011 17:03 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Zaglądamy.
Ja zdrówko tyskich mruczków?
:ok: :ok: :ok: za Fibiego.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw mar 17, 2011 20:47 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Witam serdecznie:) Pewnie juz o mnie zapomnieliscie, jestem szczesliwa posiadaczka frociakow ( Frotki i Amelki a teraz Aniolka i Zuzi;)) Obiecalam Justynie, ze napisze co u nas slychac:) Wiec wlasnie mija rok jak frociaki mieszkaja z nami. Coz moge napisac, napewno to ze mamy w domku bardzo wesolo:)) Nasza rezydentka Lusinda troszke sie nam rozruszala dzieki nim, ale o przyjazni miedzy nimi mowy nie ma.Sa dla niej zbyt szalone a Lusindka(egzotyczka) jest dostojna, lubiaca spokoj kicia. W grudniu do naszego zwierzynca dolaczyl jeszcze chomiczek ( prezent mikolajkowy mojej corci:)) z czego kotki sa zachwycone. Uwielbiaja chomisie obserwowac:) Natomiast ona nic sobie z tego nie robi, wrecz specjalnie wychodzi z domku i wystawia pyszczek przez kratki kiedy wpadaja do pokoju a potem zaczyna biegac w koleczku. A kociaki siedza i tylko przekrecaja lebki z jednego boku na drugi- ubaw po pachy:))) Mialam nadzieje, ze dzieki frociakom nasza Lusindka nauczy sie uzywac drapaka, ale niestety:( Na swieta kupilam im w prezencie duzy, fajny drapak z budka i tunelem:)) SA ZACHWYCONE:)) O wreszcie potworki poszly spac;)
:1luvu: Dziekujemy Ci Justynko za te nasze Wariatki:)

jalusinda

Od: Nie mar 07, 2010 17:49

Post » Czw mar 17, 2011 21:27 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

pomruczenia, mizianki i mnostwo buziakow dla "wariatek" :ryk: :ryk: A moze jakies foty? Pewnie urosly sporo kotunie... :oops:

Kociara82

Post » Czw mar 17, 2011 23:40 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

jalusinda pisze:Witam serdecznie:) Pewnie juz o mnie zapomnieliscie, jestem szczesliwa posiadaczka frociakow ( Frotki i Amelki a teraz Aniolka i Zuzi;)) Obiecalam Justynie, ze napisze co u nas slychac:) Wiec wlasnie mija rok jak frociaki mieszkaja z nami. Coz moge napisac, napewno to ze mamy w domku bardzo wesolo:)) Nasza rezydentka Lusinda troszke sie nam rozruszala dzieki nim, ale o przyjazni miedzy nimi mowy nie ma.Sa dla niej zbyt szalone a Lusindka(egzotyczka) jest dostojna, lubiaca spokoj kicia. W grudniu do naszego zwierzynca dolaczyl jeszcze chomiczek ( prezent mikolajkowy mojej corci:)) z czego kotki sa zachwycone. Uwielbiaja chomisie obserwowac:) Natomiast ona nic sobie z tego nie robi, wrecz specjalnie wychodzi z domku i wystawia pyszczek przez kratki kiedy wpadaja do pokoju a potem zaczyna biegac w koleczku. A kociaki siedza i tylko przekrecaja lebki z jednego boku na drugi- ubaw po pachy:))) Mialam nadzieje, ze dzieki frociakom nasza Lusindka nauczy sie uzywac drapaka, ale niestety:( Na swieta kupilam im w prezencie duzy, fajny drapak z budka i tunelem:)) SA ZACHWYCONE:)) O wreszcie potworki poszly spac;)
:1luvu: Dziekujemy Ci Justynko za te nasze Wariatki:)

To ja Tobie dziękuje za przygarnięcie tych małych ""wariatek''
Jak milo jest czytać takie wieści :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]