Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joshua_ada pisze:Grochu nie choruj! Chłopaku no nie daj się!![]()
O tą białaczkę to martwiłabym się po ponownym teście. Może zafałszowany być... Nie wiem zbyt dużo o białaczce, ale objawy raczej nie białaczkowe tylko infekcyjne (np. przy okazji białaczka, ale nie główna przyczyna).
asia2, a dlaczego akurat czekać do Dr Marcińskiego? Weci tak radzą? Owszem, bardzo dobry diagnosta (korzystałam) ale jak go nie ma na już, to inni też bardzo dobrzy. vega013 wyciągnęła z choroby Gabunię, a wet wcale nie gorszy od dr Marcińskiego.
Trzymam kciuki!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
szkoda chłopaka, tym bardziej, że jak dobrze wyczytałam to dom czeka. Nie czas na choroby
![]()
![]()
![]()
![]()
asia2 pisze:Póki co walcze o życie Grocha a USG dużo tu zmieni.
asia2 pisze:joshua_ada pisze:Grochu nie choruj! Chłopaku no nie daj się!![]()
O tą białaczkę to martwiłabym się po ponownym teście. Może zafałszowany być... Nie wiem zbyt dużo o białaczce, ale objawy raczej nie białaczkowe tylko infekcyjne (np. przy okazji białaczka, ale nie główna przyczyna).
asia2, a dlaczego akurat czekać do Dr Marcińskiego? Weci tak radzą? Owszem, bardzo dobry diagnosta (korzystałam) ale jak go nie ma na już, to inni też bardzo dobrzy. vega013 wyciągnęła z choroby Gabunię, a wet wcale nie gorszy od dr Marcińskiego.
Trzymam kciuki!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
szkoda chłopaka, tym bardziej, że jak dobrze wyczytałam to dom czeka. Nie czas na choroby
![]()
![]()
![]()
![]()
nie czekam na Marcińskiego. Pisalam do vega013 w tej sprawie. Póki co walcze o życie Grocha a USG dużo tu zmieni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 548 gości