Groszek FeLV+ Szuka radosnego domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 23, 2011 21:27 Re: Zagubiony GROSZEK Chorujemy :( Prosimy o kciuki!

Bądźmy dobrej myśli. Kciuki nieustające :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro lut 23, 2011 22:17 Re: Zagubiony GROSZEK Chorujemy :( Prosimy o kciuki!

Grochu nie choruj! Chłopaku no nie daj się! :(

O tą białaczkę to martwiłabym się po ponownym teście. Może zafałszowany być... Nie wiem zbyt dużo o białaczce, ale objawy raczej nie białaczkowe tylko infekcyjne (np. przy okazji białaczka, ale nie główna przyczyna).

asia2, a dlaczego akurat czekać do Dr Marcińskiego? Weci tak radzą? Owszem, bardzo dobry diagnosta (korzystałam) ale jak go nie ma na już, to inni też bardzo dobrzy. vega013 wyciągnęła z choroby Gabunię, a wet wcale nie gorszy od dr Marcińskiego.
Trzymam kciuki! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: szkoda chłopaka, tym bardziej, że jak dobrze wyczytałam to dom czeka. Nie czas na choroby :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Śro lut 23, 2011 22:29 Re: Zagubiony GROSZEK Chorujemy :( Prosimy o kciuki!

Groszku nie wygłupiaj się :(
Mocne kciuki :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Śro lut 23, 2011 22:36 Re: Zagubiony GROSZEK Chorujemy :( Prosimy o kciuki!

joshua_ada pisze:Grochu nie choruj! Chłopaku no nie daj się! :(

O tą białaczkę to martwiłabym się po ponownym teście. Może zafałszowany być... Nie wiem zbyt dużo o białaczce, ale objawy raczej nie białaczkowe tylko infekcyjne (np. przy okazji białaczka, ale nie główna przyczyna).

asia2, a dlaczego akurat czekać do Dr Marcińskiego? Weci tak radzą? Owszem, bardzo dobry diagnosta (korzystałam) ale jak go nie ma na już, to inni też bardzo dobrzy. vega013 wyciągnęła z choroby Gabunię, a wet wcale nie gorszy od dr Marcińskiego.
Trzymam kciuki! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: szkoda chłopaka, tym bardziej, że jak dobrze wyczytałam to dom czeka. Nie czas na choroby :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

nie czekam na Marcińskiego. Pisalam do vega013 w tej sprawie. Póki co walcze o życie Grocha a USG dużo tu zmieni.

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Śro lut 23, 2011 22:37 Re: Zagubiony GROSZEK Chorujemy :( Prosimy o kciuki!

dzięki że trzymacie za niego :ok:

asia2

Post » Śro lut 23, 2011 22:47 Re: Zagubiony GROSZEK Chorujemy :( Prosimy o kciuki!

asia2 pisze:Póki co walcze o życie Grocha a USG dużo tu zmieni.

Czytam :( i dlatego nie puszczam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Kurcze, ki diabeł się przyplątał. Liczę na wetów, że znajdą klucz do diagnozy... Biedny Groś :(
(i oby to nie był fip!)
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Śro lut 23, 2011 22:56 Re: Zagubiony GROSZEK Chorujemy :( Prosimy o kciuki!

ja tez mam nadzieję że to się odkręci.
Facet teraz je. Jest taki jakby nic mu nie było. Nawet trochę chciał się bawić.
A to wszystko dlatego, ze gorączka odpuściła :D
szkoda tylko że nie sama z siebie i ze w nocy pewnie będziemy się mocno chłodzić. Ale mam sprzęt. Mrozi sie. Silikony i inne wkłady oraz ręcznik czeka w pogotowiu :D Trochę żartuje bo Grochu wygląda tak fajnie i już mnie wylizał po ręce.

asia2

Post » Śro lut 23, 2011 23:22 Re: Zagubiony GROSZEK Chorujemy :( Prosimy o kciuki!

Dzielna jesteś, że tak się Grosiem opiekujesz. Bardzo się martwię o kocia, miało być tak fajnie, domek się znalazł a tu zamiast pakowania walka o życie! Myślę o Was i trzymam kciuki, wierzę że będzie dobrze, żaden inny scenariusz nie ma prawa się wydarzyć!!! Groszku, walcz kochany :1luvu:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Śro lut 23, 2011 23:23 Re: Zagubiony GROSZEK Chorujemy :( Prosimy o kciuki!

asia2 pisze:
joshua_ada pisze:Grochu nie choruj! Chłopaku no nie daj się! :(

nie czekam na Marcińskiego. Pisalam do vega013 w tej sprawie. Póki co walcze o życie Grocha a USG dużo tu zmieni.

Jeżeli się zdecydujesz, od razu dzwonię i załatwiam. Jestem do dyspozycji Groszka. Wysłałam Ci numer telefonu.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw lut 24, 2011 9:39 Re: Zagubiony GROSZEK Chorujemy :( Prosimy o kciuki!

test białaczki z krwi. Ale jest do powtórzenia, gdyby Grochu wychodził z choróbska

Ma cały czas niższą temperaturę :D
wczoraj zjadł dużo jak na siebie od kilku dni

Ale... izoluje się.

Zaraz bede dzwoniła i konsultowała sprawy z wetami bo antybiotyk to jeszcze za 2 godziny.

asia2

Post » Czw lut 24, 2011 9:42 Re: Zagubiony GROSZEK Chorujemy :( Prosimy o kciuki!

Grosiu,cały czas :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Czw lut 24, 2011 9:46 Re: Zagubiony GROSZEK Chorujemy :( Prosimy o kciuki!

Buziaczki z rana dla Grosia :1luvu: Oby niższa temperatura się utrzymała...
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Czw lut 24, 2011 9:46 Re: Zagubiony GROSZEK Chorujemy :( Prosimy o kciuki!

Asiu, Groszku, trzymajcie się mocno! :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw lut 24, 2011 11:50 Re: Zagubiony GROSZEK Chorujemy :( Prosimy o kciuki!

No to chuchamy na zaciśnięte kciuki: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
(izoluje się może ze zmęczenia? Ale apetyt jest powodem do radości)
Trzymaj się Groszek, zwalczaj choróbsko!
Obrazek Obrazek

joshua_ada

[poprzednia][następna]