K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 28, 2011 17:57 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

katgral pisze:Lista kto gdzie kiedy jak odbiera zamówienia

- etiopia
- wistra odbiera sama z Rakowickiej
- lutra odbiera sama z Rakowickiej

- noemik
- namida
- miszelina odbiera Robert razem z zamówieniem AFN
- tweety odbiera Robert
- anna09
- karaluch odbiera Robert razem z zamówieniem AFN

bierzemy też dla Etiopii, Lutra pewnie weźmie dla Noemik

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt sty 28, 2011 18:01 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

Tweety pisze:
katgral pisze:Lista kto gdzie kiedy jak odbiera zamówienia

- etiopia
- wistra odbiera sama z Rakowickiej
- lutra odbiera sama z Rakowickiej

- noemik
- namida
- miszelina odbiera Robert razem z zamówieniem AFN
- tweety odbiera Robert
- anna09
- karaluch odbiera Robert razem z zamówieniem AFN

bierzemy też dla Etiopii, Lutra pewnie weźmie dla Noemik

A dla mnie weźmiecie na Kocimską? Proszę. Łatwiej byłoby mi odebrać :oops:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pt sty 28, 2011 18:17 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

Kasia, dla Anny09 i Namidy też daj, bo i w tym przypadku będzie pewnie wygodniej.
Aha, tylko o której to będzie?, bo Robert od wtorku zaczyna rehabilitację

Tweety

Post » Pt sty 28, 2011 20:41 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

Tweety pisze:chyba się nie doproszę o ten grafik na Dzień Kota.

Mogę zrobić grafik, tylko muszę wiedzieć, od której do której jest impreza i co ile godzin będą zmiany.
Sama nie wiem, czy będę, bo na razie mój kot postanowił nie zdrowieć :( Na razie ma zwiększoną dawkę sterydu, padł też pomysł podawania chemioterapeutyku 8O na który się chyba nie zdecyduję.
No i znowu potrzebuję pomocy transportowej na wtorek lub środę do Theriosa, wszystko jedno, o której, będę się umawiać na dzień i godzinę:(

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pt sty 28, 2011 21:01 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

queen_ink pisze:

Mogę zrobić grafik, tylko muszę wiedzieć, od której do której jest impreza i co ile godzin będą zmiany.
Sama nie wiem, czy będę, bo na razie mój kot postanowił nie zdrowieć :( Na razie ma zwiększoną dawkę sterydu, padł też pomysł podawania chemioterapeutyku 8O na który się chyba nie zdecyduję.
No i znowu potrzebuję pomocy transportowej na wtorek lub środę do Theriosa, wszystko jedno, o której, będę się umawiać na dzień i godzinę:(

dlaczego nie chemioterapeutyki ? Erytrocyty się nie odnawiają ?
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pt sty 28, 2011 21:12 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

Akima pisze:
queen_ink pisze:

dlaczego nie chemioterapeutyki ? Erytrocyty się nie odnawiają ?

Odnawiają się, ale coś je niszczy.

queen_ink

Post » Pt sty 28, 2011 21:22 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

queen_ink pisze:Odnawiają się, ale coś je niszczy.

haemobartonella, Felv i Fiv wykluczone ?
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pt sty 28, 2011 21:24 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

Etiopia pisze:
queen_ink pisze:Odnawiają się, ale coś je niszczy.

haemobartonella, Felv i Fiv wykluczone ?

Tak.

queen_ink

Post » Pt sty 28, 2011 22:51 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

Na Kocimskiej w miarę, ale u Parysa w klatce znalazłam GLIZDĘ czy coś w tym stylu [ja to mam na robale szczęście w tym tygodniu, w środę nicień u Majeranka, dziś to coś...] - otóż nie była to niteczka tylko żółtawe, długie na ok 8 cm, poprzecznie prążkowane coś z zakręconymi koniuszkami :strach: :strach: :strach: 1 sztuka. Był odrobaczany na wejściu??

Z wieści dobrych - na lodówce na Kocimskiej stoi torebka pełna rzeczy przekazanych przez krakusik8 na loterię na Dzień Kota. Dziękujemy! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Pt sty 28, 2011 23:10 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

milu pisze:Na Kocimskiej w miarę, ale u Parysa w klatce znalazłam GLIZDĘ czy coś w tym stylu [ja to mam na robale szczęście w tym tygodniu, w środę nicień u Majeranka, dziś to coś...] - otóż nie była to niteczka tylko żółtawe, długie na ok 8 cm, poprzecznie prążkowane coś z zakręconymi koniuszkami :strach: :strach: :strach: 1 sztuka. Był odrobaczany na wejściu??

Z wieści dobrych - na lodówce na Kocimskiej stoi torebka pełna rzeczy przekazanych przez krakusik8 na loterię na Dzień Kota. Dziękujemy! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A jak Katka?

queen_ink

Post » Sob sty 29, 2011 0:09 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

queen_ink pisze:
milu pisze:Na Kocimskiej w miarę, ale u Parysa w klatce znalazłam GLIZDĘ czy coś w tym stylu [ja to mam na robale szczęście w tym tygodniu, w środę nicień u Majeranka, dziś to coś...] - otóż nie była to niteczka tylko żółtawe, długie na ok 8 cm, poprzecznie prążkowane coś z zakręconymi koniuszkami :strach: :strach: :strach: 1 sztuka. Był odrobaczany na wejściu??

A jak Katka?

W porządku, zgodnie z zaleceniami dostała tylko mokre. Wymiziana :D

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Sob sty 29, 2011 1:17 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

niech mi ktoś powie jak to jest, że koty potrzebują surowicy zawsze w weekend i to w nocy?? :roll: Mam nadzieję, że bydgoski kociak zostanie uratowany, bo skoro udało się o tej porze znaleźć dawcę, jest całodobowy wet, który umie odwirować krew i ma czym to nie może być tak, że ta cholera znowu zwycięży. Uhhh, jak ja nie cierpię pp :evil:

Tweety

Post » Sob sty 29, 2011 3:40 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

milu pisze:8 cm, poprzecznie prążkowane coś z zakręconymi koniuszkami

Obcy atakuje.
Dziękuję za odwóz karmy na Kocimską.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Sob sty 29, 2011 9:36 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

W kwestii klatek: na kocimskiej namida przywiozla moja klatke niebieska zlozona. Bardzo prosze o NIE ZABIERANIE JEJ z Kocimskiej i NIE POZYCZANIE sobie ani kotom - klatka jest mi potrzebna. W tym tygodniu jade na Slask, mam szkolenie i rejestruje sie w UP wiec jak sie z tym uporam to ja odbiore.
Klatka jest niebieska, skladana i podobno pomazana jakims czarnym markerem ].

Bardzo prosze Kogos Swiatlego o informacje, kto i kiedy jest w tym tygodniu na dyzurze na Kocimskiej?

Rowniez prosze o info na temat rozpiski z dniem kota.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Sob sty 29, 2011 10:22 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

solangelica pisze:Bardzo prosze Kogos Swiatlego o informacje, kto i kiedy jest w tym tygodniu na dyzurze na Kocimskiej?

Aktualny grafik powinien być na pierwszej stronie.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

[poprzednia][następna]