OKI pisze:kalair pisze:OKI pisze:Może, po ostatnim mamdzianiu pewnie się jeszcze otrzepuje z kłaków![]()
Wyrywała Taci kłaki !?![]()
![]()
![]()
Gorzej - Tać oddała dobrowolnie
Taką ma siłę perswazji..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:kalair pisze:OKI pisze:Może, po ostatnim mamdzianiu pewnie się jeszcze otrzepuje z kłaków![]()
Wyrywała Taci kłaki !?![]()
![]()
![]()
kalair pisze:OKI pisze:kalair pisze:Wyrywała Taci kłaki !?![]()
![]()
![]()
Taką ma siłę perswazji..![]()
![]()
![]()
kocurzyca41 pisze:O co mnie podejrzewasz?Ja się nie znęcam nad Taciulkiem.Gdyby było trzeba swoje bym oddała.
kocurzyca41 pisze:O co mnie podejrzewasz?Ja się nie znęcam nad Taciulkiem.Gdyby było trzeba swoje bym oddała.
OKI pisze:Chciałam napisać, że Tać ma właśnie cotygodniową fazę szaleństwa... ale już jej przeszło
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:O co mnie podejrzewasz?Ja się nie znęcam nad Taciulkiem.Gdyby było trzeba swoje bym oddała.
Boszzz...to Ty ofutrzona jesteś!![]()
kalair pisze:OKI pisze:Chciałam napisać, że Tać ma właśnie cotygodniową fazę szaleństwa... ale już jej przeszło
Iriska ostatnio miewa codzienne fazy..
OKI pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:O co mnie podejrzewasz?Ja się nie znęcam nad Taciulkiem.Gdyby było trzeba swoje bym oddała.
Boszzz...to Ty ofutrzona jesteś!![]()
Ciotka Kocurzyca ofutrza się na zimę, nie wiedziałaś?
kalair pisze:OKI pisze:Chciałam napisać, że Tać ma właśnie cotygodniową fazę szaleństwa... ale już jej przeszło
Iriska ostatnio miewa codzienne fazy..
Delicja to i więcej. I jakoś mnie to nie dziwi
kalair pisze:Co do Cioteczki Kocurzycy nie wiedziałam, szkoda że tak daleko mieszka!![]()
Iriska nieruchliwa, i takie fazy w jej wykonaniu to komizm.![]()
OKI pisze:kalair pisze:Co do Cioteczki Kocurzycy nie wiedziałam, szkoda że tak daleko mieszka!![]()
Iriska nieruchliwa, i takie fazy w jej wykonaniu to komizm.![]()
Aaaa, tak jak Tatoolek? Śpi teraz ciężko zmęczona
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:Krwie to i Tatoolek oddawał
Bo ona dzielna dziewczynka jest.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Silverblue, Szprocik i 80 gości