vanja pisze:o 15 zabieram Truskawke z Galerii, zalezy jak autobus bedzie to mysle ze przed 16 bede na Kocimskiej
Dam Ci znać, czy dam radę dojechać
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vanja pisze:o 15 zabieram Truskawke z Galerii, zalezy jak autobus bedzie to mysle ze przed 16 bede na Kocimskiej
milu pisze:Na Kocimskiej wszystko w miarę OK, ale w cat roomie nadal ktoś robi luźną (i śmierdzącą) kupę... Majeranka wysmarowałam Clotrimazolem w 4 miejscach, na oczy uważałam. Klarcia rzeczywiście ma popaprane oczko, ale podrapała mnie również i prawie uciekła z klatki, więc zostawiłam ją w spokojuKlarcia miała również pustą kuwetę i nietknięte nic z jedzenia
Zuzia ma zakropione oczka, strasznie mnie jej szkoda - wtula się w kuwetę i syczy, ale jak się już dotknie, to mruczy i tak płacze...
_namida_ pisze:Czy ja mam na Kazimierz zabrać wszystkie rzeczy z Kocimskiej?
Będzie jakieś dzielenie rano, bo jak rozumiem część idzie na Jarmark, a część do Galerii?
I czy mogłabym prosić na pw nr telefonu do dziewczyny, która ze mną będzie?
Etiopia pisze:Help
Kto może mnie poratować w poniedziałek rano transportem do Myślenic?
Kurier zawalił i badania psicy dzisiaj nie poszły.
Dzwonił do mnie doktor Ingarden że trzeba przyjechać na pobranie krwi.
Leone pisze:Co do Royala - ciekawostka.
Może już o tym wiecie, ale my pierwszy raz mieliśmy potrzebę kupienia specjalistycznej karmy. W KV poprosiliśmy o RC Urinary, ale nie było.
Dzisiaj sprawdzałam na stronach i na stronie KV zobaczyłam taką informację:http://www.krakvet.pl/royal-canin-urinary-p-885.html pisze:Z przykrością informujemy, iż na chwilę obecną niestety nie posiadamy w swojej ofercie produktów z linii weterynaryjnej marki Royal Canin.
Zaistniała sytuacja spowodowana jest bezprecedensową polityką, prowadzoną przez firmę Royal Canin Polska, polegającą na ograniczeniu możliwości zakupu karm tej linii zarówno naszemu sklepowi, jak i innym sklepom internetowym.
Od tej pory produkty te będą dostępnie wyłącznie w gabinetach weterynaryjnych i lecznicach, skutkiem czego nastąpi znaczący wzrost cen tych karm.
milu pisze:Na Kocimskiej wszystko w miarę OK, ale w cat roomie nadal ktoś robi luźną (i śmierdzącą) kupę... ...
kasumi pisze:Dowiedziałam się wczoraj, że na terenie kombinatu w Hucie jest kotka z dwoma małymi, ok. 3 miesiące podobno mają. Mój tata który tam pracuje ma pogadać z kobietami które karmią te koty w poniedziałek żeby je wyłapać a mamusię do sterylki. Czy jeśli uda się coś w tej kwestii zrobić (nie wiem jakie zdanie o sterylizacji mają karmicielki), byłoby jakieś miejsce żeby je gdzieś ulokować, może na kociarni w klatkach? U mnie odpada, tata nie chce się kategorycznie zgodzić na żadne dodatkowe koty w domu, nawet tymczasowe(dobrze, że obiecał pomóc) Nie mam także klatki łapki. Ogólnie kotów jest tam duuuuuuużo, oczywiście nieciachane ale z resztą do wiosny chyba trzeba będzie poczekać.
Etiopia pisze:kasumi pisze:Dowiedziałam się wczoraj, że na terenie kombinatu w Hucie jest kotka z dwoma małymi, ok. 3 miesiące podobno mają. Mój tata który tam pracuje ma pogadać z kobietami które karmią te koty w poniedziałek żeby je wyłapać a mamusię do sterylki. Czy jeśli uda się coś w tej kwestii zrobić (nie wiem jakie zdanie o sterylizacji mają karmicielki), byłoby jakieś miejsce żeby je gdzieś ulokować, może na kociarni w klatkach? U mnie odpada, tata nie chce się kategorycznie zgodzić na żadne dodatkowe koty w domu, nawet tymczasowe(dobrze, że obiecał pomóc) Nie mam także klatki łapki. Ogólnie kotów jest tam duuuuuuużo, oczywiście nieciachane ale z resztą do wiosny chyba trzeba będzie poczekać.
Kombinat i elektrociepłownia Łęg to masakra jeżeli o koty. Trzy lata temu regularnie były stamtąd koty [m.in. Simba (*)] - wtedy nie zgadzali się na łapanki i sterylizacje kotów![]()
....... Jak jest teraz nie wiem.
pluskwa6 pisze:Czy mogłabym prosić o informację kto i o której jest na KOCIMSKIEJ dziś(w sobotę) i jutro? mam stamtąd do odebrania drzewko z bazarku. będę wdzięczna za info
kasumi pisze:
Wiem że dziewczyny z Operacji Zabieg niedawno miały łapać jakieś koty z Huty i podobno się da, pomagała im pani która w Hucie pracuje. A znajoma mojego taty na wiosnę tego roku wzięła stamtąd kociaki i znalazła im domy. Więc myślę że obecnie dało by się coś zrobić...pluskwa6 pisze:Czy mogłabym prosić o informację kto i o której jest na KOCIMSKIEJ dziś(w sobotę) i jutro? mam stamtąd do odebrania drzewko z bazarku. będę wdzięczna za info
Ja jestem jutro rano, bywam ok. 9 zazwyczaj.
Etiopia pisze:kasumi pisze:
Wiem że dziewczyny z Operacji Zabieg niedawno miały łapać jakieś koty z Huty i podobno się da, pomagała im pani która w Hucie pracuje. A znajoma mojego taty na wiosnę tego roku wzięła stamtąd kociaki i znalazła im domy. Więc myślę że obecnie dało by się coś zrobić...pluskwa6 pisze:Czy mogłabym prosić o informację kto i o której jest na KOCIMSKIEJ dziś(w sobotę) i jutro? mam stamtąd do odebrania drzewko z bazarku. będę wdzięczna za info
Ja jestem jutro rano, bywam ok. 9 zazwyczaj.
No to super że kombinat odzyskał rozum .....
A nie wiesz czy w Łęgu ktoś działa ? Tam kotów było strasznie dużo a nie pozwalali ich łapać ..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 568 gości