Piękny czarny Promyk ... już dobrze :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 02, 2010 9:44 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

hej dziewczyny :)
Jak Wy wszystkie wcześnie wstajecie :D Ja wstaję póżniej ale za to nie pamiętam już kidy udało mi się pójsć spać przed drugą co wcale nie jest równoznaczne z zaśnięciem :roll:

Promyczek dziś w całkiem niezłym humorku-ćwierka jak zawsze,kochany kiciuś. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Oczywiście jego sioo śmierdzą jak prawdziwego kocurro ale jakoś wcale mi to nieprzeszkadza :D :D :D

W ogóle to kochamy go strasznie i mam nadzieję że to czuje.
Je ładnie,poje wodę załatwia się do kuwetki i cudownie patrzy w oczy.
Ma PRZEPIĘKNE OCZY...pewnie jak każdy czarny kot i jak każdy kot,ale jednak jego są szczególne..Patrzą tak trochę pytająco,trochę prosząco.

Ma glucika,pociąga noskiem.
Mam już srebro,trochę boję się mu je podawać bo to dla niego kolejna męka-on raczej nie myje łapek więc muszę smarować mu usteczka-wtedy jeszcze trochę się oblizuje..
W ogóle to uwielbia mięsko i bardzo lubi musy ,te malutkie gourmeta-łososiowy,rybny i kurczaczy.
Mleczka i conva w ogóle nie lubi ale pomyślałam sobie że dziś mu trochę buziaka tym popaciam.

Większosć czasu leży na swoim łożu Carringtona (jak powiedział wet.)Mało chodzi-tylko za potrzebą bo jak chodzi to się zatacza :(

A niech tam-boję się jak diabli ale idę cyknąć mu kilka zdjęc....

Ogolnie wydawało by się że jest całkiem dobrze,no może nie idealnie ale nie najgorzej..

I patrząc na Promysia naprawdę trudno jest uwierzyć że jest az tak żle..

Marcelibu-tu się juz nikt nie klóci ,więc i Ty przestań.
Ostatnio edytowano Czw gru 02, 2010 9:46 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw gru 02, 2010 9:47 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Smarti, każda dobra wiadomość na wagę złota. Wiemy, że jest źle, ale niezależnie jak się dalej potoczy, najważniejsze, że teraz, dzisiaj jest spokojny, zadowolony, na pewno czuje miłość, która go otacza.
Pomiziaj go po główince ode mnie :1luvu:

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Czw gru 02, 2010 10:13 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

smarti pisze: Marcelibu-tu się juz nikt nie klóci ,więc i Ty przestań.

8O
Ja się nie kłócę, tylko odpowiadam na pytania i próbuję poprosić Basicę, żeby się uspokoiła, bo to jest wątek o umierającym kocie, a nie miejsce na jej wynurzenia. Nie wiem, czy zauważyłaś, że moje posty były raczej wyciszające, ale jak ktoś chce komuś dowalić, to kij się zawsze znajdzie. Może Basicy zwrócisz uwagę? :|

Basica - nie pisz do mnie PW. Zgłoś sprawę do sądu. Popołudniu wstawię wszystkie Twoje posty, w których próbujesz decydować o Promyku. I jeszcze raz bardzo Ciebie proszę - założ sobie wątek o swoich niesnaskach lokalnych, wyjaśniaj do bólu. Nie interesuje mnie, czy Ty jesteś TOZ, jakkolwiek wybrany i urządujący. Nigdzie Ciebie nie obraziłam. Tutaj jesteś takim samym użytkownikiem, jak dziesiątki tysięcy innych. Jeżeli nadal będziesz robiła awantury w tym wątku - zgłoszę to do Moderacji.
I obiecuję - nie dam się Tobie sprowokować następny raz do odpowiedzi, bo są zarzuty, że ja się kłócę - vide post Smarti.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw gru 02, 2010 10:18 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Poproszę o podrapanie Naszego Bohatera delikatnie za uszkiem - może Mu się też spodoba ulubiona pieszczota moich zwierzaków:D Promysiu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Smarti :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw gru 02, 2010 10:20 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Tylko te posty to nie tu wklejajcie, ok?
To jest wątek Promyczka i tylko, wyłącznie jego. Amen.

Promyś, ty nie zwracaj uwagi na te ciotki, one czasem tak lubią :wink:

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Czw gru 02, 2010 10:32 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Ufff, wpadłam na chwilę, bo mam przerwę śniadaniową.
Ledwo na oczy patrzę od tego spisu z natury.

Smarti, wysmyraj Promyka ode mnie za uszkami :1luvu:
Jak dostanę pieniądze za bazarek od Secret, podeślę trochę kasy.
Dziś też kończy się drugi bazarek, więc trochę się nazbiera.
I poszukam tych musów Gourmeta.

Cegiełek narazie Magija nie wystawiła na allegro, bo ma problemy rodzinne.
Ale przypomnę się jej, może się uda wystawić aukcję w najbliższych dniach.
Ostatnio edytowano Czw gru 02, 2010 10:42 przez Erin, łącznie edytowano 1 raz

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw gru 02, 2010 10:38 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Widzicie jak są dobre myśli to Promyczek to czuje :1luvu: :1luvu:

Dzień doberek wszystkim :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw gru 02, 2010 10:41 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Witaj CatAngel :1luvu:
No pewnie, że tak :ok:

Erin

Post » Czw gru 02, 2010 10:47 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

I ja już u Promyczka :1luvu: Promysiu bardzo się cieszę ze spokojnej nocki :1luvu: Równie spokojnego, leniwego dnia :1luvu:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Czw gru 02, 2010 10:52 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Catnaperka, witaj! :)
Już? Za godzinę południe :wink:

Dziewczyny, może Wy się orientujecie, kto na Miau może wystawiać cegiełki?
Magija ma problemy, a w wątku, który założyłam z tym pytaniem, nikt mi nie podpowiedział.
Tekst jest przygotowany, zdjęcia też - tylko trzeba to wystawić.

Erin

Post » Czw gru 02, 2010 11:01 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

A co z musami gourmeta? (jeszcze nie doczytałam) Promyś lubi?
Jak tak to Smarti weź proszę tam w tej torbie z wyprawką dla Jadwini jest pudełko z tymi musami, daj Promysiowi a ja podeślę jeszcze dla Jadwini do wyprawki, bo na to mamy czas :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw gru 02, 2010 11:15 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Marcelibu pisze:
Może Basicy zwrócisz uwagę? :|
I obiecuję - nie dam się Tobie sprowokować następny raz do odpowiedzi, bo są zarzuty, że ja się kłócę - vide post Smarti.

Marcelibu przy całej sympatii do Ciebie z wstawiennictwo do Prof.-nie czuję się upoważniona zwrócić Basicy ,ani komukolwiek uwagi jeśli nie byłam świadkiem rozmow telefonicznych tych osób.

i nic więcej na ten temat-nasze forumowe spory pełne jadu na pewno Promysiowi nie pomogą :roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw gru 02, 2010 11:19 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

smarti pisze:
Marcelibu pisze:
Może Basicy zwrócisz uwagę? :|

Marcelibu przy całej sympatii do Ciebie z wstawiennictwo do Prof.-nie czuję się upoważniona zwrócić Basicy ,ani komukolwiek uwagi jeśli nie byłam świadkiem rozmow telefonicznych tych osób.

i nic więcej na ten temat-nasze forumowe spory pełne jadu na pewno Promysiowi nie pomogą :roll:

Ja się z Tobą nie spieram, chyba, że Ty ze mną. Nie mam również w sobie jadu. Ja w ogóle nie rozumiem, o co Tobie chodzi.
W świetle Twojej wypowiedzi nadal nie rozumiem, zwrócenia mi uwagi, że JA się kłócę. Jesteś po prostu niesprawiedliwa. Nie byłaś świadkiem żadnych moich rozmów, ale mi uwagę zwracasz. Coraz bardziej nie rozumiem Twojego postępowania.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw gru 02, 2010 11:27 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Erin,właśnie bardzo proszę o tę akcję cegiełkową bo dług został lekko kosmiczny :oops:

Gibutkowa kochana -dziękuję,jedną paczkę tych musów wzięłam dla Jadwini ,drugiej nie ruszam

Promysiowi kupiłam bo wydębiłam od Mamy jej głodową emeryturkę- :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 804zł !! cały majątek.
dobra córunia-nie ma co...ale u nas pensja dopiero 10-go więc nie było wyjscia aby przeżyć..

(oczywiście mama jest na "naszym utrzymaniu" i zazwyczaj emeryturki nie bierzemy żeby się nie stresowała że u nas cienko,ale tym razem nie było wyjścia bo koty i ludzie jeść coś muszą :roll:)

Marcelibu-chodziło mi wyłacznie o Twój jeden post, potem gdy juz wszystkie tu zakończyłyśmy wzajemne pyskówki.A nie możesz zaprzeczyć że były one pełne jadu (one-czyli wzajemne pyskówki a nie Twój post-tak żeby nie było wątpliwości)
Nic więcej.
Jeśli pisząc w tym samym języku wpadamy w coraz wiekszą spiralę nieporozumień to nie piszmy już na ten temat i zostawmy tak jak jest,
bo pewnie choćbyśmy wyjaśniały sobie na wzajem do wieczora to i tak nieporozumienia pozostaną,
ok?

smarti

[poprzednia][następna]