PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 16, 2010 9:24 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Adres p. Stanisława mogę podać przez pw.

Kurierzy z zooplusa pewnie będą mieli niezły bal z dowozem przez te śniegi (bo to świata koniec, wieś straszna), ale jak dotąd dowozili.

Dziękuję dziewczyny, że się interesujecie.
Pan Stanisław jest b. podnieisony na duchu jak mu opowiadam, że ktoś chce mu pomóc.
Wzrusza mnie tym zawsze..:)

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Czw gru 16, 2010 9:33 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Najważniejsze odzyskać jasność .
Mokre dla psów poszło i makaron z warzywami do parzenia .......suche dla kotów i suche dla psiaków również.
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Czw gru 16, 2010 9:58 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Zamówię i takie i takie dla kotów i psów.Tam w zooplusie są też takie płatki do dodawania do konserw dla psów.Swoim biorę-dobra sprawa bo zalewam wodą i one bardzo pęcznieją-i wtedy dodaję konserwy.Będzie na zmianę z makaronami.Adres pana Stanisława mam.Mam również nadzieję,że nie zawali drogi tak,że nie będzie przejazdu-chociaż jak zamówię dziś to i tak ze dwa tyg. zejdą.Zooplus "robi" szybko ale u nas,w Polsce to dostawa trochę trwa :x

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Czw gru 16, 2010 10:05 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Witam Was z ranka.
Ja mam takie pewne pytanie. Jak Wy zamawiacie w zooplus, to przeciez paczki przychodza z niemiec, nie? Czy jest jakis magazyn w Polsce tez? Jak by to tak bylo, to pisze do nich od razu mail, czy moge tu kupic, zaplacic a oni wysla to do Polski. Jak by nie byla droga przesylka, to bym to od razu zrobila, bo kontko zbliza sie do barwy krwi ale nadciagnac jeszcze troche moge. Ja na swieta nic nie potrzebuje, bo dupsko moze schudnac.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Czw gru 16, 2010 11:27 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

W zooplus przesyłka jest darmowa od 99zł. Ja płacę przelewem to mam za to 2% rabatu a jak zamawiam na 400zł. to dostaję dodatkowy rabat 5% więc razem wychodzi 7%.Jeśli są promocje a są często i dodasz a raczej odejmiesz jeszcze 7%rabatu to bywa,że konserwa 800g dla psa kosztuje ok.6zł.Taniocha co? Warto zamawiać w zooplus ale trzeba sprawdzać bo niektóre towary[np.sucha Acana dla kotów] są tańsze w Krakvecie ale już Feliway-zapas zamawiam w zooplus bo w krakvecie jest dużo droższy itd...

J.D.

Post » Czw gru 16, 2010 11:32 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Czesto nie ale tez zamawiam w zooplusie. Ja tu mam tak wiele zooogicznych na okolo, ze takiej potrzeby nie mam. Zaraz do nich napisze mail i zobacze, co mi odpowiedza.

SecretFire

Post » Czw gru 16, 2010 12:11 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

SecretFire pisze:Witam Was z ranka.
Ja mam takie pewne pytanie. Jak Wy zamawiacie w zooplus, to przeciez paczki przychodza z niemiec, nie? Czy jest jakis magazyn w Polsce tez? Jak by to tak bylo, to pisze do nich od razu mail, czy moge tu kupic, zaplacic a oni wysla to do Polski. Jak by nie byla droga przesylka, to bym to od razu zrobila, bo kontko zbliza sie do barwy krwi ale nadciagnac jeszcze troche moge. Ja na swieta nic nie potrzebuje, bo dupsko moze schudnac.

Paczki idą z Niemiec. Firma kurierska tez jest niemiecka i do granicy z Polską wszystko idzie ekspresem, poza granicą zaczyna się... no... wiadomo. No ale to kwestia samego przewozu. Co do cen, to patrząc na przelicznik ostatnio zooplus.de ma lepsze ceny niż zooplus.pl, także podejrzewam że jak płacisz Euro to jeszcze taniej będzie - to kwestia dodatkowych operacji bankowych zapewne i utrzymania konta walutowego (dla nich w PL).
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw gru 16, 2010 12:26 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Jeszcze odpowiedzi nie dostalam, ale zostane na pulsie z tym. Z walutami to tak jest. Dlatego ja nie przesylam bankiem, bo sie po prostu nie oplaca.

SecretFire

Post » Czw gru 16, 2010 15:12 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Dzięki dziewczyny za WSZELKIE przesyłki dla zwierzaków p. Stanisława,
będą miały futra jakieś Święta! :)

Jeszcze jakby Sabinka naprawiła komputer i mogła wykonać jakieś rozliczenie, to jej b. wdzięczna będę. Bo już nie ogarniam, czy mamy jeszcze kasę na odrobaczanie (chyba tak, poszło z funduszu Pokrzywkowego, DZIĘKI!!!).

Póki co - jedzenie najważniejsze.

Carmen201

Post » Czw gru 16, 2010 15:13 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Poczytalam sobie troche na stronie zooplusa i cos mi sie zdaje, ze to idzie taka przesylke zrobic. Jak tak jest i potwierdzenie przyjdzie, to mu wyszukam zarelka i to zrobie jeszcze przed swietami.

SecretFire

Post » Czw gru 16, 2010 15:21 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

ja pomyslałam,że na cito zamówię w Krakvecie to powinno dojść do świąt bo z zooplusa to raczej nie dojdzie.

J.D.

Post » Czw gru 16, 2010 15:24 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Wiem, ze to nie fair, ale ja z zooplusa w dwa dni mam... :oops: Teraz na troche jeszcze ma cos, to moze ode mnie troche potrzebowac. A ze tak sie spytam, to jakie wyszukac? Takie sredniej ceny moga byc?

SecretFire

Post » Czw gru 16, 2010 16:25 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Secret bo na terenie Niemiec ta sama firma kurierska działa jak w zegarku a już odpowiednik w Polsce to kompletna porażka. Z resztą jak większość :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw gru 16, 2010 17:01 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Secret (jak Ty masz na imię:)? średniocenowe to będzie dla nich luksus, na prawdę!

Tylko co by pan Stanisław zawału nie dostał ze szczęścia, że tyle paczek dostanie:)
Wiem, on się na pewno rozpłacze:)))

Carmen201

Post » Czw gru 16, 2010 17:09 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Carmen201 pisze:Dzięki dziewczyny za WSZELKIE przesyłki dla zwierzaków p. Stanisława,
będą miały futra jakieś Święta! :)

Jeszcze jakby Sabinka naprawiła komputer i mogła wykonać jakieś rozliczenie, to jej b. wdzięczna będę. Bo już nie ogarniam, czy mamy jeszcze kasę na odrobaczanie (chyba tak, poszło z funduszu Pokrzywkowego, DZIĘKI!!!).

Póki co - jedzenie najważniejsze.

Carmen, rozmawiałam z Sabinką telefonicznie i ona wie, że 13.12.2010 - wysłałam przelew na jej konto na kwotę 77,50 zł z dla Pana Stanisława i z przeznaczeniem na odrobaczenie stada.
Ponieważ czekam jeszcze na wpłaty ze składek, reszta pieniążków po podziale na schronisko w Koninie i pana Stanisława pójdzie następnym przelewem.
14.12.2010 - wysłałam przekazem pocztowym na adres domowy pana Stanisława - 400 zł wpłacone na FP (wpłata z celowym przeznaczeniem) od serum
Pan Stanisław powiedział, że za te pieniążki kupi węgiel.
„W Polsce skumulowały się trzy najgorsze zarazy: PiS, KK i coronawirus.”
„Patrząc na naszych obecnych polityków mogę stwierdzić,
że najwięcej kultury jest w serze, jogurcie i kefirze.”

„Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim,
to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem”.
- Władysław Bartoszewski
„Cienia i wolności nie przydepniesz butem”.- Antoni Regulski
„Pobożność jest niezwykle ważna, ale rozumu nie zastąpi”. - Ks. Józef Tischner
„Ręce, które pomagają są bardziej święte, niż usta które się modlą”. - Maria Czubaszek

mamut

Od: Śro lip 09, 2008 17:44

[poprzednia][następna]