Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 24, 2010 23:14 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

magaaaa pisze:Czyli jak rozumiem dt już żaden maluch nie potrzebuje a wszystkie decyzje podejmuje już nie pipi tylko Never?
Dt we Wrocławiu i oferująca go osoba sa określane jako "nieznane".
A w zamian mamy "znane" - czyli szalenie enigmatyczne pojęcie "do Warszawy".
Co to znaczy?

Wypadałoby chociaż powiedzieć dziękuję nie tym, którzy oferowali dt.
Ale OK, tylko niech kocikom będzie dobrze.

Magaaa - nie przeczytalas to, co napisalam chyba...
rozmawialam wczesniej z iną, ze szukam dt dla buraski, zeby mogla przyjechac razem z 3 innych kotow, zreszta pisalam o tym wczesniej, prawda? Latwiej byloby przywiezc do Warszawy te 4 kotki razem.
Napisalam tez pw do ciekawej swiata.
Nie, nie podejmuje decyzji, tylko sugeruje, ze mozna uniknąc transportu przez pół Polski.

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Śro lis 24, 2010 23:17 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Nie wiem, może ja nadwrażliwa jestem, ale takie mi sie to trochę niefajne wydało.
Ew nie zrozumiałam do końca; o tej porze dość często mi się to zdarza :wink:
To może już lepiej dobranoc i do jutra ode mnie.
papa :mrgreen:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Śro lis 24, 2010 23:22 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Jest za późno chyba na takie dywagacje i wszyscy zmęczeni .
Najważniejsze jest to, że kiciunie będą miały opieke i domki , a gdzie to juz sie jakoś dogadacie :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro lis 24, 2010 23:25 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Nie kłóćta się dziewczynki :piwa:

Czyli rozumiem, że mała bura ma zapewniony DT w Warszawie.
Dla mnie bomba, bo maleństwo nie będzie musiało podróżować lata świetlne do mnie do Wro, a to zawsze jednak stres...
w razie co, podtrzymuję propozycję.
I trzymam kciuki mocno za negatywne wyniki wszelakich testów :ok: :ok: :ok: :ok:
czymcie się koteńki :kotek:

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Śro lis 24, 2010 23:26 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Super wieści! :ok:
A jakby do Wrocka jechać, to chyba z przystankiem w Warszawie.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lis 24, 2010 23:29 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

ciekawa.swiata pisze:Nie kłóćta się dziewczynki

No dooobra... :mrgreen:

magaaaa

Post » Śro lis 24, 2010 23:32 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

ja przepraszam jak cos niezbyt czytalnie napisalam - jestem zalamana tym, co niedawno zobaczylam, nie wiedzialam ze czlowiek moze byc tak okrutny, i nie za bardzo chyba wiem juz co pisze (wrzucialm link na wnerionych, jak ktos ma na tyle mocne nerwy zeby zobaczyc - zrozumie mnie....)
Jesli dt w W-wie by nie wypalil, sama zawioze mala z Warszwy do Wrocka, ok? tylko trza bedzie zrzutke zrobic na pociag wtedy. Ale licze, ze bedzie ok, i cala 4 jednym transportem trafi do Warszawy

Never

Post » Śro lis 24, 2010 23:48 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Never pisze:ja przepraszam jak cos niezbyt czytalnie napisalam - jestem zalamana tym, co niedawno zobaczylam, nie wiedzialam ze czlowiek moze byc tak okrutny, i nie za bardzo chyba wiem juz co pisze (wrzucialm link na wnerionych, jak ktos ma na tyle mocne nerwy zeby zobaczyc - zrozumie mnie....)

niestety właśnie obejrzałam.... ostatni post z 30 wrzesnia sprawił, że mam ochotę zabijać przechodniów na ulicach. tak na wszelki wypadek...

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Czw lis 25, 2010 0:00 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

ciekawa.swiata pisze:
Never pisze:ja przepraszam jak cos niezbyt czytalnie napisalam - jestem zalamana tym, co niedawno zobaczylam, nie wiedzialam ze czlowiek moze byc tak okrutny, i nie za bardzo chyba wiem juz co pisze (wrzucialm link na wnerionych, jak ktos ma na tyle mocne nerwy zeby zobaczyc - zrozumie mnie....)

niestety właśnie obejrzałam.... ostatni post z 30 wrzesnia sprawił, że mam ochotę zabijać przechodniów na ulicach. tak na wszelki wypadek...

nie wiem czy ten z tym babszytlem ze szpilką, czy cos jeszcze gorszego... nie chce juz tam wchodzic. A ja glupia myslalam ze kobieta niechcacy wdepnela w to oko i zapytalam, czy potrzebna jest konsutlacja okulistyczna .... bo na FB nie bylo tego zdjecia pokazujacego ze malenstwo nie zyje.... jestem zalamana....

Never

Post » Czw lis 25, 2010 8:43 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Pipi, podaj mi proszę swój mail, albo telefon.
Chcę zrobić ogloszenia maluszkom.
I skierować ew klientów od razu do Ciebie.
Nie ma sensu zeby 1,5 mca czekały na dt u mnie; moze się wyadoptują w międzyczasie?
:ok:

Napisałam ogoszenie podając swój mail, tak na szybko, będzie można wyedytować oczywiście i poprawić. Ale niech już cos będzie, zobaczymy.
ogłoszenie:
http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z244517043

Wszelkie uwagi, sugestie itd mile widziane; ogłoszenie można edytować, więc pozmieniamy.
Pipi, koniecznie weź małym książeczki zdrowia, niech wet wpisze szczepienie i wynik testów, bo w ogloszeniu napisałam ze mają już książeczki :wink:

magaaaa

Post » Czw lis 25, 2010 9:18 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

tylko ja albo nie za dokładnie przeczytałam, albo nie zrozumiałam....
czy na pewno wszystkie maluszki mają DT w Warszawie ? Oprócz burasi, dla której Never kombinuje tymczas. Wiem, że 1 małe bierze Dorcia44, która jest z Warszawy, a pozostałe? magaaaa Ty jesteś z Wawy rozumiem?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw lis 25, 2010 9:20 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Nie, ja z Ostrołęki.

magaaaa

Post » Czw lis 25, 2010 9:21 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Podaję tu: jankowska.irena@wp.pl
tel. 721544369

Pogoda okropna, u mnie biało, ślisko. nie wiem jak zajadę? Ostatnio rok temu miałam pecha. Trzymajcie kciuki.
Ostatnio edytowano Czw lis 25, 2010 9:21 przez pinokio_, łącznie edytowano 1 raz
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Czw lis 25, 2010 9:21 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

no właśnie.......to gdzie te pozostałe na DT miałyby jechać?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw lis 25, 2010 9:22 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Mnóstwo kciukasów trzymamy!
Będzie dobrze.
Dzięki za namiar.

magaaaa

[poprzednia][następna]