Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia&Sasza pisze:ASK@ pisze:A nie ma co sie przykrzyć Kasiu. O Polę jest troche telefonów,ale większości się wydaje,ze to adopcja będzie łatwa i przyjemna.A puszystości będa ich za friko. Wczoraj wysłuchałam pogadanki,ze nie mam wstydu bo nie będąc instytucją,azylem,schronem,fundacją zycze sobie podpisania umowy i jeszcze chce gadac z córką dla której Pola miała być sprezentowana. No fakt, nie mam wsytu
Za grosz! I z oczu Ci źle patrzy
ASK@ pisze:same kradzieje i bezwstydnice się tu przewijająUkraść zbieraczce kota to bondowska sztuka
Zofia&Sasza pisze:ASK@ pisze:same kradzieje i bezwstydnice się tu przewijająUkraść zbieraczce kota to bondowska sztuka
Agneska niech lepiej nie fikaW końcu jest współwinna... Kto pomagał kraść biało-rudego?
Zofia&Sasza pisze:UWAGA! Mam dom chętny na koteczkę - najlepiej spokojną, łagodną, choć skorą do zabaw, ale nie szaloną. Może być starutka, ślepa, głucha, wyleniała (oczywiście jak się trafi niewyleniała to też fajnie). Kicia byłaby towarzyszką dla spokojnego kocurka.
Jakby ktoś miał coś w tym stylu, to zapraszam na pw
Zofia&Sasza pisze:Zofia&Sasza pisze:UWAGA! Mam dom chętny na koteczkę - najlepiej spokojną, łagodną, choć skorą do zabaw, ale nie szaloną. Może być starutka, ślepa, głucha, wyleniała (oczywiście jak się trafi niewyleniała to też fajnie). Kicia byłaby towarzyszką dla spokojnego kocurka.
Fajny dom. Sprawdzony!
ASK@ pisze:Zofia&Sasza pisze:Zofia&Sasza pisze:UWAGA! Mam dom chętny na koteczkę - najlepiej spokojną, łagodną, choć skorą do zabaw, ale nie szaloną. Może być starutka, ślepa, głucha, wyleniała (oczywiście jak się trafi niewyleniała to też fajnie). Kicia byłaby towarzyszką dla spokojnego kocurka.
Fajny dom. Sprawdzony!
No kto ma?U mnie miziate szałaputy zostały.
Agneska pisze:Zosiu, proponuję Wigę.Zdjęcia już masz.
Zofia&Sasza pisze:Zofia&Sasza pisze:UWAGA! Mam dom chętny na koteczkę - najlepiej spokojną, łagodną, choć skorą do zabaw, ale nie szaloną. Może być starutka, ślepa, głucha, wyleniała (oczywiście jak się trafi niewyleniała to też fajnie). Kicia byłaby towarzyszką dla spokojnego kocurka.
Fajny dom. Sprawdzony!
Użytkownicy przeglądający ten dział: AdsBot [Google], Google [Bot], kasiek1510 i 1438 gości