Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
amyszka pisze:Straszne co zrobili tej kici,ale cudowne że Ty tam byłaś Kociamko
![]()
![]()
Trzymałam się dzielnie ,ale jednak poryczałam się jak to przeczytałam
amyszka pisze:U nas po ostatniej akcji zwyrodnialców ,ludzie dobrej woli zrobili ściepę na nagrodę za wskazanie bandziorów .Jest 1000 zł na kupce i czeka
ewung pisze:Kociamo podeślij mi swój adres - postaram się podrukować trochę plakatów i wyślę Ci żebyś miała do wieszania i rozdawania.
Planujesz dla starszych czy młodszych dzieci robić wykład? Dla młodszych mogę Ci jeszcze druknąć takie proste kocie kolorowanki.
Dobrze że uratowałaś koteczkę, strach myśleć co by było jakbyś jej nie znalazła
ewung pisze:Kociamo podeślij mi swój adres - postaram się podrukować trochę plakatów i wyślę Ci żebyś miała do wieszania i rozdawania.
Planujesz dla starszych czy młodszych dzieci robić wykład? Dla młodszych mogę Ci jeszcze druknąć takie proste kocie kolorowanki.
Hannah12 pisze:ewung pisze:Kociamo podeślij mi swój adres - postaram się podrukować trochę plakatów i wyślę Ci żebyś miała do wieszania i rozdawania.
Ja za dużych możliwości drukowania, kserowania nie mam.
Ale trochę w biało/czarnym kolorze mogę zrobić.
Sądzisz, że na dużej sali lepiej?
Ja czasami mam wrażenie, że jak pracuje się w mniejszych grupach to jest lepszy kontakt.
Nauczyciel może lepiej opanować klasę.
maggia pisze:Hej Iwuś!![]()
Dajesz Sulci Megace? Już wszystko wiesz?
Kociama pisze:maggia pisze:Hej Iwuś!![]()
Dajesz Sulci Megace? Już wszystko wiesz?
Tak Madziu
jeszcze raz Ci bardzo dziękuję![]()
dostałam insulinówki w aptece
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], kasiek1510 i 63 gości