To my - maluszek Trąbka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 21, 2010 0:19 Re: To my:) czyli ja, mama i aktualnie 15 pasożytów ;)

Można by rzec: "przy sobocie po robocie..." Śliczny kociak Milenko :1luvu: I jak swobodnie się zachowuje :D
To chyba zmień tytuł :mrgreen: Na 16 pasożytów :lol:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Nie lis 21, 2010 0:28 Re: To my:) czyli ja, mama i aktualnie 15 pasożytów ;)

Basiu, no dokładnie tak było, i po robocie, i przy sobocie :lol:
Tytułu nie zmieniam, bo łudzę się, ze moze jutro rano spotkam w lecznicy spanikowanych właścicieli rozwieszających ogłoszenia? :roll:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Nie lis 21, 2010 0:52 Re: To my:) czyli ja, mama i aktualnie 15 pasożytów ;)

to Ci musze powiedziec, ze mnie rozbawilas na maxa! :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :1luvu:
w 1poscie masz zdjecie z miseczkami w tle...to sa michy :lol: :lol: hehehhe
musze sprobowac u siebie...bo moja Zara to tylko z kranu..z miseczki nawet nie tknie!
Obrazek

Gingger

Od: Śro maja 19, 2010 21:12

Post » Nie lis 21, 2010 7:02 Re: To my:) czyli ja, mama i aktualnie 15 pasożytów ;)

Milenko,to dziewczynka-na bank!-i to chyba tri-bo te pomarańczowe kreseczki-takie jak u Nadii!
No i przebłyski rudego w burym futerku!
No cudna puciata dziewusia!
Oby udało sie właścicieli znaleźć-bo u Ciebie to już po dach kotów!
A z adopcjami naprawdę jest źle!
Maleńka wyglada na zdrową,nie jest chuda-może komuś pod nogami zwiała?
Zojkę mi bardzo przypomina słodziaczek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie lis 21, 2010 7:06 Re: To my:) czyli ja, mama i aktualnie 15 pasożytów ;)

Aleksandra59 pisze:Dziewczyny chyba jednak troszku przesadzacie :oops: :?

Na bank macie wokół siebie ludzi, którzy pomagają kociastym. W większej lub mniejszej skali :ok:

I tu się niestety mylisz-ja tu jestem kompletnie sama,gdyby nie forum byłoby naprawdę źle....
Nie znasz realiów malych miasteczek i pogardy,jaką ludzie okazują takim ludziom jak ja,a co tu dopiero mówić o jakiejkolwiek pomocy :(
Nawet moje wetki mówią,że gdyby w Morągu ktoś mi pomagał,to naprawdę byłoby mi łatwiej,a tak.......
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie lis 21, 2010 12:43 Re: To my:) czyli ja, mama i aktualnie 15 pasożytów ;)

Mila, male jest cudne :1luvu:
Zrób mu zdjecie od strony ogonka to będziemy wiedzieć co ono tam chowa :wink:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Nie lis 21, 2010 13:42 Re: To my:) czyli ja, mama i aktualnie 15 pasożytów ;)

Śliczne, puchate cudo.
Szybko znajdzie domek. :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie lis 21, 2010 21:34 Re: To my:) czyli ja, mama i aktualnie 15 pasożytów ;)

mam nadzieję, że szybko
na razie coś adopcje pod psem, bo na koty chętnych nie ma (jak na psy to nie wiem)
a małe to na bank dziewczynka, bardzo bym się zdziwiła gdyby okazało się inaczej
no to mała miała niesamowite szczęście, może poproś ją o wypisanie kuponu totka :wink:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Nie lis 21, 2010 22:28 Re: To my:) czyli ja, mama i aktualnie 15 pasożytów ;)

Milenko, jesteś aniołem!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Nie lis 21, 2010 22:47 Re: To my:) czyli ja, mama i aktualnie 15 pasożytów ;)

Dziewczynka, dziewczynka, dziś zostało to potwierdzone "naukowo" :wink: :lol: ja się chyba nigdy nie naucze rozróżniać płci u kociaków, zawsze mam wątpliwości :lol:
Wstępne imię małej to Beza, bo jakoś tak nam się z taką bezą skojarzyła :lol:
Wg weta mała raczej urodzona w domu, pcheł nie miała, futerko lekko brudnawe, uszka też, ale tylko z zewnątrz, głębiej nie ma nic niepokojącego. Waży 1,25 kg. Dostała dziś pastę na odrobaczenie i Zylexis, żeby nic się nie wykluło przed szczepieniem. Teraz, niedawno zrobiła kupę... z pięknym, dorodnym tasiemcem :? czyli na pewno czeka nas porządne odrobaczanie.
Nikt jej nie szukał niestety :? nie wiem, może ktoś ją kupił, jako "rasowego" kociaka, a zaczęła wyrastać na dachowca tylko troszkę innego..? a, wet powiedział, ze ma ok. 3 miesięcy.
Czuje się dobrze, kupa zrobiona bez problemu, apetyt jest. Dostała odrobinkę parafiny do jedzenia, żeby przypadkiem nic tam nie zalegało w jelitach. No i generalnie jest bezproblemowa, bawi się, szaleje w klatce, a na koty warczy, jak się za bardzo do niej zbliżają :roll:

milenap

Post » Nie lis 21, 2010 22:49 Re: To my:) czyli ja, mama i aktualnie 15 pasożytów ;)

milenap pisze:a na koty warczy, jak się za bardzo do niej zbliżają :roll:

Może to tylko na początku, a później się przyzwyczai i polubi :roll: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie lis 21, 2010 22:51 Re: To my:) czyli ja, mama i aktualnie 15 pasożytów ;)

Na razie jest w klatce, najpierw porządne odrobaczanie i chyba sprawdzimy potem kupe w labie, bo ja dopiero skończyłam odrobaczać stadko, więc nie uśmiecha mi się ponowne bieganie za wszystkimi i wmuszanie pasty :twisted: a potem szczepienie (i wcześniej testy) i dopiero dziewczyna się ewentualnie będzie mogła zapoznawać :wink:

milenap

Post » Pon lis 22, 2010 6:53 Re: To my:) czyli ja, mama i aktualnie 15 pasożytów ;)

O kurczę-tasiemiec :( :(
Miluś,czyli następny kot na stanie?
A ,może jeszcze ktoś się zgłosi?
Cindy znalazła wątek w którym ktoś szuka szylkreci,ona jest w odpowiednim wieku,bo moja Nadia za "stara"
Zaraz poszukam wątku

viewtopic.php?f=1&t=117172&start=480
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon lis 22, 2010 9:46 Re: To my:) czyli ja, mama i aktualnie 15 pasożytów ;)

Milenko! Znów los postawił Ciebie na drodze tego kociaka (bo nikt przecież nie biega do śmietnika jak nie musi :mrgreen: ).
Beza śliczna jest i trochę przypomina Zoe :1luvu:

Z adopcjami ciężko, ale może takie cudo domek znajdzie :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Pon lis 22, 2010 9:54 Re: To my:) czyli ja, mama i aktualnie 15 pasożytów ;)

Jak na 3 miesiace to ona trochę mało wazy. Ale kocięta szybko nabieraja ciałka. Tylko ubić tasiemca trzeba :evil:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

[poprzednia][następna]