Emilka [*]Milka w DS u Emilki77!-zdjęcia!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto wrz 14, 2010 17:39 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

Dziewuszki-ja patrzę realnie!
Nawet rude i szylkretowe czekają na domki,a na czarne kotki nigdy zbyt wielu chętnych nie było :( -popatrzcie jak długo czekają czarnuszki od kasi86-nie ma na nie chętnych.
Im dłużej będzie czekał,tym mniejsza szansa na dom-tak to juz jest-ludzie zakochują się w kociakach
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto wrz 14, 2010 19:04 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

Kasiulek, wiadomo, że nie można od razu hurra, ale na pewno się domeczek znajdzie!!! :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto wrz 14, 2010 19:22 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

Kasieńko, więcej optymizmu Skarbie :ok: Wiem, łatwo mi mówić, bo nie mam kotów do wydania. Ale Ty masz dobrą rękę do adopcji i zawsze jest popyt na Twoje tymczasy :mrgreen:
Kciuki za domek dla Iwanka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Znajdzie się. Za piękny, słodki i kofffany kocio jest, żeby nikt się nie skusił :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto wrz 14, 2010 19:35 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

Kasieńko,ale kociaków zatrzęsienie,coraz wiecej i więcej,a Iwanek "tylko" czarny!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto wrz 14, 2010 19:40 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

kropkaXL pisze:Kasieńko,ale kociaków zatrzęsienie,coraz wiecej i więcej,a Iwanek "tylko" czarny!

Kasiu, pozytywnie myślimy.
W pewnych okolicznościach przyrody tylko CZARNE koty są na miejscuObrazek

Rozchmurz się, domek dla Iwanka na pewno sie znajdzie :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Wto wrz 14, 2010 19:54 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

Ja widocznie mam dzisiaj cięższy dzien,jakoś nie potrafię optymistycznie patrzeć :(
Może jutro bedzie łatwiej,noc czasem pozwala uwierzyć i obudzić sie w lepszym nastroju.
Jakos od maja ciężko mi idzie,ciągle jakies problemy ,nie tylko z kotami....
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto wrz 14, 2010 20:01 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

Kasieńko, a co Ty masz do czarnych kotów? :lol: Przecież wiele osób ma właśnie bzika na punkcie tych czarnuszków :D Sama osobiście znam wiele osób, które tylko i wyłącznie te smoliki uwielbiają. Moja druga ukochana koteńka była czarna - wspaniała, kochana koteczka. Wiele lat temu to było ... Ciągle za nią tęsknię :(
Obrazek

bulba

Post » Wto wrz 14, 2010 20:05 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

A mój pierwszy koteczek też był czarny. Kochane cudeńko. Żył tylko rok.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto wrz 14, 2010 20:11 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

Ja do czarnych kotów mam dokładnie taki sam stosunek jak do wszystkich innych,ale to ludzie nie chcą czarnych!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto wrz 14, 2010 20:14 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

A czarne koty przynoszą szczęście :mrgreen: I są przekochane :D
Obrazek

bulba

Post » Wto wrz 14, 2010 20:15 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

Ludzie są czasem goopi. :? .
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto wrz 14, 2010 20:30 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

kropkaXL pisze:Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

No to hopsniemy śliczności czarne :1luvu: Małe, czarne, śliczne, bardzo kochane cudeńko poszukuje domku :D
Obrazek

bulba

Post » Wto wrz 14, 2010 20:39 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

Kaśka, przywołujemy Cię do porządku :wink:
Tak, ludzie nie chcą czarnych kotów, a za to kochają rude. I co? I nic. Bo to tylko statystyka. Rude też miewają kłopot ze znalezieniem domu, a czarne idą na pniu. A ze statystyką jest tak: idzie chłop z psem przez most, statystycznie każdy z nich ma 3 nogi :mrgreen:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Wto wrz 14, 2010 20:45 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

Czarne wcale nie idą! :(
Statystyka to statystyka,a koty domów nie mają,nawet tri i szylki,nawet rude,marmurki,burasie,krówki i pingwinki-po prostu domów nie ma!

Kochane Korciaczki robią nowy banerek,bo ten juz nieaktualny-jesli ktos będzie miał miejsce w podpisie(bo że w serduszkach macie to wiem :1luvu: :1luvu: :1luvu: ),to bardzo proszę o wklejenie.
Ja muszę sie położyć,bo marnie sie czuję-dobranoc moje duchowe podtrzymywaczki-dziękuję,że jesteście! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto wrz 14, 2010 20:49 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

Dobrej nocki Kasieńko :1luvu: I pamiętaj proszę, myśl pozytywnie :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

[poprzednia][następna]