[Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 20, 2010 20:01 Re: [Białystok9] obcięli jej uszy, przypalili wąsy s. 17

aga&2 pisze:" Witam, chcialbym kotka malego rudego, moze byc nie caly rudy.Ale niechcemzadnej umowy podpisywac o ile to mozliwe.to troszke glupie,ale nie chcem, juz byla przygoda z takimi umowami wiecej problemu niz co.kotek puki by nie urusl mialby swoj koncik w domu ew w grzanym garazu,mialby wyjsce na podwurko.mieszkam na wiosce wiec mleka mu nie zabraknie.tylko zeby to byla kotka bo nie chcem kota bo meble obszczywa, a kotka za bardzo nie."

Ja, ja, moje koty tam pojadą :twisted: :twisted: No cóż.. Każdy jest inny :roll:
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Pon wrz 20, 2010 20:42 Re: [Białystok9] obcięli jej uszy, przypalili wąsy s. 17

aga&2 napisał(a):
" Witam, chcialbym kotka malego rudego, moze byc nie caly rudy.Ale niechcemzadnej umowy podpisywac o ile to mozliwe.to troszke glupie,ale nie chcem, juz byla przygoda z takimi umowami wiecej problemu niz co.kotek puki by nie urusl mialby swoj koncik w domu ew w grzanym garazu,mialby wyjsce na podwurko.mieszkam na wiosce wiec mleka mu nie zabraknie.tylko zeby to byla kotka bo nie chcem kota bo meble obszczywa, a kotka za bardzo nie."

No cóż jak się mówi są ludzie i parapety. Tak w temacie adopcyjnych kolorów to skąd się wzięła taka piękna rosyjska rodzinka ze stronki Kotkowa? 8O

alutek87

Od: Wto maja 11, 2010 16:01

Post » Pon wrz 20, 2010 21:59 Re: [Białystok9] obcięli jej uszy, przypalili wąsy s. 17

Luspa pisze:Ja, ja, moje koty tam pojadą :twisted: :twisted: No cóż.. Każdy jest inny :roll:

Przypomnę, że mają być RUDE. Musisz nad tym popracować. Póki co są zielone (to wg gamy kolorystycznej Izy ;) )

alutek87 pisze:Tak w temacie adopcyjnych kolorów to skąd się wzięła taka piękna rosyjska rodzinka ze stronki Kotkowa? 8O

Ze stacji benzynowej 8) Ale przyznajcie, wygląda jakby z radzieckich salonów. Imiona im próbowałam dopasować klimatyczne. I podałam tel do Uli, żeby dziewczyna sobie biceps poćwiczyła przy WIELOKROTNYM podnoszeniu słuchawki do ucha :twisted: (jak ja o was dbam :twisted: )
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Pon wrz 20, 2010 22:27 Re: [Białystok9] obcięli jej uszy, przypalili wąsy s. 17

Agatko dzwoniłaś do mła, ja też panna to urodziny obchodziłam :mrgreen: , w czym mogę pomóc ? :1luvu:

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Wto wrz 21, 2010 12:55 Re: [Białystok9] obcięli jej uszy, przypalili wąsy s. 17

Kochani głosujcie w Krakvecie na panią Alę i jej pieski :ok: banerek w moim podpisie :ok:
Ostatnio edytowano Wto wrz 21, 2010 19:22 przez ellza1, łącznie edytowano 1 raz

ellza1

Post » Wto wrz 21, 2010 13:53 Re: [Białystok9] obcięli jej uszy, przypalili wąsy s. 17

Pani Agato ---spóźnione...........
Wiary - co góry przenosi
Miłości, która nie gaśnie
I wiele, wiele radości
Obrazek

No może się uda.

Ewa Speichler

Od: Śro mar 04, 2009 18:29

Post » Wto wrz 21, 2010 19:12 Re: [Białystok9] obcięli jej uszy, przypalili wąsy s. 17

Dziewczyny bardzo proszę o głosy w ankiecie krakvetu. Brzeg znowu próbuje zrobić to co w zeszłym miesiącu. Pani Ala i jej psy liczą na wasze głosy.
Jestem za usypianiem ślepych miotów i sterylkami aborcyjnymi.

janna019

Od: Pt lip 17, 2009 17:05

Post » Wto wrz 21, 2010 21:59 Re: [Białystok9] obcięli jej uszy, przypalili wąsy s. 17

Czy ktos wie jak się czuje kotka bez uszek???????? co u niej???????

XmonikaX

Od: Sob lut 28, 2009 20:04

Post » Wto wrz 21, 2010 22:04 Re: [Białystok9] obcięli jej uszy, przypalili wąsy s. 17

Ja wiem :(
Kotka ma się dobrze. Tj je dużo, sporo śpi. Mruczy. Koci ideał.
Ale...
Ale ma jakieś zrosty w narządach wewnętrznych, miewa duszności. Jutro jedzie na RTG żeby zobaczyć co za masakra w środku. Oby tylko nie było tam jakiegoś dramatu, szkoda jej. Tyle już przeszła :(
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Śro wrz 22, 2010 7:47 Re: [Białystok9] obcięli jej uszy, przypalili wąsy s. 17

Moje Bemolki Nisiulka i Fioneczka coraz bardziej akceptują mnie i pozwalają nawet na krótkie trzymanie na rękach.
Są jednak nadal mało ufne.
Nisiulka potrafi nawet mruczeć, a Fionka to istne fruwadełko.
Kasia miała absolutną rację - to są niemożliwe d e m o l k i.
Mam nadzieję, że Agatka wkrótce zechce sfotografować moje wysmukłe modelki.
Czarny Lesio nie najlepiej się czuje - traci apetyt, ma rozwolnienie. Jest apatyczny.
Leczę na własną rękę - zobaczymy, czy jego stan zdrowia polepszy się.
Yoguś czuje się wyśmienicie i rośnie jak na drożdżach.
Beniaminek po utracie męstwa czuje się dobrze, ale nadal ucieka na widok kocurów niewykastrowanych.

A w klatce kolejna dzikuska po sterylce. Nienawidzi mnie.
Całą złość za sterylkę i siedzenie w klatce zcedowała na mnie.
A to wszak za sprawą P. Bogusi.

jania

Od: Sob sty 19, 2008 16:28

Post » Śro wrz 22, 2010 7:54 Re: [Białystok9] obcięli jej uszy, przypalili wąsy s. 17

ja już zagłosowałam we wrześniowej ankiecie... i oczywiście dostałam klona :mrgreen:

ale cudne są te szarości małe :1luvu: :1luvu: chyba się zakochałam.... :oops:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Śro wrz 22, 2010 10:26 Re: [Białystok9] obcięli jej uszy, przypalili wąsy s. 17

I ja klona mam, a co :ok: :ryk: , Agatko Ty też agate@łopata :mrgreen: , nooo się milunia niemilunia wysiliła :mrgreen: :ryk:

ellza1

Post » Śro wrz 22, 2010 12:52 Re: [Białystok9] obcięli jej uszy, przypalili wąsy s. 17

Jeśli klatka królicza jest mocno potrzebna, to u mnie jest wolna... Maluchy już na wolności :mrgreen:

Bakteria

Od: Sob mar 07, 2009 16:24

Post » Śro wrz 22, 2010 14:30 Re: [Białystok9] obcięli jej uszy, przypalili wąsy s. 17

jania pisze:A w klatce kolejna dzikuska po sterylce. Nienawidzi mnie.
Całą złość za sterylkę i siedzenie w klatce zcedowała na mnie.
A to wszak za sprawą P. Bogusi.

czyżby srebrna panienka z Uchwytów? Jeśli tak, to mnie tez chyba nie za bardzo lubi :roll:
Obrazek

Magdulka

Od: Wto wrz 08, 2009 12:40

Post » Śro wrz 22, 2010 14:32 Re: [Białystok9] obcięli jej uszy, przypalili wąsy s. 17

ellza1 pisze:Agatko Ty też agate@łopata

Ależ ktoś porównanie wymyślił :ryk:
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

[poprzednia][następna]