Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ossett pisze:jessi74 pisze:![]()
Jessi, uśmiechnij się!
Imbir i Tiger maja już towarzystwo:
1) Mamę Filipka, prawdopodobnie w ciąży,
2) Dwuletnego niekastrowanego kocura,
3 i 4) Dwa małe kotki różnej płci.
Zdjęcia wstawię we wtorek.
natasza25 pisze:ossett pisze:jessi74 pisze:![]()
Jessi, uśmiechnij się!
Imbir i Tiger maja już towarzystwo:
1) Mamę Filipka, prawdopodobnie w ciąży,
2) Dwuletnego niekastrowanego kocura,
3 i 4) Dwa małe kotki różnej płci.
Zdjęcia wstawię we wtorek.
a to numer![]()
osset zrób takie zdjęcia żeby turkawka mogła wstawić na stronie
Nitołek pisze:Oj..Szkoda mi strasznie kociaków..
Pikpok ma nowe wieści..
Rozgadał się. Ostatnio dużo do niego mówię i chyba mi odpowiadaNa początku tak cichutko i niepewnie jak mały szczeniaczek a teraz już głośniej..
Wita już swoich właścicieli łasząc się i mrucząc!
To chyba super znak.![]()
Z Nitką układa mu się bardzo dobrze.. Codziennie , 3 razy w ciągu dnia, dostają "motorki w pupy" i szaleją po mieszkaniu..![]()
Jak próbowałam się skupić, pouczyć, poczytać to musiałam zamykać jedno albo drugie w łazience(niestety mam tylko 1 pokój, ale i tak na maratony kocie wystarcza).. Na początku myślałam, że oni się po prostu biją..ale jak przy tej szamotaninie usłyszałam mruczenie a po leżeli zgodnie przytuleni obok siebie to uznałam, że to jakaś kocia miłość![]()
Ze zdrowiem też wszystko dobrze. Byliśmy u Pana weterynarza i Pikpok dostał tabletkę na od robaczywienie, a tydzień później został zaszczepionyCzekałam za namową P.Ani jakiś czas z faktem spacerku do weterynarza, aby nie stresować dodatkowymi przeżyciami..
Myślę, że się opłaciło
Nitołek pisze:Pikpok jest bardziej "masywny".. i ma zielone oczkaNitka ma żółte i waży o ok 1 kg mniej niż Pikpok
(na górnych zdjęciach Nitka jest po prawej, a na dolnych sam Pikpok )
jessi74 pisze:jejku - bez światłano ale i tak mają o niebo lepiej od tych ulicznych, bez schronienia i jedzonka
straszny jest los bezdomnych kotków
![]()
tak bym chciała żeby Tiger i Imbir znalazły już swoje domki!![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 659 gości