Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anabelp pisze::(![]()
, Iweta z Agatką właśnie czeka na wynik testu na pp, Boże, żeby okazał się negatywny
anabelp pisze::(![]()
, Iweta z Agatką właśnie czeka na wynik testu na pp, Boże, żeby okazał się negatywny
, a mam tych maili jeszcze sporo...tylko sił mi już na pisanie brakuje...tak chciałabym żeby chociaż Agatce i Tosi się udało...Aniu jestes niepoprawna. Jak pisze ze wszystko ok., to tak jest. Temperatura faktycznie była z palca. Dzisiaj już jest lepiej. Toska wcale się nie boi moich kotów. Bardzo dopomina się jedzenia. Dostaje od niedzieli trzy posiłki dziennie z całej puszki, ale nie Twojej. Chyba jej się przejadła. Woli Bozitę z tuńczykiem z dodatkiem RC Intestinal i dla kociąt na zmianę. Moje koty jej nie zaczepiają a maluchy totalnie rozrabiają. Mini dzisiaj po południu zaczeła jeść pasztecik. Mama ich nie woła. One same dolatuja do niej kiedy chca troche mleka. Jeżeli chodzi o dobranie kotów, to nie szalej. Nie wezmę zadnego, kiedy mam nieszczepione maluchy w domu. W czwartek dwa kolorowe pójda do domków. Za dwa tygodnie maluchy będą szczepione „3” potem 10 dni kwarantanny poszczepiennej i mogą iść do swoich domków. Ale przed nami jeszcze troche czasu. Jutro mama idzie na wizytę kontrolną do mojego veta. Już mi się nie chce wstawiać zdjęć, więc zrobię to jutro
Fredziolina pisze:anabelp jak się czuje mama Agatki? Zrobiłaś jej test na pp?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 115 gości