Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bluerat pisze:alessandra pisze:bluerat pisze:
Kocięta oporządzone, powycierane, porozmaczane, zakropione, nakarmione i wysprzątana klateczka.
Bezoczek z biało-czarnym szaleją (oczka najlepsze z grupy), dzisiaj dołączył się buraś, który ma fatalne oczy ale humor lepszy. Rano nie jadł, to dostał trochę karmy na siłę i zaskoczył.
Jego siostra jest dużo słabsza i najmniejsza, ale je samodzielnie.
Najgorszy dzisiaj jest biało-bury kocurek, słabiutki, dałam mu przed chwilą podskórny wlew glukozy. Oczka fatalne. U jego siostry również ale jest dużo silniejsza. Mała ciągle wdrapuje się po nogach albo na ramię jak siedzę na ziemi.
Czarnulka mruczy, mruczy, mruczy i barankuje, wchodzi na kolana.
gdzie te maluchy stacjonują? czy to sąmaluchy, które przejęła fiona.22? -jesli tak to maluchy ju zsą zgłoszone do wsparcia, jesli nie,
prosze opiekuna tymczasowego o informacje na ślepaczkach o tych kotkach i czy potrzebne wsparcie finansowe na leczenie oczek-jeszcze zbieramy kandydatów na czerwiec, zawsze to parę groszy , zapraszam
Te kociaki są u mnie w łazience, a w ciągu dnia jadą ze mną do pracy do lecznicy.
Z racji wczorajszej akcji i jeżdżenia przed, w trakcie i po (czyli dziś) z kotami, nie jestem w stanie uzupełnić wątku czy prosić o pomoc.
Najwcześniej w sobotę.
ps. auto mi tragicznie śmierdzi
część kotów mam w piwnicy w transporterkach, smród wręcz powala, no ale nie ma ich gdzie przechować, myślałam że już wczoraj fundacja je przyjmie
Zakocona pisze:Betta, z tego co wiem bluerat potrzebuje karmę dla swoich maluchów i krople do oczu; tobrex i difadol. Akurat takie mam.
Gosiara pisze:Ja tam jestem co 2 dzień spokojnie czuwam ja i właścicielkaCo mam robić?podkladac?nie rozumię?
Betta pisze:zerduszko te koty są chore, dzisiaj przypada kolejnyt dzien podania antybiotyku .... musze kupic leki.... a sobie tez jeszcze nie odbiłam za transport także tez jestem juz na ostatku...
Betta pisze:ile maleństwa maja funduszy widac na ich watku w 1 poście... poniewaz uwazam ze z imionkowego trzeba podzielic te 240 zł na 10 kociat i podzielic po równo opiekunom (fiona dostałą 72 zł , 24 zł jest dla twojej Jagodzi a 144 zł jest do dyspozycji bluerat) , zostaje jeszcze 150 zł z twojego bazarku i z tych pieniedzy chce dokupic lekarstwa... poniewaz nie piszecie mi ile wynosi to leczenie to nie wiem nawet ile jestesmy na minusie/plusie..... warto wstawic na watku co i po ile.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 62 gości