Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
i_ka pisze:ewar pisze:Kopiuję z dogo
Cytat Napisał Rachelaa Zobacz post
Witam,
Chciałabym przekazać, że zbiórka karm dla zwierząt domowych i gospodarskich w Warszawie, pod budynkiem Plac Bankowy 3/5 została przedłużona do dnia jutrzejszego czyli do 27 maja do 20.30. Na ogrodzonym terenie ratusza stoi bus, który zbiera dary.
Rozreklamujcie proszę tę informację bo byłam tam dwa razy (wczoraj i dzisiaj) i widać że mało kto o tym wie, bus był załadowany w niewielkim stopniu. Akcja jest praktycznie wcale nierozreklamowana a warto skorzystać z zorganizowanego już transportu itd.
Pozdrawiam
Byłam dzisiaj na Bankowym - zbiórka do niedzieli ma trwać. Niestety nie zapytałam do której godziny. Bus był faktycznie moze nie zapełniony po brzegi ale panowie mówili, ze to juz trzeci. Ważna informacja - można zawozić nie tylko karmy ale i WSZYSTKO inne , potrzebne i ludziom i zwierzętom. Celowo piszę 'zwierzętom', bo potzrebne jest też jedzenie dla tych hodowlanych.
Basia1968 pisze:Sylwka tak jest ppotrzebny i to bardzo ten piec i możes zgo przywieźć do mnie
Basia1968 pisze:Dziewczynki, które jada do nas do Tarnobrzega czy w droge powrotna byłaby mozliwośc zabrania piesia na DT?
Basia1968 pisze:dobrze, nic sie nie dzieje - czasami tak bywa.
Teraz przedstawiam to co przyszło bezposrednio do mnie
....................
To wątek rozliczeniowy i tam będe umieszczać rozliczenia
wszystkim dziekuję
Dziewczynki, które jada do nas do Tarnobrzega czy w droge powrotna byłaby mozliwośc zabrania piesia na DT?
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot] i 641 gości