Gibutkowa pisze:
Słodki jest ten kociak, taki totalny luzak
jak dla mnie kociak ma prześliczne umaszczenie

Moderator: Estraven
Gibutkowa pisze:
Słodki jest ten kociak, taki totalny luzak

jessi74 pisze:a ja tak trochę na inny temat - ktoś ma wiedzę na jakich zasadach przebywają zwierzeta w sklepach kakadu, bo z tego co wiem Toz już rozwiążał umowę
dzisiaj kolega z pracy opowiadał mi , iż będąc w jednym ze sklepów zobaczył tam kotkę do adopcji, kiedy o nią zagadał dowiedział się że kotka już długo czeka na dom i jeśli go nie znajdzie, to wrócido schroniska albo zostanie uśpiona, kolega - mimo że "nie kociarz" był zdegustowany taką wypowiedzią
ktoś wie może więcej coś na ten temat?
Agness78 pisze:jessi74 pisze:a ja tak trochę na inny temat - ktoś ma wiedzę na jakich zasadach przebywają zwierzeta w sklepach kakadu, bo z tego co wiem Toz już rozwiążał umowę
dzisiaj kolega z pracy opowiadał mi , iż będąc w jednym ze sklepów zobaczył tam kotkę do adopcji, kiedy o nią zagadał dowiedział się że kotka już długo czeka na dom i jeśli go nie znajdzie, to wrócido schroniska albo zostanie uśpiona, kolega - mimo że "nie kociarz" był zdegustowany taką wypowiedzią
ktoś wie może więcej coś na ten temat?
![]()
![]()
no to pięknie! kto takich informacji udziela? mam nadzieję że to jakiś niedouczony pracownik a nie standardowe postępowane KAkadu?
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: kota_brytyjka, masseur, Szymkowa i 58 gości