Gda.Aisha w DS :) Hallera wyciachane, NewPort w toku...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 27, 2010 23:05 Re: Gda-Agatka i kitki. Już 10 maluszków. Pilnie szukamy DT!!!

A do Sabiny dziś zawiozłam 2 szkraby białe w szare łatki od Ciebie Marea, troche dzikawe są ale mam nadzieje że się szybko zsocjalizują!
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Pt maja 28, 2010 6:56 Re: Gda-Agatka i kitki. Już 10 maluszków. Pilnie szukamy DT!!!

Dziekuję Marlenka, nie dziwię się że jeszcze dzikują, wkońcu prawie 2 tyg. w klatce były, mam nadzieję że szybko znajdą domki :!:

Wczoraj do adopcji od Seji poszła Inka od mpacz (koteczka Sopocianka), dałam ogłoszenie na czarnulę Agatkową, ale Agatka zamarudziła że jej nie odda i nakręciła a Pani bardzo chciała koteczkę, charakterną, Inka do opisu pasowała i kolorek prawie czarny to pojechała do domku. Mam nadzieję że wszytsko będzie ok :roll:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pt maja 28, 2010 11:31 Re: Gda-Agatka i kitki. Już 10 maluszków. Pilnie szukamy DT!!!

Obiecane Marei fotki Maluszka ;)

Pierwsze dwie z soboty (jeszcze posklejane opuchnięte powieki, chudziutki, ale już i tak o niebo lepiej niż w piątek), trzecia z poniedziałku (pełnia kociego szczęścia, wypieszczone, wychuchane, z pełnym brzuszkiem maleństwo) :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek

soso

Od: Śro lis 26, 2008 7:38

Post » Pt maja 28, 2010 11:36 Re: Gda-Agatka i kitki. Już 10 maluszków. Pilnie szukamy DT!!!

Dzięki za fotki Elu :)

On taki biedulek, 10 dni na zastrzykach, ale juz po kilku dniach widać było poprawę, dobrze że dostał szanse od losu i go zgarnełyśmy :ok:
Obrazek

Marea

Post » Pt maja 28, 2010 20:10 Re: Gda-Agatka i kitki. Już 10 maluszków. Pilnie szukamy DT!!!

Hugo się rozszalał,ale troskliwy jest.
Wylizuje Hogę i Gagę.

Hoga źre, bo jedzeniem bym tego nie nazwała...czołg mały :)
Hugo wcina mokre jak szalony :)

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Sob maja 29, 2010 9:04 Re: Gda-Agatka i kitki. Już 10 maluszków. Pilnie szukamy DT!!!

Jest szansa na domek dla Hugo, pewna Pani sie w nim zakochała :wink:
Czekam na wieści :ok:
Obrazek

Marea

Post » Sob maja 29, 2010 21:35 Re: Gda-Agatka i kitki. Już 10 maluszków. Pilnie szukamy DT!!!

Marea pisze:Jest szansa na domek dla Hugo, pewna Pani sie w nim zakochała :wink:
Czekam na wieści :ok:

Czekamy :)
Hugo mi to galopuje jak dziki rumak :D i bokiem i kita nastroszona :)

seja

Post » Sob maja 29, 2010 21:36 Re: Gda-Agatka i kitki. Już 10 maluszków. Pilnie szukamy DT!!!

soso pisze:Obrazek

To zdjęcie się na plakat lub ulotkę nadaje w całości :kotek: JEST IDEALNE

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Sob maja 29, 2010 21:43 Re: Gda-Agatka i kitki. Już 10 maluszków. Pilnie szukamy DT!!!

Właśnie zajrzałam Hogatce do pysia :)
Ząbki jej rosną :)

seja

Post » Nie maja 30, 2010 6:53 Re: Gda-Agatka i kitki. Już 10 maluszków. Pilnie szukamy DT!!!

Czy to dobrze czy zle? :twisted: mały diabełek juz w ogóle butle pogryzie :twisted:
Obrazek

Marea

Post » Nie maja 30, 2010 9:55 Re: Gda-Agatka i kitki. Już 10 maluszków. Pilnie szukamy DT!!!

Marea pisze:Czy to dobrze czy zle? :twisted: mały diabełek juz w ogóle butle pogryzie :twisted:

Już zamoówłam : http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_sp ... jace/31936

Jak zje tą butle będzie następna ;)

Żarte to!!!!
Histeryczka taka jak jest głodna, że masakra...takiego nerwusa nie miałam!! A podrapana jestem... i pazury mi wbija pod paznokcie...ale jak już je, to je.

seja

Post » Nie maja 30, 2010 11:51 Re: Gda-Agatka i kitki. Już 10 maluszków. Pilnie szukamy DT!!!

Wystawiłam bazarek

Na PKDT książki Jonathana Carrolla
viewtopic.php?f=20&t=112008

Zapraszam. I podrzucajcie, jak możecie, bo ja zalatana nieco jestem.

Chyba mam jakiś domek dla niewiadomojakiego kota, ale jeszcze muszę zrobić dokładny wywiad...

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Nie maja 30, 2010 12:01 Re: Gda-Agatka i kitki. Już 10 maluszków. Pilnie szukamy DT!!!

Dzięki Mrata, polecaj nasze kociaki, bo wciąż wiele czeka na złapanie a DT jak na lekarstwo :cry:
Jakby coś moj nr tel 505 95 1663

Wczoraj jeden z kociaków białych z Hallerowych działek poszedł do adopcji z Hoteliku Sabiny :1luvu: ta mniejsza dziewczynka, został jej brat, podobno kociaki już garną się do ludzia i pomimo kolejnych 2 tyg życia więcej ich oczka wciąż są niebieskie...czyzby takie miały już zostać?! 8O :lol:
Przy Żywieckiej/Hallera są jeszcze 2 kociaki - rodzeństwo Hugo naszego małego, + 2 kociaki w budce u Pani Zdeni pod klatką-ich mama wygląda jak rosyjski kot
Na działkach podobno taki Pan Pijaczek który tam mieszka jakieś kociaki powydawał ale jakoś wielkiej wiary w jego słowa dawać nie można...

W tym tyg. mam zabookowane sterylki, będę łapać kotki te działkowe, te od Zdenki i jeszcze u siebie (tzn u rodziców) w Nowym Porcie. Zastanawiamy sie czy łapać tą srebrną, ale nie wiem jak duże są jej maluchy i co z nimi zrobię :roll: jak ją zabiorę na sterylkę, czy ona po sterylce wciąż może mieć laktacje? maluchy nie są b małe, podobno ok 4 tyg...może więcej...
Obrazek

Marea

Post » Nie maja 30, 2010 13:23 Re: Gda-Agatka i kitki. Już 10 maluszków. Pilnie szukamy DT!!!

Marea pisze:W tym tyg. mam zabookowane sterylki, będę łapać kotki te działkowe, te od Zdenki i jeszcze u siebie (tzn u rodziców) w Nowym Porcie. Zastanawiamy sie czy łapać tą srebrną, ale nie wiem jak duże są jej maluchy i co z nimi zrobię :roll: jak ją zabiorę na sterylkę, czy ona po sterylce wciąż może mieć laktacje? maluchy nie są b małe, podobno ok 4 tyg...może więcej...

To już same jedzą. Po sterylce zawsze się wszyscy obawiają o szwy.

Jak to nie wiesz co z nimi zrobisz ;)
Hugo się wyadoptuje, to jest miejsce ;)
Mleko w dostawie ;)

seja

Post » Nie maja 30, 2010 15:26 Re: Gda-Agatka i kitki. Już 10 maluszków. Pilnie szukamy DT!!!

seja pisze:To już same jedzą. Po sterylce zawsze się wszyscy obawiają o szwy.

Jak to nie wiesz co z nimi zrobisz ;)
Hugo się wyadoptuje, to jest miejsce ;)
Mleko w dostawie ;)

Asiu, ja nie chce Ciebie obciążać zbyt dużą ilością maluchów :? Pani od Hugo narazie cisza, więc pewności nie ma...

Zobaczę co wtorkowy poranek przyniesie, ta srebrna rosyjska kotka jak maluchy z tej budy wyniesie bądź jej je zabierzemy z powrotem wyniesie się na ogródki za płot i będzie niedostępna, dlatego albo albo...biorę maluchy a ją łapię na sterylkę albo nici...nie wiem czy byłby sens te maluchy jej oddać po sterylce...chyba nie...mam jeszcze termin sterylkowy na środę i pt i przyszłą środę...dlatego zobaczy się....tylko boję się ją wystaraszyć łapanką innych kotek obok budek...skomplikowane logistycznie zadanie :)
Obrazek

Marea

[poprzednia][następna]