MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 05, 2010 21:54 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Uszka wyczyszczone na GJ, bo inaczej nie dało rady, a wyczyścić trzeba było :( Katarek się leczy, na razie wyników nie ma 8) Ale to za krótko, na to, żeby wyleczyć katarek, ale się leczymy :ok: :ok:

Mała szaleje z piłeczką i daje czadu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nareszcie ma gdzie :ok: :ok:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Wto sty 05, 2010 22:25 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Wto sty 05, 2010 22:39 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Dulencja pisze:Uszka wyczyszczone na GJ, bo inaczej nie dało rady, a wyczyścić trzeba było :( Katarek się leczy, na razie wyników nie ma 8) Ale to za krótko, na to, żeby wyleczyć katarek, ale się leczymy :ok: :ok:

Mała szaleje z piłeczką i daje czadu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nareszcie ma gdzie :ok: :ok:

Miałam przeczucie, że tak będzie.... :( Ale cóż, bez tego nie da rady...

:ok: za Maszkę!!!!!
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Śro sty 06, 2010 18:24 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

do góry Maszeńko!
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Śro sty 06, 2010 22:20 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Masza wybiegała się z kociastymu, czasem na przodzie peletonu, czasem na końcu :twisted: :twisted:

Latało mi pięć ogonów jak choinki :twisted: Całe szczęście, że Masza bura, to wiedziałam gdzie jest w tej czarnej futrzastej komecie :lol: :lol:

Czuje się świetnie, ale jeszcze mocno kicha :( Jest przepiękną kotką, kochaną, miziastą, proludzką i prokocią :1luvu: :1luvu: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ma piękne, mięciutkie footerko, takie milusie w dotyku... Teraz w domu, wydaje się, że schron nie odcisnął na jej psychice większego piętna :lol: Kocha ludzi całą swą burasiową futrzaną postacią :wink:

Dulencja

Post » Śro sty 06, 2010 22:30 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Kurczę, spryciara mała :twisted: Wiedziała, jak się stamtąd wydostać 8) :mrgreen:

Najlepiej wziąć mientką wolontariuszkę na litość :twisted:

Myszka - Maszka kochana. Pisz, kiedy zacząć ją ogłaszać na DS :ok:

A wet próbowała określić jej wiek biologiczny?
Obrazek

vega29

Post » Śro sty 06, 2010 22:58 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Masza jest w przedziale 5-10 lat... Nie sposób dokładniej określić, nie znając jej przeszłości... Domowy wychuchany kot może mieć Maszki uzębienie jak jest mocno starszy, wolnożyjący jako młody kot ...

Dulencja

Post » Czw sty 07, 2010 21:43 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

A co to :roll: Żadna Ciotka do Maszeńki nie zajrzała 8O 8O 8O 8O :( :( :( :(

Za to sama bohaterka tego wątku wręcz kwitnie :D :mrgreen: :1luvu: Żadnych śladów depresji, wręcz przeciwnie lata po mieszkaniu jak torpeda :wink: :lol: Żre jak mały smok :wink: :lol: I w ogóle jest szczęsliwa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dulencja

Post » Czw sty 07, 2010 21:56 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Kuperek nasz kochaniutki, malutki :) :) :)

Kontrolnie zajrzałam, ale dziś prowadziłam poszukiwania na forum osób z okolic Grodziska Wielkopolskiego. Zajęło mi to mnóstwo czasu i zakończyło się klapą totalną: 1 użytownik, nie aktywny od ok. 1,5 roku... Poznaniakom natomiast ciut daleko - 35 km w jedną stronę :roll: A mi wizyta przedadopcyjna potrzebna na przysłowiowy gwałt... :?
Obrazek

vega29

Post » Czw sty 07, 2010 22:26 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Vega, ten Wasz malutki kuperek w zamian za moje kąpiele pod JEJ prysznicem wprowadził się na stałe na moje łóżko w sypialni :twisted: :twisted: :twisted: Wyciąga się dogrzewa, a jak w kominku przygasa przychodzi i miauczy :wink:

Ja ją jeszcze może nauczę miauczeć o wrednej, wczesoporannej godzinie, to będę miała futrzasty budzik :wink: :twisted: :twisted:

Dulencja

Post » Czw sty 07, 2010 23:00 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

No, ja taki mam :wink: :mrgreen: Tupuś vel. Typek jest niezasąpiony - 7 rano zimą, 5.30 rano latem... :twisted: :twisted:

A na razie to masz strażniczkę domowego ogniska :) 8)
Obrazek

vega29

Post » Pt sty 08, 2010 20:05 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Na razie to mam pędzącą burą strzałę z kitą jak wiewiórka :twisted: :twisted: Ganiającą się z Leonem i Guciem po całym mieszkaniu i doprowadzającą wspólnie z kolegami owo mieszkanie do ruiny :roll: :lol:

Masza odkryła lustro w sypialni i teraz siedzi i szuka tego kota po drugiej stronie :wink: :lol: Albo się podziwia 8)

Dulencja

Post » Pt sty 08, 2010 20:42 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Dulencja pisze:Na razie to mam pędzącą burą strzałę z kitą jak wiewiórka :twisted: :twisted: Ganiającą się z Leonem i Guciem po całym mieszkaniu i doprowadzającą wspólnie z kolegami owo mieszkanie do ruiny :roll: :lol:

Masza odkryła lustro w sypialni i teraz siedzi i szuka tego kota po drugiej stronie :wink: :lol: Albo się podziwia 8)

:ryk: :ryk: :ryk:
A szpilek, kapeluszy i sukienek nie przymierza???? :wink: :ryk:
Obrazek

vega29

Post » Pt sty 08, 2010 20:53 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

vega29 pisze:
Dulencja pisze:Na razie to mam pędzącą burą strzałę z kitą jak wiewiórka :twisted: :twisted: Ganiającą się z Leonem i Guciem po całym mieszkaniu i doprowadzającą wspólnie z kolegami owo mieszkanie do ruiny :roll: :lol:

:ryk: :ryk: :ryk:
A szpilek, kapeluszy i sukienek nie przymierza???? :wink: :ryk:

Jeszcze nie :ryk: :ryk: :ryk: Ale jak widzę jej pozy, to myślę, że niedługo będzie paradować po domu wyłącznie na szpilkach, w krynolinie i pełnym makijażu :wink: :lol: :lol: :twisted: :twisted:

Dulencja

Post » Pt sty 08, 2010 21:03 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Prawdziwa kocia dama :lol: :lol: 8) 8)
Obrazek

vega29

[poprzednia][następna]