Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
To my jesteśmy za to odpowiedzialni, cokolwiek zabija te koty. Iza apelowała o pomoc już dawno.
Biedactwa. To my jesteśmy za to odpowiedzialni, cokolwiek zabija te koty. Iza apelowała o pomoc już dawno.
Afatima pisze:Biedactwa. To my jesteśmy za to odpowiedzialni, cokolwiek zabija te koty. Iza apelowała o pomoc już dawno.
iza71koty pisze:Nie wiem co robic i gdzie szukać winnych? Czy wsrod Ludzi czy dzikich zwierząt.Będe jutro dokładnie penetrować miejsce gdzie odnalazłam Tosie. Jeśli nie znajde brakujacych części jej ciała to znaczy ze została pozarta. Jesli znajde to znaczy ze została rozszarpana.
Pięknie Dziękujemy Anakoladaanakolada pisze:Iza, niestety niewiele mogę pomóc jeśli chodzi o ostatnie tragiczne wydarzenia na działkach, ale za to zgłaszam chęć adopcji Niedźwiadka. Jakoś do tej pory nie mogłam się zdecydować na taką formę pomocy, ale Niedźwiadek mnie po prostu zaczarował. Jest cudny![]()
Jeśli nie masz nic przeciwko, to będzie mój, chociaż na odległość
Na szczegóły czekam na PW
Afatima pisze: Chyba trzeba uderzyć do wydziału ochrony środowiska przy urzędzie miejskim, może oni skierują w odpowiednie miejsce, albo jakoś przez internet znaleźć lokalne koło łowieckie.
vega36 pisze:iza71koty pisze:Nie wiem co robic i gdzie szukać winnych? Czy wsrod Ludzi czy dzikich zwierząt.Będe jutro dokładnie penetrować miejsce gdzie odnalazłam Tosie. Jeśli nie znajde brakujacych części jej ciała to znaczy ze została pozarta. Jesli znajde to znaczy ze została rozszarpana.
Podziwiam Cię, Izuniu. Nawet nie wiesz, jak bardzo podziwiam. Jesteś Wspaniałym Człowiekiem. Skąd czerpiesz siły?
Afatima pisze:To potworne. Co musi czuć osoba, która znajduje ciałko kochanego kota w takim stanie.
Tam naprawdę jest niebezpiecznie, ale jedna osoba nie da rady rozwiązać tego problemu.
vega36 pisze:iza71koty pisze:Nie wiem co robic i gdzie szukać winnych? Czy wsrod Ludzi czy dzikich zwierząt.Będe jutro dokładnie penetrować miejsce gdzie odnalazłam Tosie. Jeśli nie znajde brakujacych części jej ciała to znaczy ze została pozarta. Jesli znajde to znaczy ze została rozszarpana.
Podziwiam Cię, Izuniu. Nawet nie wiesz, jak bardzo podziwiam. Jesteś Wspaniałym Człowiekiem. Skąd czerpiesz siły?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jura, puszatek i 61 gości