K-ów, kociak wyleciał z IV p. i się zepsuł... dziwne ....;-[

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 16, 2009 11:56 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

i jeszcze jedna sprawa chciałbym zapytać osoby które bywają w Wieliczce w Arwecie czy oni mają tylko dwie duże klatki i jedną królicza bo jak ostatnio odbierałem kociczke to była w małym transporterku jeśli przebywała w nim przez cały pobyt to mi się to nie podoba bo już nie wspomnę że kotu jest nie wygodnie to o załatwianiu się nie wspomnę i jeżeli okaże sie że ta praktyka jest stosowana to trzeba coś z tym zrobić :evil:

wislackikot

Od: Śro paź 07, 2009 18:17

Post » Pt paź 16, 2009 12:08 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

I jeszcze jedno ogłoszenie ze ścinkami:
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2102379 ... ester.html

Maju, zajrzyj na www.krakvet.pl do sklepu. Tam znajdziesz puszki i saszetki mokreg z firm animonda, royal canine, hills, iams - te firmy są na pewno dobre. Myślę, że jak coś z innych firm zobaczysz to spytaj tu na forum - na pewno ktoś bedzi wiedział czy warto kupić czy nie.
POdejrzewam, że podobnie jak pozostali forumowicze, kupuję jedzenie, żwirki i zabawki dla kotów tylko w sklepach internetowych. Jest taniej i wygodniej (zakupy sa przynoszone do domu i nie trzeba dźwigac tych cięzarów :))
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek
Chałwa, Kitel i Thalia ['] na zawsze ze mną

ogocha

Od: Wto sie 07, 2007 22:03

Post » Pt paź 16, 2009 12:18 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Ogocha, dzwoniłam - tel. wyłączony. Merci, jak coś wyhaczysz, pisz.
Maja, aktualnie jedą winstona po 2.29 w rosmanie, Akima mówi, że tylko pasztet (pomarańczowy i zielony na puszce). Kociaki to uwielbiają.
Wiślacki ma rację z tymi kontenerami, dlatego dziś zawiozłam nasze dwie królicze klatki.
Mamy jeszcze 2 (jedna u akimy - pusta, druga u karaluch - rezyduje w niej Franio), mamy też dwie obiecane, tylko nie mam kiedy odebrać - Kto może odebrąc dwia klatki królicze, dam namiary?
W mojej galerii są nowe foty kotów z Arwetu, Daszce się nie da normalnych zrobić ona się ciągle rusza. Jola, złapałaś Ryfona w wersji soft dla ludzi.
Triszka śliczna, trzeba by ją ogłaszać, bo szkoda jej na pole, ale ile jest tych, których szkoda...
Niusia jest pod opieką Kinya, ale i ona została obfocona.
Czarnuszka Gracji zwana Fasolką miała się dziś dobrze, ma podejrzenie astmy - stąd zapaść. Będą badać.
Czarnuszka Kichająca (Kiszka? Kaszka?) troszkę pomiaukiwała, kicha, ale nie ma kataru, je.
Koty Borkowskie (czy dostały na TDT jakieś imiona? Borek i Borka roboczo) dziś zostają zaszczepione.
PS
Barnaba ma podejrzenie białaczki.:(
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pt paź 16, 2009 12:27 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Na ten moment jest pilna sprawa kociaków z Krzeszowic 6 bez mamy + 2 z mamą.

Qoorva - mamę z małymi biorę.

I coś jeszcze.

To przez Was tak przeklinam.......
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Pt paź 16, 2009 12:45 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

lutra pisze:Ok. mamy więc obsadzone następujące:
Poniedziałek:
rano
wieczór
Wtorek:
rano - Jafusia
wieczór
Środa
rano
wieczór
Czwartek
rano
wieczór
Piątek
rano
wieczór
Sobota
rano
wieczór
Niedziela
rano
wieczór - Leone

Proszę mnie wpisać na piątek rano
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pt paź 16, 2009 12:48 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

ok.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Pt paź 16, 2009 12:50 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

To ja się dołoże do "dobrych" wiadomości. Pirat ma albo bardzo ciężkie śródmiąższowe zapalenie płuc albo nowotwora pluc. Wyrok zapadnie w środę za tydzień po kolejnym zdjęciu rentgenowskim.

Ide robić zdjęcia rudemu. Narazie zostaje u nas bo jutro moze Rybka do odmu pojedzie. Zrobi się miejsce. Czarna piękna kotka Shani vel Fasolka zrazie i tak zostaje na obserwacji. Marku pozostajemy w kontakcie, ale może dom dla rudego znajdzie się szybciej niż myślę :-)
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pt paź 16, 2009 12:52 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Ok. mamy więc obsadzone następujące:
Poniedziałek:
rano
wieczór
Wtorek:
rano - Jafusia
wieczór
Środa
rano
wieczór
Czwartek
rano
wieczór
Piątek
rano - AKima
wieczór
Sobota
rano
wieczór
Niedziela
rano
wieczór - Leone

Włala.
czekamy na więcej.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Pt paź 16, 2009 13:00 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

To jak?

Koty są najważniejsze.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Pt paź 16, 2009 13:14 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

lutra pisze:Ogocha, dzwoniłam - tel. wyłączony. Merci, jak coś wyhaczysz, pisz.
Maja, aktualnie jedą winstona po 2.29 w rosmanie, Akima mówi, że tylko pasztet (pomarańczowy i zielony na puszce). Kociaki to uwielbiają.
Wiślacki ma rację z tymi kontenerami, dlatego dziś zawiozłam nasze dwie królicze klatki.
Mamy jeszcze 2 (jedna u akimy - pusta, druga u karaluch - rezyduje w niej Franio), mamy też dwie obiecane, tylko nie mam kiedy odebrać - Kto może odebrąc dwia klatki królicze, dam namiary?
W mojej galerii są nowe foty kotów z Arwetu, Daszce się nie da normalnych zrobić ona się ciągle rusza. Jola, złapałaś Ryfona w wersji soft dla ludzi.
Triszka śliczna, trzeba by ją ogłaszać, bo szkoda jej na pole, ale ile jest tych, których szkoda...
Niusia jest pod opieką Kinya, ale i ona została obfocona.
Czarnuszka Gracji zwana Fasolką miała się dziś dobrze, ma podejrzenie astmy - stąd zapaść. Będą badać.
Czarnuszka Kichająca (Kiszka? Kaszka?) troszkę pomiaukiwała, kicha, ale nie ma kataru, je.
Koty Borkowskie (czy dostały na TDT jakieś imiona? Borek i Borka roboczo) dziś zostają zaszczepione.
PS
Barnaba ma podejrzenie białaczki.:(

- Amelka, jesteś chrzestną trikolorki z Arwetu :).. zgodnym chórem z Jolą stwierdziłyśmy, że to Dasza :) miała być szczepiona wczoraj.. na kocimską najchętniej w poniedziałek..
- czarna kichająca, to ja proponuję Moka.. jak przestanie brać antybiotyk, p. agnieszka ją zaszczepi.. tak obiecała..
- klatki mogę zabrać.. wyślij priwem namiary.. czy to dziś zrobić, czy mogę w poniedziałek (tak bym wolała)? mogę zostawić na kocimskiej?
- pudełkami styropianowymi się zajmę i tymi skrawkami.. zacznę dzwonić, jak mi szefowie z głowy zejdą, tzn. dziś.. napiszę później raporcik..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Pt paź 16, 2009 13:16 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

A ja mogę wziąć poniedziałek
Słowo nie będę nic wiercił
i postaram się nie nabrudzić
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Pt paź 16, 2009 13:23 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Edit_f, Ok. Piszę pw.
Marek, rano czy wieczór?
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Pt paź 16, 2009 13:31 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Środa odpada jadę z moją kotką szafową
na czyszczenie zębów i badanie krwi
w końcu zaczęła 10 rok i trzeba ja przebadać
przynajmniej raz na dwa lata
wezme rano i wieczór zwiozłem tam drapak z
Wielopola to jak nikt nie złoży to ja sie postaram jakoś to sklecić
rano zaczne wieczorem skończe :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Post » Pt paź 16, 2009 13:48 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Marek, ale to mają być dyżury "na zawsze", jak powiesz rano, to zawsze rano w środę kocie pyszczki będą zależne od Ciebie, ajk powiesz "wieczór", to co środę wieczór podajesz kolajcę, więc pomyśl. :)
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Pt paź 16, 2009 14:16 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

W grę wchodzi tylko następny tydzień
poniedziałek mam wolny być może jeszcze jakiś inny dyżur
Przypominam że na Wielopolu zostały jeszcze jakieś
rzeczy ja wszystkiego nie przewiozę i tak zrobiłem
kilka kursów i nie wszystko sie do mojego zmieści
jeśli tylko będę ustawiony w miarę czasowo to nie ma sprawy
chociaż tyle mogę Was odciążyć
Ostatnio edytowano Pt paź 16, 2009 14:17 przez markopolo00, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

[poprzednia][następna]