Kinia098 jeżeli się nie pomyliłam to 16 kocurków jest wykastrowanych (czyli wszystkie).
Niestety kotki nie są jeszcze wysterylizowana co jest spowodowane jednocześnie finansami i niechęcią właścicielki do sterylek.
Na obecną chwilę koty mają jeszcze niewielkie problemy skórne co zobaczycie na poniższych zdjęciach, gorzej z dwoma najmniejszymi psami. Jeszcze jest niedoleczony świerzb uszny, trzeba powtórzyć ADVOCATA.
Cały czas zbieramy pieniądze na szczepionki, ale najpierw to chyba trzeba świerzb i grzybicę zlikwidować.
A teraz czas na fotki, mam nadzieję, że dopatrzycie się już zmian w kociakach, chociaż jeszcze trochę jest do zrobienia. Mnie cieszy jeszcze jedna rzecz, na zdjęciach zobaczycie, że Państwo się trochę przejęli i zaczęli odświeżać swoje mieszkanie, nawet kredens nowy się pojawił, bo mąż tej Pani dostał jakieś odszkodowanie.

Wycięta na plecach Perełka

Romuś

Więcej zdjęć tutaj:
http://picasaweb.google.pl/grazyna9915/ ... 8503231714Po zdjęciach może niektóre osoby zobaczą czym mogą być spowodowane zmiany skórne zwierząt, może ktoś ma wskazówki jak to najlepiej leczyć.
W każdym razie z dwoma psiakami w nowym roku idę do weterynarza.