Bura Pusia w DS! :-)) Kciuki za aklimatyzację!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 13, 2009 16:24 Re: Bura Pusia w DT, ale ma konflikty. DS bardzo poszukiwany!

Edzia, podsyłaj foty. Kicia się rozkręci jak będzie sama.. A każdy z nas kiedyś był niezakocony i niedoświadczony..

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Sob lis 14, 2009 8:18 Re: Bura Pusia w DT, ale ma konflikty. DS bardzo poszukiwany!

No nie wiem... ja zawsze byłam zakocona... a doświadczona nie jestem ciągle i pewnie nigdy nie będę. Każdy zwierzak to coś nowego i chyba takiej nauki nigdy dość.
Ale do rzeczy.
Nie chcę niczego obiecywać, bo mam jednego kota i drugiego w drodze. Ale jeśli wszystko pójdzie dobrze, i te dwa się zaakceptują, to może i Pusia Łazanka znalazłaby u mnie przytulny kąt. Chyba, że znajdzie się dom, w którym będzie jedynaczką - to by było dla niej najlepsze. Ale jeśli mieszka w 10-kotnym stadzie, może zmiana na zaledwie trzeciaczka byłaby dobra? Jak sądzicie?
Pozdrawiam i trzymam kciuki za singlowy dom

szept

Od: Sob wrz 26, 2009 20:21

Post » Sob lis 14, 2009 8:58 Re: Bura Pusia w DT, ale ma konflikty. DS bardzo poszukiwany!

Szept-to tak jak każda z nas-z każdym kotem zdobywamy nowe doświadczenia,uczymy sie nowych rzeczy.Ja tez zaczynałam od jednej kotki-teraz mam 4+ maleńki Brunonek na tymczasie.Jeden z kotów ma SUK,kotka -ta pierwsza- od poczatku zasikuje mi mieszkanie(9 lat),ale jakos sobie muszę radzic,choć łatwo nie jest,ale te wszystkie zabrane z ulicy biedy daja mi tyle radości,ze nigdy nie żałowałam swoich decyzji o przygarnieciu!

Cieszę sie bardzo,ze myślisz o przygarnięciu Pusi-Łazaneczki!!!!!!!!!!!!-ta koteczka jakos nie ma szczęścia-może u Ciebie znajdzie swój dom?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie lis 15, 2009 0:44 Re: Bura Pusia w DT, ale ma konflikty. DS bardzo poszukiwany!

w mniejszym stadzie ona da sobie radę kota potrzebuje więcej uwagi, i jest ostrożna, ale w nocy 13 na 14 spała ze mną, czyli potrzebowała miesiąca żeby zaakceptować człowieka, ale kotka jest ok, będą z niej ludzie, jeśli zaś o to żeby była singelką to może i dobre, ale ona jednak zaakceptowała niektóre koty i nawet się z nimi bawi, zawsze też mogę dorzucić coś do pary. Pusia nie jest kłopotliwym kotem, raczej troszkę wystraszonym i zestresowanym, w domu mam trudniejsze przypadki. :ok: za domek, może o mnie czekać i do nowego lepszego roku :ok:

malgosiab

Od: Czw gru 18, 2008 14:35

Post » Nie lis 15, 2009 7:20 Re: Bura Pusia w DT, ale ma konflikty. DS bardzo poszukiwany!

To za najlepszy domek :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie lis 15, 2009 7:56 Re: Bura Pusia w DT, ale ma konflikty. DS bardzo poszukiwany!

malgosiab pisze:w mniejszym stadzie ona da sobie radę kota potrzebuje więcej uwagi, i jest ostrożna, ale w nocy 13 na 14 spała ze mną, czyli potrzebowała miesiąca żeby zaakceptować człowieka, ale kotka jest ok, będą z niej ludzie, jeśli zaś o to żeby była singelką to może i dobre, ale ona jednak zaakceptowała niektóre koty i nawet się z nimi bawi, zawsze też mogę dorzucić coś do pary. Pusia nie jest kłopotliwym kotem, raczej troszkę wystraszonym i zestresowanym, w domu mam trudniejsze przypadki. :ok: za domek, może o mnie czekać i do nowego lepszego roku :ok:

Małgosiu- :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie lis 15, 2009 16:51 Re: Bura Pusia w DT, ale ma konflikty. DS bardzo poszukiwany!

pusia do góry domek czeka

malgosiab

Post » Pon lis 16, 2009 16:43 Re: Bura Pusia w DT, ale ma konflikty. DS bardzo poszukiwany!

:kotek:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pon lis 16, 2009 17:36 Re: Bura Pusia w DT, ale ma konflikty. DS bardzo poszukiwany!

Szept - wielkie dzięki!!! :1luvu:

Gosia - jesteś do zjedzenia :1luvu: Decyduj, jak dla Pusieńki będzie lepiej..

Kochane jesteście.. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Wto lis 17, 2009 7:44 Re: Bura Pusia w DT, ale ma konflikty. DS bardzo poszukiwany!

Co u Pusi?
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto lis 17, 2009 9:29 Re: Bura Pusia w DT, ale ma konflikty. DS bardzo poszukiwany!

do góry po domek, ona powinna mieć stały domek, jest kochana i już teraz bardzo przytulaśna

malgosiab

Post » Wto lis 17, 2009 10:30 Re: Bura Pusia w DT, ale ma konflikty. DS bardzo poszukiwany!

No to myślę że Pusia do końca stycznia tak czy tak znajdzie domek, bo jeśli znajomi zdecydują się na innego kotka to Pusia będzie miała domek jako trzeciak u Szept :) bo do tego czasu chyba dwójeczka u Szept już się zdąży dogadać :)

Tak czy tak Pusieńko domek na horyzoncie :)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto lis 17, 2009 21:43 Re: Bura Pusia w DT, ale ma konflikty. DS bardzo poszukiwany!

trzymajcie :ok: :ok: , coś fajnego, chyba na horyzoncie :ok: :ok:

malgosiab

Post » Śro lis 18, 2009 13:17 Re: Bura Pusia w DT, ale ma konflikty. DS bardzo poszukiwany!

Może ktoś tutaj, potrzebna wizyta przedadopcyjna w Krakowie, szybko bardzo :ok:

malgosiab

Post » Śro lis 18, 2009 13:54 Re: Bura Pusia w DT, ale ma konflikty. DS bardzo poszukiwany!

Mam znajomą kociarę z Krakowa.I jestem z nią w stałym kontakcie.

jolab

Od: Pon sie 06, 2007 15:53

[poprzednia][następna]