Niechciane, chore, po przejściach.Miluś guzy, maluszki.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 17, 2025 21:55 Re: Niechciane, chore, po przejściach.Miluś guzy, maluszki.

Aniu, bardzo dobry okulista to dr Mirosław Pastuszka, gdybyś chciała kontakt, to mam bo chodzą do niego moja mama i Justyn. Ale on przyjmuje chyba tylko prywatnie, nie jestem pewna.
Mamie zaćmę operował prof. Jurowski na WAMie, bardzo dobry specjalista. Nadal tam pracuje. Prywatnie też przyjmuje, ale ceny ma księżycowe.

A kocięta słodkie :1luvu:
No i trzymam :ok: za wynik Milusia
Jeśli chcesz powstrzymać zielony (nie)ład, podpisz petycję https://stopgreendeal.org/pl/

Katarzynka01

Od: Śro gru 28, 2022 17:36

Post » Nie sie 17, 2025 22:17 Re: Niechciane, chore, po przejściach.Miluś guzy, maluszki.

Oj dzieje się widzę. Te lejki nie dają Ci spokoju a maluszki i Mamusia cudne :)

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Pon sie 18, 2025 9:18 Re: Niechciane, chore, po przejściach.Miluś guzy, maluszki.

Katarzynka01 pisze:Aniu, bardzo dobry okulista to dr Mirosław Pastuszka, gdybyś chciała kontakt, to mam bo chodzą do niego moja mama i Justyn. Ale on przyjmuje chyba tylko prywatnie, nie jestem pewna.
Mamie zaćmę operował prof. Jurowski na WAMie, bardzo dobry specjalista. Nadal tam pracuje. Prywatnie też przyjmuje, ale ceny ma księżycowe.

A kocięta słodkie :1luvu:
No i trzymam :ok: za wynik Milusia

Niestety nic prywatnie a tylko w ramach NFZ. Dzięki Kasiu za namiary, popatrzę i poproszę swoją Kasię aby mi w tym pomogła, choć u niej z czasem...masakra.

Kociątka jutro będą miały 2 tygodnie i tak samo Jaskierek u Ciebie Kasiu, też 2 tygodnie w DS. :1luvu: Teraz to jeszcze jest luz, ale co będzie jak zaczną łazić i jeść same? Strach nawet myśleć, co się będzie działo. Byle tylko zdrowe były, to z resztą damy radę. :201461
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon sie 18, 2025 11:40 Re: Niechciane, chore, po przejściach.Miluś guzy, maluszki.

Aniu, Justynowi się wydaje, że Pastuszka przyjmuje na NFZ, kiedyś pracował na WAMie, teraz nie wiem. Ale dzisiaj będzie dzwonić do niego albo mama, albo Justyn. Dowiemy się. Jeśli on nie operuje już na NFZ, zapytamy kogo może polecić. Dam znać jak się czegoś dowiem.

Kociątka są słodkie :1luvu: W atrakcyjnych kolorach wiec mam nadzieję, że znajdą dobre domy. I mamusia jest śliczną kotką. Udana rodzinka.
Faktycznie jutro miną dwa tygodnie odkąd zamieszkały Jaskier z nami, a Kicia z potomstwem u Ciebie :)
Jeśli chcesz powstrzymać zielony (nie)ład, podpisz petycję https://stopgreendeal.org/pl/

Katarzynka01

Od: Śro gru 28, 2022 17:36

[poprzednia]