rybcie pisze:a co z Tosieńką?
Tosia wreszcie się wyadoptowała do nowego domku - - mam nadzieję, że będzie jej dobrze!
Elfiku, jak dobrze, ze przyjęłas tę małą! Dziękuję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
rybcie pisze:a co z Tosieńką?
jolabuk5 pisze:rybcie pisze:a co z Tosieńką?
Tosia wreszcie się wyadoptowała do nowego domku - - mam nadzieję, że będzie jej dobrze!
rybcie pisze:jolabuk5 pisze:rybcie pisze:a co z Tosieńką?
A są już wieści z nowego domku jak przebiega aklimatyzacja? Możemy zdejmować ogłoszenie?
jolabuk5 pisze:Podobno strasznie rozrabia, troszkę się boję, może poczekac do niedzieli?Ale mam nadzieję że będzie dobrze.
rybcie pisze:jolabuk5 pisze:Podobno strasznie rozrabia, troszkę się boję, może poczekac do niedzieli?Ale mam nadzieję że będzie dobrze.
na pewno, puść mi maila na wszelki wypadek
jolabuk5 pisze:Rozliczenie:
Hanulka - 100 zł
Myszeńk@ - 50 zł
Miodalik - 50 zł
Bardzo ogromnie dziękuję w imieniu Pani Joli![]()
To sa dla niej 2 12-kilowe worki suchej karmy, potrzebne na 2 tygodnie do karmienia kotów wokół domu i na dworcu. Dziekuję, dziewczyny, ze zawsze można na was liczyć!
jolabuk5 pisze:Kotka, którą miał Elfik, znalazła swoich włascicieli - podobno zginęla parę miesięcy temu, szukali jej, ale nie znaleźli. Pani się popłakała, kotka była szczęsliwa. Lubię takie zakończenia
elfrida pisze: Oj Jola zna wszystkich i wszystko w swojej okolicy, gdyby nie Ona, to te wszystkie Koty byly by bardzo biedne!
No i oczywiscie Jolu Twoja finansowa pomoc dla Joli, Wy dwie robicie tyle dobrego, ze nawet nie zdajecie sobie
z tego prawy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], lucjan123 i 55 gości