mirka_t pisze:Patrząc na ceny w Animalii mi się nie kalkuluje no i nie wiadomo czy smakuje kotom. Czy nie znudzą się szybko tą karmą. Jakiej wielkości są chrupki i ile pozostaje z nich odpadów.
Naprawdę nie wiem

.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Patrząc na ceny w Animalii mi się nie kalkuluje no i nie wiadomo czy smakuje kotom. Czy nie znudzą się szybko tą karmą. Jakiej wielkości są chrupki i ile pozostaje z nich odpadów.
mokkunia pisze:Agn, a jakby od strony sąsiadów po siatce balkonowej puścić jakieś pnącze? Ja tak robię, bo odnoszę wrażenie, że moi sąsiedzi "smród" czują oczami. I jak przestaną widzieć moje koty to i śmierdzieć im przestanie
Amika6 pisze:Ja bym tam zaczęła podpytywać sąsiadów co oni gotują (czy jakichś utrwalaczy nie używają), że zapach który do Ciebie wpada, tak długo się utrzymuje
Fundacja KOT pisze:pomysł z pnączem jest świetny Agn, jakbyś sobie puściła jakieś zielsko po siatce, tak na szerokość 40 - 50 cm chyba by wystarczyło, byle gęsto
Agn pisze:
Tylko najpierw muszę mieć porządnie siatkę zamontowaną. A tu jestem uzależniona od pomocy...
villemo5 pisze:Agn pisze:
Tylko najpierw muszę mieć porządnie siatkę zamontowaną. A tu jestem uzależniona od pomocy...
Wypożyczyć Ci TŻ-ta?Za tydzień przyjeżdża do kraju. Na urlop. Po tym urlopie będzie szczęśliwy, ze wraca do pracy. Bo wreszcie sobie odpocznie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jura, puszatek i 59 gości