wrocilam , Mari A jajka to fajna sprawa na odstresowanie hodujesz klikajac na nie raz dziennie inni tez klikaja ....pekaja, wykluwa sie mlody a potem staje sie doroslym smokiem ....ktorego mozna rozmnazac

)) w ten sposob ratujesz wymarle gatunki
wrocilam od weta ...Smakusia obciete pazury i odrobacozna w mig....tzw. birny pacjent....szkoda ,ze w domku sie mi nie daje ....
Gucio to samo , tyle ,ze histeryk pogryzl mnie i wetke.....lekko bo nauczylam metoda psia kontrolowanego uscisku, wil sie jak piskorz....i musialam draniowi zmienic chwyt na typowy do trzymania kota.....oczywiscie przez cala droge kwilil jak dziekco ,ze niose go na sciecie .....juz jestemsy w domku po wszystkim.....ja zlana potem ...te 7kg z hakiem wiercacego sie Gucia dalo mi popalic....

wetka mnie pocieszyla,ze ona tez ma kota ...co jej i mezowi wetowi nie da w domku obciac pazurow , wiec tnie kolega wet

pewnie tylko pocieszala........chwilowo koty odpoczywaja ...dostlay smaczke do zjedzenia ....w nAGRODE ZA DZIELNOSC:))) a ja zastanawiam sie ,czy w nastepnym wcieleniu bede sie sprawniej opiekowac kotami , czy tez bede kotem cykorkiem

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.