Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
munabrava pisze:Kiciu, jak byłaś w schronie to dowiedziałaś się może czegoś więcej o naszym Słonku?
Kicia_ pisze:Nie wiem, co powiedział lekarz, ale sądząc po twoim opisie, na p.p. mi to nie wygląda. Może to był FiP? Znacie już przyczynę?
munabrava pisze:Kicia_ pisze:Nie wiem, co powiedział lekarz, ale sądząc po twoim opisie, na p.p. mi to nie wygląda. Może to był FiP? Znacie już przyczynę?
Białaczka(nie żółtaczka jak pisałam wcześniej) i FiV, tyle zrozumiałam. Jak widać łzawiące oczy i wysięk z nosa nie były wcale objawami tylko i wyłącznie kociego kataru (jeśli w ogóle). I miała strasznie niską temperaturę. Niech szlag trafi tę wetkę ze schronu, brak mi słów. Mamy zamiar napisać skargę, bo to jest jakieś niepoważne
kinia79 pisze:Wczoraj byłam w schronie i widziałam tę kotkę. Pani ze schronu mówiła, że została oddana bo podrapała dziecko. Kotka faktycznie wydaje się być raczej mocno przestraszona niż agresywnaMruczała i gadała z nami na przemian z syczeniem. Strasznie biedna jest, fajnie by było gdyby się znalazł dla niej dom ale chyba na początku bez innych zwierząt. Mam jeszcze pytanie, czy koty do adopcji to tylko te z baraku?
kinia79 pisze:Nie kuś, bo jak przyjdę to pewnie wrócę do domu z nowym kotemNa razie nie mogę żadnego zabrać bo mam 2 maluchy do adopcji. Wczoraj siedziałyśmy z koleżanką w baraku chyba z godzinę i zabrała buraska, chyba sam sobie ją wybrał
kinia79 pisze:To ten kot![]()
Nie wiedziałam, że będę w schronisku. To wyszło tak spontanicznie, koleżanka zadzwoniła, że muszę z nią jechać bo ona chce koniecznie zabrać jakiegoś kota:) Następnym razem jak się będę wybierała w tamte strony to dam znać
Te moje kociaki to właśnie te ze schroniska. Dla jednego mam już dom a co do drugiego to się zastanawiam, czy go zostawić u siebie czy zabrać już dorosłego kota. Na razie mam dylemat ale muszę coś postanowić do końca czerwca :/
kinia79 pisze:To ten kot![]()
Nie wiedziałam, że będę w schronisku. To wyszło tak spontanicznie, koleżanka zadzwoniła, że muszę z nią jechać bo ona chce koniecznie zabrać jakiegoś kota:) Następnym razem jak się będę wybierała w tamte strony to dam znać
Te moje kociaki to właśnie te ze schroniska. Dla jednego mam już dom a co do drugiego to się zastanawiam, czy go zostawić u siebie czy zabrać już dorosłego kota. Na razie mam dylemat ale muszę coś postanowić do końca czerwca :/
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 92 gości